Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Przed chwilą przypomniał mi się sen- śnił mi się bocian
. Młody bociek wypadł z gniazda i go przeniosłam do jakiejś lecznicy dla zwierząt a on tak bardzo się tulił do mnie, mojego brzucha... bardzo miły był to sen i jakaś taka spokojna się obudziłam... super uczucie! I jeszcze jak o tym myślę to mnie taki spokój ogarnia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 17:21
majeczka87, kamenkaa, aisa, eve90, Zuzulka88, figaa, _analiza lubią tę wiadomość
-
Milcia wrote:Kamenka, z tego co ja wiem, to 3 trymestr zaczyna się od 27+0
Belly przekłamuje z miesiącami ciąży.
a no przecież mam 3 rodze w czerwcu kochanaa to że jestem tutaj na lipcówkach bo lubie z Wami pisać fajne z Was kobietki:)
jusella kupiłaś rybkę ? ja będe jutro robić śledzie w śmietanieuwielbiam:)
nowatorka wiesz dzis dzwoniłam do lekarza nie dalo mi to spokoju mówił mi że w 3trymestrze sie tak dzieje i nie ma nic niepokojącego uspokoił mnie troszku
jutro idę na zakupy kosmetyków dla małej ubranka już mam wózek tez łózeczko leżaczki i innewiec czas na kosmetyki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 17:52
jusella, nowatorka, eve90, Zuzulka88, figaa lubią tę wiadomość
-
Kamenka tak, nawet kilka rybek
świeżego dorsza na dziś, wędzoną na gorąco malwę, śledzia i mrożoną mirunę i morszczuka (to tak na "zaś" jakby mi się do sklepu nie chciało iść bo to drugi koniec miasta). Na kilka dni wystarczy
P.S. a niech mi która powie, że wędzonych w ciąży nie można to chyba powieszękamenkaa, eve90, Kasiulina, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
-
kamenkaa wrote:a no przecież mam 3 rodze w czerwcu kochana
a to że jestem tutaj na lipcówkach bo lubie z Wami pisać fajne z Was kobietki:)
jutro idę na zakupy kosmetyków dla małej ubranka już mam wózek tez łózeczko leżaczki i innewiec czas na kosmetyki
Ja też prawdopodobnie rozpakuję się w czerwcu.
Kamenkaa czyli jutro czekają Was pierwsze wspólne "babskie" zakupykamenkaa, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
jusella wrote:Ja też prawdopodobnie rozpakuję się w czerwcu.
Kamenkaa czyli jutro czekają Was pierwsze wspólne "babskie" zakupy
kochana no dokładniea jaka przyjemność z nich
coraz ciężej mi brzuch coraz to wiekszy strasznie się męczę wiesz ...dlatego wole kupić i miec spokoj..
Rybka mniam uwielbiam ja tez kupilam świeżego dorsza:)
Oraz morszczukamyślałam nad Sumem jadłaś już ?
Ja jem wędzone normalnie... hm a co nie wolno ? ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 18:54
eve90 lubi tę wiadomość
-
Nowatorka masz mój dzisiejszy brzuch
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c787d635c59.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d900064f3a7b.jpg
Czarny wyszczuplanowatorka, eve90, Pauli11, jusella, aisa, Zuzulka88, stokrotka2013, Maka, kamenkaa, Kasiulina, Agness27, _analiza, kot_bury, Wiola90 lubią tę wiadomość
-
nowatorka wrote:ps. dziewczyny ktore dlugo mialy plaskie brzuchy: powychodzily wam juz? pochwalcie sie. moj jest juz calkiem calkiem
To ja się chwalęMój widoczny dopiero od 2-3 tygodni.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/698b2347f210.jpgeve90, Pauli11, jusella, aisa, ona2012, nowatorka, Zuzulka88, stokrotka2013, Maka, Kasiulina, _analiza, kot_bury, Wiola90 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Naditta mam podobny brzusio
Dziewczynyy dziś pojechalam z tatkiem na świąteczne zakupy, jest sam więc zawsze mu pomagam, nalazilam się po tym Auchan i widzę specjalną kasę dla kobiet w ciąży i niepełnosprawnych, nie ze wykorzystuje swoją ciążę ale pomyślałam ze skoro na tyle kas jest specjalną, a dodatku otwarta.. A tu bęc przede mną wparowala jakaś kobieta z facetem więc wkurzona na maxa stanelam i mowie ze to kasa dla kobiet w ciazy że wszystkie inne są dla reszty, a oni na mnie oczy, na siebie, spuscili głowy i odwrocili sie i sobie dalej wykładali zakupy więc powiedziałam/krzyknelam ze dla mnie to hamstwo i zeby sie ogarnęli, poszłam do innej kasy i mowie do kasjerki po co są robione takie kasy skoro osoby takie jak ja nie mają żadnej korzyści z tego, pamiętam że kiedyś bylam tam z moją mama, bardzo ciężko chorą która jeździła na zakupy bo uwielbiała mieć kontakt z ludzmi, a że już nie pracowała jezdzilysmy razem do sklepu, i w miarę jej możliwości i sił powolutku robilysmy zakupy, ale wtedy było to samo, ludzie byli tacy sami
Kasjerka powiedziała ze tacy są ludzie ale ze po to są te kasy i ze mam wchodzić z pierwszenstwem, bo ale nie oszukujmy sie, miałam wyrzucić część ich zakupow i wrzucić swoje...
Tatuśko skomentował "awanturnica" ale naprawdę są pewne granice a glupota ludzi dobija...
Tak czy siak witam się z wami, zakupy świąteczne już za mną, ufff...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 19:22
Zuzulka88, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
-
kamenkaa wrote:kochana no dokładnie
a jaka przyjemność z nich
coraz ciężej mi brzuch coraz to wiekszy strasznie się męczę wiesz ...dlatego wole kupić i miec spokoj..
Rybka mniam uwielbiam ja tez kupilam świeżego dorsza:)
Oraz morszczukamyślałam nad Sumem jadłaś już ?
Ja jem wędzone normalnie... hm a co nie wolno ? ;p
Tata mój zapalony wędkarz jest i w sezonie ryb mam pod dostatkiem w tym sumy, linki, szczupaki itd. a w okresie zimowym przerzucam się na ryby morskieno a teraz w ciąży to morskie lepsze bo więcej kwasów omega mają
Co do wędzonego to niby coś tam co wydziela się przy wędzeniu jest szkodliwe. Osobiście uważam, że bardziej szkodliwa jest chemia i konserwanty niż dym więc jem wędzone rybki i kiełbaski
Milcia- faktycznie jest różnica Bunio saute a Bunio w czernina pewno oba śliczne!
Naditta jaki Bunio malusieńki zgrabniusieńkiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 20:08
Zuzulka88, eve90, kamenkaa, kot_bury lubią tę wiadomość
-
No mój malutki...jeszcze!
Dziewczyny, wczoraj zrobiłam sobie dłuuugi spacer kiedy wracałam z pracy. Ponad godzinę. I od tej pory mój mały prawie się nie porusza, kilka lekkich ruchów dzisiaj tylko poczułam. Myślicie, że aż tak go wymęczyłam tym spacerem? Bo zaczynam się na serio martwić...17.07.2016
-
Naditta ja też dziś długą przechadzkę zaliczyłam- ponad 2h i Maluch spokojniutki zupełnie jak nie on. Wytrzęsłam go pewnie i odpoczywa.
Dziecko dotlenione, wymęczone to śpi i nabiera sił przed kolejnym atakiemZuzulka88, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość