Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Naditta jak bardzo Cię to niepokoi to przejdź się do przychodni i poproś o ktg- na pewno wszystko jest w porządku ale po co się niepotrzebnie stresować.
U mnie, jak Szymon siedzi za spokojnie i zaczynam się niepokoić to kładę się na prawym boku z podkurczonymi nogami i zaraz łomot dostaję- Młody nie cierpi tej pozycji.Zuzulka88, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
Naditta moim tez dziś jakoś wyjątkowo spokojny, ale troszkę go czulam w dzień, wiec staram się wyluzowac. Ale dla pewnosci na ktg można pojechać.
Analiza u nas tez chyba będzie Aleksander, ale mi się akurat skrót Olek podoba. Koleżanka nazwała synka Aleksy, rzadko spotykane imię, wołają do niego właśnie często Aleks.jusella, Zuzulka88, eve90, _analiza, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Naditta u mnie są takie dni że małego nie czuję nawet przez kilka godzin. Ja ciągle w ruchu jestem, więc może dlatego. Myślę, że nic złego się z nie dzieje. Poza tym bardzo często czuję właśnie takie delikatne, pojedyncze kopniaki.
jusella, Zuzulka88, kamenkaa, kot_bury lubią tę wiadomość
-
No I jestem po wizycie I kolejna zalamka ale mialam dzisiaj zle przeczucie. W posiewie z szyjki wyszla jakas bakteria
od dzisiaj jestem na antybiotyku I globulkach przez 10 dni. Za tydzien kolejna wizyta zeby zobaczyc co sie dzieje z szyjka. Na dzien dzisiejszy byla troszke dluzsza ale dalej widac od wewnatrz rozwarcie wiec mam sie oszczedzac. Boje sie antybiotyku ale gin powiedzial ze koboeta w ciazy ma byc sterylna szczegolnie zakladajac pessar. No I tyle u mnie nie marudze wam juz dzisiaj.
-
Ja ostatnio tylko wam marudze a chcialabym wkoncu napisac ze wszystko dobrze i czekac na kolejna wizyte tak jak kazda z was a ja ostatnio co tydzien jestem na kontroli i co tydzien cos nowego.masakra jutro mi przejdzie a dodatkowo hormony u kobiety w ciazy nie pomagaja w uzalaniu sie nad soba.
jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Witam się po całym dniu.
Nowa nam zawsze możesz pomarudzić od tego jesteśmy by sie wspieraćBierz antybiotyk i będzie git
Zuzulka gratuluję udanej wizyty
Staram się was pomału nadrobić. Ogólnie noc była do d spałam 4h. Potem cały dzień zaganiany i prawie zero czasu dla siebie bo ciągle coś!
Niepokoi mnie to że jak lezę na lewym boku dłużej w łóżku to zaczyna mnie boleć lewa noga od biodra w dół. Chwyta mnie to w nocy i musze się przewrócić. Do tego potwierdza się to na gimnastyce. Nie mogę sie położyć na lewym boku na macie! No koszmar normalnie bo zaraz już mnei ból chwyta nie tak sotry ale jednak... Musze zapisać się do gin i jej to zgłosić. Do tego boli mnie kręgosłup... Masakra.
Co tam jeszcze? Widziałam że pisałyście o owu i szansach na daną płeć. My to takprzed owu i w czasie owu więc no cóż. Ale drugi musi być już chłopak a dokłądnie mamy taką nadzieję, więc tak jakby się wspomożemy. Też chodziłam w szczęśliwym cyklu na monitoring tylko akurat jedną wizytę mi odwołano a na drugiej potwierdziła mi że pęcherzyk pękł i tyle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 21:39
jusella, nowa!, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny.
Co to ktg to nie wiem jak to tutaj wygląda, ale mam detektor tętna domowy i bez problemu znalazłam serduszko. Słyszałam nawet, że się rusza mały bo serce było słychać raz cicho, raz głośniej.
Tylko ja tych ruchów nie czułam. Teraz zjadłam 2 czekoladki i popijam czekoladę na gorąco i czuje jak kopie, ale wewnątrz. Może się po prostu przekręcił, zmienił pozycje a ja już sieje panikę...jusella, nowatorka, Zuzulka88, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
nowa! wrote:Ja ostatnio tylko wam marudze a chcialabym wkoncu napisac ze wszystko dobrze i czekac na kolejna wizyte tak jak kazda z was a ja ostatnio co tydzien jestem na kontroli i co tydzien cos nowego.masakra jutro mi przejdzie a dodatkowo hormony u kobiety w ciazy nie pomagaja w uzalaniu sie nad soba.
Oj, oj... każda z nas narzeka jak jej źle. Po to jesteśmy, żeby wspierać i pomagać sobie nawzajem!nowa!, jusella, Zuzulka88, stokrotka2013, kot_bury, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
Dokładnie tak jak Dalile pisze!
Nowa, zobacz, ja też tu ciągle wylewam swoje zmartwienia
Przecież ciąża to tylko beztroskie chwile, ale mnóstwo zmartwień i zagadek dla każdej z nas. A nikt tak nie zrozumie, jak jedna ciężarówka innej ciężarówkijusella, nowa!, eve90, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Apropo truskawek ja dziś kupiłam troszke i takie były dobre ze wszystkie wszamalam, mniammm!
Dziewczyny jutro wizyta i zobaczę swojego maluszka, ciekawe ile urosl, w 20+4 ważył 290g ale teraz już czuje silne męskie kopy! Także mysle ze ładnie nam podroslnowatorka, kamenkaa, Zuzulka88, jusella, Kasiulina, _analiza, kot_bury lubią tę wiadomość
-
eve90 wrote:Apropo truskawek ja dziś kupiłam troszke i takie były dobre ze wszystkie wszamalam, mniammm!
Dziewczyny jutro wizyta i zobaczę swojego maluszka, ciekawe ile urosl, w 20+4 ważył 290g ale teraz już czuje silne męskie kopy! Także mysle ze ładnie nam podrosl
aj te truskawy takie dmuchane są jakos mi nie smakuja poczekam na nasze:)
trzymam kciuki za wizyteeve90, Zuzulka88, TheForfie, kot_bury lubią tę wiadomość