Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A ten olejek ze slodkich migdalow gdzie kupujecie i co wtedy stosowanie po kąpieli
.dzieki dziewczyny za słowa wsparcia co do zdrowka córy.
Właśnie spodobało Jej się siedzenie w szafie i oglądanie bajek na telefonie:)
aisa, jusella lubią tę wiadomość
-
U mnie pogoda sie poprawiła, całą noc lało rano pochmurno a teraz wyszło słonko i cieplutko
Nie uwierzycie ale bylam w biedronce i widziałam jeszcze "resztki" po tej promocji co byla 2 czy 3 tyg temu i byl ostatni reczniczek z kapturkiem z zeberka, sliczny różowiutki, wzięłam i od razu dzień lepszy! Dla siebie zakupy nie sprawiaja mi tyle radosci co dla małejAgness27, aisa, MirelS, jusella, kot_bury, eve90 lubią tę wiadomość
-
olcia_2209 wrote:tak, rozmawiałam. Poleca są tylko dla wcześniaków i podczas infekcji. Zdrowym noworodkom nie polecają.
Przy okazji udało mi się porozmawiać o szczepieniach i podjęłam juz decyzję ze Zosie zaszczepimy skojarzoną 5 w 1 oraz dodatkowo na pewno na pneumokoki i rotawirusy. Po roku do tego na ospę. Jeszcze tylko nie wiem co z meningokami.
Trochę się tych szczepień nazbierało... My szczepiliśmy Jasia refundowanymi tutaj, 6w1 i pneumokoki. Myślę, że podobnie zrobimy z drugim dzieckiem, ale mamy jeszcze trochę czasu na podjęcie decyzji. A temat szczepień to kolejny temat rzeka...eve90 lubi tę wiadomość
-
MirelS wrote:to u Ciebie pewnie dzieciątko. Mnie boli bez przemieszczania i nawet jak nie dotykam. Mam nadzieję, że to nie wyrostek ;/
ale to dzidzie nas męczą
Wiecie w Tesco w f&f Maja slicznerzeczyI przeceny teraz
ja kupiłam małej sukieneczke taka większa już w kwiatki
slicznaaaa A jak macie małe królewny tzn takie już "chpdzace" to były śliczne koszule z sweterkami
jusella, eve90 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Witam witam
Widzę, że sezon glukozowy w pełniChyba jednak cieszę się, że nie muszę tego pić.
Pogoda piękna. Dziś zaliczyłam najdłuższy spacer życia jako ciężarówka, pocisłam lekko z 15km z buta jak nie więcej- 4h non stop w marszu po górkach. Zapodałam sobie super smoothie po- jogurt grecki, banan, 2 kiwi i 2 łyżki nasion chia. Pyyycha, polecam jak ktoś lubi jak w zębach mocno strzela!
Wybaczcie, że magluję temat sałatki z pora ponownie, ale zapomniały mi sie proporcje- por, 2 marchewki i 2 jabłka czy 1 jabłko?
Co do dziwnego bólu brzucha, mam to samo wokół pępka. Myślałam, że to może mięśnie wokół się naciągają. Uczucie dyskomfortu jak przy siniaku, ale zero śladów. Szczególnie czuję to jak jestem w kuchni i jeżdzę brzuchem wzdłuż blatu. Hmmm... s może to od tego?
ania181111, jusella, kot_bury, Naditta, aisa, Agaax lubią tę wiadomość
-
LilouK Eee tam .... chyba dzidzia się wypina i tak boli ... Tak mi się wydaje
moja się rusza więc chyba wszystko ok
Ale dałaś czadu z tym spacerem
Ja bym nie dała rady oooo nieeee
zazdroszczę takiej kondycjiLilouK lubi tę wiadomość
-
Agness olejek można stosować zarówno na ciało, jak i wlać do kąpieli odrobinę.
Oj ja też bym nie dała rady;/ mam już ruchy jak słonica ;/
Też kupiłam kilka rzeczy z f&f, ale tylko te z przeceny, bo regularne wydawały mi się zdecydowanie za drogiejusella, LilouK, aisa lubią tę wiadomość
-
MirelS wrote:Czy to normalne, że nie dostałam jeszcze kasy z ZUS-u za luty ? Zna się ktoś na tym?
-
Dzięki Majeczka. Surówka uczyniona, rzeczywiście bardzo dobra. Myślę, że często zagości na moim stole
Jedyny problem mam z zakupem pora w tym dziwnym kraju, bo muszę iść po niego kawałek drogi do dużego Tesco
Co do kondycji, jak mam lepszy dzień to korzystam jak mogę i cisnę do przodu ile wlezie. A jak mam zły to robię dokładnie to samo, tylko jeszcze mocniej. Zawsze pomagaGeneralnie muszę być ciągle w ruchu, bo inaczej źle się czuję. Mój B mówi, że mam mrówki w majtach. Coś w tym jest.
majeczka87, jusella lubią tę wiadomość