Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam pytanie o łóżeczko turystyczne. Czy któraś z Was kupiła, rozważa kupno, miała przy starszym dziecku? U nas w mieszkaniu jest mało miejsca i tak się zastanawiam czy takie łóżeczko, które w razie czego można złożyć i odstawić w kąt, nie jest dobrym rozwiązaniem
jusella, Ollaala, Agness27 lubią tę wiadomość
Kazik - 04.08.2016
Aniołek -
Grzybka wrote:Dziewczyny mam pytanie o łóżeczko turystyczne. Czy któraś z Was kupiła, rozważa kupno, miała przy starszym dziecku? U nas w mieszkaniu jest mało miejsca i tak się zastanawiam czy takie łóżeczko, które w razie czego można złożyć i odstawić w kąt, nie jest dobrym rozwiązaniem
jusella, Grzybka lubią tę wiadomość
-
Nasi znajomi tak korzystają z łóżeczka turystycznego. Mają mało miejsca a nei wiedza kiedy będą musieli się przeprowadzić i nie kupowali normalnego
Są bardzo zadowoleni z takiego rozwiązania.
-
Ja planuje zakup łóżeczka turystycznego, już nawet znaleźliśmy takie z przewijakiem i innymi pierdolami. Pewnie kupimy w maju/czerwcu. Chcemy oszczędzić miejsce no i też potem, będzie prościej je przechowywać. Nie ma szczebelków, więc dziecko nie będzie między nie wpadać. Tylko tak jak pisze aisa, zakupimy lepszy materac o ile będzie taka potrzeba.
17.07.2016
-
Ja chcę kupić łóżeczko ale do kuchni, żeby co chwilę nie biegać do pokoju jak pichcę. No i przyda się też w lato do ogrodu (mówię o przyszłym roku).
Kamenkaa ja dziś filet z kurczaka, do tego warzywa na patelnię i szpinak. Szybkie, proste, zdrowe a co najważniejsze smaczne.aisa, eve90, Agness27 lubią tę wiadomość
-
jusella wrote:Ja chcę kupić łóżeczko ale do kuchni, żeby co chwilę nie biegać do pokoju jak pichcę. No i przyda się też w lato do ogrodu (mówię o przyszłym roku).
Kamenkaa ja dziś filet z kurczaka, do tego warzywa na patelnię i szpinak. Szybkie, proste, zdrowe a co najważniejsze smaczne.
hmm W Wielki Czwartek miesko? dziś post......Jutro Wielki Piątek..
Ja tam syna ucze do postuwiec szukam coś bezmiesnego
-
My jeszcze w ogóle nie myślimy dużymi zakupami, po świętach może wreszcie się ogarnę żeby zobaczyć co mogę "po ciotkach" ewentualnie wykorzystać, w tym gruby sprzęt właśnie. Kiedyś oglądaliśmy te turystyczne ale kurde ciężko się zdecydować, bo my rozważamy tez to dostawiane do łóżka. Prawdopodobnie problemu z miejscem nie będzie bo jednak bierzemy się za remont poddasza wiec na początku będzie tam wielka składownia;)
No i ja mam odwieczny problem estetyczny bo jednak chciałabym żeby mój dom chociaż w części zachował swój charakter a nie zamienił się w śmietnik sprzętowo-zabawkowy
Kamenkaa ja nie pomogę, za to chętnie skorzystam z porad;)
A czy któraś z Was kupowała juz kocyk/otulacz bambusowy? Pytam bo znajome mają lamillou i on jest świetny na lato właśnie, wielki wymiar i praktyczny, tylko ta cena mnie zabija:/ i szukam jakichś zamienników tylko właśnie z tej bambusowej cienkiej bawełny a nie poliestrowo-sztucznego polaru... Jak macie jakieś sprawdzone linki to podrzucajcie:)
Ada, Nadditta - ja dziś rano miałam też lekki schiz, że małego nie czuje i chociaż sama wiem DOSKONALE ze czasem może mieć dzieć leniwy dzień, czasem może się daleko schować na kręgosłupie to i tak siadł mi to na psychikę. Uciskanie nie pomagało, czekoladka nie pomogła, nie wiedziałam co zrobić. Ale już jest lepiej i dziś po raz kolejny żałuję że nie kupiłam detektora - to taki cudowny uspokajacz!
Aaa i musze się pochwalić - wczoraj przyszły trampeczki na lato dla mamusi i od razu lepszy humor!
a dziś siadam do neta i klikam wreszcie inhalator i ciśnieniomierz, wszyscy wkoło chorują wiec pewnie się przyda. No i musze siąść żeby wybrać dla siebie jakieś luzniejsze ciuchy bo powoli mam z tym problem, buty na wiosnę, jakieś pierdółki.
Muszę też wymyślić prezent dla męża bo on kwietniowy i w ogóle nie mam pomysłu a po jego ostatnich szaleństwach pandorowych muszę dorównać i zadowolić chłopa;)kamenkaa, jusella, aisa, Ollaala, kot_bury lubią tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
Kamenkaa, a może racuchy? albo naleśniki z twarożkiem na słodko
Ja racuchy wczoraj miałam i tak sobie pojadłam, mniam
Swoją drogą, w Wielki Czwartek nie ma Postu Post zaczyna się od Wielkiego Piątku, a kończy się po rezurekcjach, także spokojnie dzisiaj mięsko można Chyba, że ktoś tak po prostu sobie zażyczy i robi post we wszystkie Wielkie Dnikamenkaa, _analiza, jusella, Maka, Ollaala, Ejrene, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2016 -
_analiza wrote:
Kamenkaa ja nie pomogę, za to chętnie skorzystam z porad;)
Wiesz co jak Post zrobie dzisiaj Naleśniki
lub myślałam o plackach z sosem pieczarkowym..
Rammel - ja jakoś obchodzę ten dzien jako post tak mnie nauczyła mamciai tak sie jakos juz przyzwyczaiłam
Każdy robi po swojemu ogólnie w kościele też niby mówią ze to dzien bez mięsny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 12:02
_analiza, Rammel, Ollaala lubią tę wiadomość
-
Nooo naleśniki dobry pomysł.... może nawet zrobię z jakimś szpinakiem, serem na słono?
Musze dziś rybę kupić bo mój chłop na diecie jest i białko musi dostarczyć wiec musze tez zadbać o to żeby jutro nie grzeszył, dobrze że o tym rozmawiamy bo by mi pewnie wyleciało z głowy...kamenkaa, Ollaala lubią tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
kamenkaa wrote:_analiza wrote:
Rammel - ja jakoś obchodzę ten dzien jako post tak mnie nauczyła mamciai tak sie jakos juz przyzwyczaiłam
Każdy robi po swojemu ogólnie w kościele też niby mówią ze to dzien bez mięsny
Jasne, każdy robi po swojemuDobrze, że syna tak uczysz, przynajmniej będzie dawał też dobry przykład jak będzie duży
_analiza mój mąż jest wprawdzie majowy, ale też powoli zastanawiam się nad prezentemTrampki na wiosnę-lato dobra rzecz. Jeszce jak są takie fajowe kolorowe to już w ogóle super
Też muszę pomyśleć nad jakimiś ciuchami, butami, bo jak patrzę do swojej szafy, że wszystko takie szaro bure to aż mnie mdli. Wiosna idzie, trzeba poszaleć
kamenkaa, Ollaala, jusella lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2016