Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nowatorka wrote:
dziewczyny wy tez jestescie takie zmeczone? ja od jakiegos czasu to ciagle spie, nie mam energii, jestem jakas wypruta totalnie, nie wiem moze to przez ta anemie..
Nowatorka, to ja!
Ostatnimi czasy nawet się zastanawiam, czy nie zacząć mojego macierzyńskiego trochę wcześniej niż to planowałam.
Jest mi mega ciężko, ciągle jestem senna i zmęczona. Dzisiaj prawie przespałam swoją stację w pociągu, a jadę nim 7 minut...
W pracy siedzę zmęczona, wracam zmęczona a tu jeszcze trzeba ugotować, trochę ogarnąć chatę...Dopiero po 19 mam czas dla siebie.nowatorka lubi tę wiadomość
17.07.2016
-
Dalile wrote:Jeju, stresuję się lekarzem jutrzejszym nie wiem czemu... dawno u niego nie była i tyle . Pożarłam ze stresu półtorej paczki chipsów, a teraz mnie męczy żołądek.
Niewyuczalna jestem.
A chipsów też mi się chciało ostatnio i przyniosłam je do sypialni i leżą do terazwystarczy że od czasu do czasu sobie na nie popatrze :p
Maka lubi tę wiadomość
-
Dalile nei stresuj się
Na pewno wszystko jest ok...
Majeczka czemu zwracasz łóżeczko?
Nowa ważne że maleństwo zdrowe i będzie zabezpieczone a ty dużo odpoczywaj...
MirelS daj znać co po wizycie
Ja wróciłam z gimnastyki (Miałam werwę do ćwiczeń) i zrobiłam sobie meliskę. Musze poszukać mojego skierowania na glukozę i sobie je przygotować. Jak nie to w piątek wezmę nowe... Oczywiście najpierw będę musiała się dostać do mojej gin miedzy pacjentami bo już nie było do niej terminów a zwolnienie muszę wziąć.Ehh muszę się ogarnąć ze swoją papierologią stosowaną.
To prawda że się całkiem nie da leżeć i nic nie robić. Mi by chyba nogi odpadły jakbym miała tak leżeć non stop. Przecież trzeba coś ogarnąć, ogarnąć siebie, ja bym musiała z psem wyjść, obiad machnąć sobie, sprawy pozałatwiać.
Ja czekam do poniedziałku do wizyty u ortopedy. Jestem bardzo ciekawa co powie.MirelS, Dalile, jusella, majeczka87 lubią tę wiadomość
-
Jejku, dziewczyny, ale ja się poświęcam dla tego mojego maleństwa. Jakiś leniwy jest dzisiaj, więc MUSIAŁAM zjeść nie jedną czekoladkę jak zwykle, a 4! I mały leń dopiero po pół godziny się obudził...
Niezłe poświęcenie co nie?eve90, Dalile, MirelS, jusella, Kasiulina, majeczka87, TheForfie, renieczka, _analiza lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Produkcja nr 1 zakończona przy wieczornym tv
http://pokazywarka.pl/dj0ota/ Zdjęcia
jeszcze dużo do dopracowania... ale mamusia jest dumna z siebie
Na jutro planuje chorągiewki, potem zasłonki i miśki sówki
Jutro ruszam po nowe materiały
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 23:13
julietta139, Dalile, jusella, nowatorka, Dunda, ania181111, basia7777, aisa, Maka, Ejrene, stokrotka2013, MirelS, Agaax, TheForfie, _analiza, Wiola90, eve90 lubią tę wiadomość
Kijanka
-
Kijanka , zainspirowałas mnie!
U mnie nowiutka maszyna do szycia stoi w szafie od kilku mcy i czeka na lepsze czasy. Tak samo szydełko i druty.
Tylko mi ciągle czasu brakuje, a jak już go mam to padam że zmęczenia.
Na macierzyńskim będę musiała go znaleźć. Tzn zanim urodze. Tez zrobię takie literkijusella, kijanka_88 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
kijanka_88 wrote:Produkcja nr 1 zakończona przy wieczornym tv
http://pokazywarka.pl/dj0ota/ Zdjęcia
jeszcze dużo do dopracowania... ale mamusia jest dumna z siebie
Na jutro planuje chorągiewki, potem zasłonki i miśki sówki
Jutro ruszam po nowe materiałyjejjj jakie cudeńka
ślicznie Ci wyszło
Ja dziś nie mogłam spać za bardzoa dziś wizyta u dentysty i gin
ehh .... chyba ze stresu nie mogłam spać
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dzień dobry!
Kama co do bezsenności to nie chce nic mówić ale w moim przypadku to była ewidentnie wina M. Cierpi na bruksizm (zgrzytanie zebami) i mnie to wybudzalo. Teraz jestem sama na "wakacjach" u mamy i śpię jak zabita. Wydaje mi się, że my juz przestawilysmy się na czuwanie przy dzidzi
Kijanka, śliczne, podziwiam za zapałja mam całą listę do uszycia a uszyłam póki co tylko królika tilde
ale teraz dałaś mi bodziec co chociaż materiały zamowie.
Z śmiesznych rzeczy. Teściowa wydziergala dla Marcelka buciki. Takie szkaradne, że szkoda słów i chyba na 2-latkajusella, kijanka_88, aisa, Agaax, eve90 lubią tę wiadomość
Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
Dziękuje za miłe słowa,
Naditto, Dunda teraz to już nie macie wyboru nic tylko odpalić maszynę do szycia
Ja dzisiaj zajdę do Obi zobaczę jakie będą materiały, u mnie w mieście niestety zlikwidowali sklepy z materiałami ;/ a nie chce zamawiać przez internet.
jusella lubi tę wiadomość
Kijanka
-
Dunda bardzo możliwe. Chociaż ja to się śmieje że tak wstaje jakbym miała już pracować na rano
albo wstać do dzidzi.
Dzisiaj przesłałam noc z jedną pobudka ale zasnelamsukces!!!!
Siedzę właśnie po wypiciu glukozy i wiecie co to smakuje jak lukier mega płynnydobre
co prawda smierdzialo mi na początku zanim wypiłam ale co tam
Glodna jestem wrrr
Moja mała ma chyba dzisiaj lenia bo się nie rusza albo czeka na śniadanie ale to jeszcze 2hmajeczka87, MirelS, jusella lubią tę wiadomość
-
Naditta wrote:Dziewczyny które szyja: macie jakieś sprawdzone sklepy gdzie można zakupić materiały?
Ja kupuje w ikea, lyeroy ale tam są tylko tkaniny a dzianin szukam w internecie ale nic mi się nie podoba wole zawsze zobaczyć na własne oczy
Naditta lubi tę wiadomość
Kijanka
-
kijanka_88 śliczne literki
normalnie mega
Aż mnie skręca ze nie potrafię szyć dziewczyny czy to jest trudne da się tego nauczyć może lepiej jakiś kurs zdobić? Fajna sprawa mieć taką smykalkę nawet na własne potrzeby
I mamy już 25tc ale ten czas leci i z tej okazji zamówiłam synkowi pierwszą zabawkę konik morski z Fisher Price bo miałam akurat do dziś kupon do wykorzystania na allegro
Trzymam kciuki za wizytujace i testujace dziś cukier
jusella, _analiza lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)