Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Naditta wrote:LilouK, rzeczywiście dałaś czadu ze spacerem!
A ja się wybieram dzisiaj na rower, pierwszy raz w tym roku, bo pogoda zachęca
Naditta, jakbyśmy mieszkały bliżej, to bym przyjechała po Ciebie, bo wyciągniecie mojego samca-leniwca na rower graniczy z cudemNaditta lubi tę wiadomość
-
kama005, Naditta, ania181111, MirelS, figaa, jusella, Kasiulina, stokrotka2013, LilouK, Wiola90, Agness27, nowatorka, majeczka87, kamenkaa, Maka, Ejrene, eve90, Agaax, Gagaga, martynka870, kot_bury, aisa, _analiza lubią tę wiadomość
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
Mi gin odradzała rower... Jeśli już to chodze na długie spacery z psem
On się wyszaleje a ja dotlenie i może chociaż trochę schudne w udach
Właśnie dostałam wyniki moczu i chyba nie wyglądają najlepiej....
mętny,
leukocyty 10-20 wpw,
pojedyncze nabłonki,
bakterie liczne
Ehhh dupa!
My tez będziemy małą szczepić
Wiecie co miałam takiego mega wnerwa że o jeju. Okazało się że pani na infolinii się pomyliła co do terminów szkoły rodzenia i w końcu mamy 9,10 i 16,17 kwietnia. No ale... 0 kwietnia mieliśmy iść na warsztaty Bezpieczny Maluch i musiałam to odwołać i zapisałam nas na to na 25 kwietnia dobrze że się dałoMój już jęczy bo musi teraz z pracą kombinować no ale co ja poradzę ze szkoła rodzenia daje terminy na ostatni moment.
jeszcze musze się umówić do gin po zaświadczenie że mogę brać udział w zajęciach...
Mam już pomału załatwiania tego wszystkiego i jeszcze pretensji...
Mnie boli koło pępka jakby mi się tak strasznie skóra napinała... Mała się rusza wszystko jest ok więc nie panikuję.
Zrobiłam ciasteczka maślane są pyszne jeszcze nie takie jakbym chciała ale w końcu dojdę do wprawyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 20:22
jusella, kamenkaa, eve90 lubią tę wiadomość
-
Kama ja też w udach robie się słonik
haha . Myślisz ze spacerki pomagają na nasze udka ?
Jak tylko urodze to się biorę za siebie
Mnie męczy kręgosłup straszniecoraz gorzej sypiam A dzia to już przegięcie
mała tak się wypina ze szok :p
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Naditta wrote:Zgrabniutki brzusio! I Ty
A dużo przybrałaś na wadze?jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
izulala wrote:7,5kg... właśnie nie wiem cxy nie za malo..... oby mlody dobrze rosl
Izulala, ja mam +4kg więc jeszcze mniej. Ale wcale się nie martwię, a i czuję się gruba. Ale gruba ogólnie, a nie gruba ciążowo. Nie wiem dlaczego, to chyba wina hormonów. Wszyscy dookoła mówią, że wyglądam jakbym piłkę połknęła, a mi się wydaje, że mam taki rozlany ten brzuch. Szukam sobie chyba problemów
LilouK, mój też leń pierwsza klasa! Szkoda, że nie widzisz jego miny jak słyszy "spacer". Na rower chodzi chętniej, bo twierdzi, że nie jest tak nudny jak spacer.
Ostatnio nawet o Tobie pomyślałam, że fajnie jakbyś bliżej mieszkała, potem wspólne spacery z dzieciamiJa cierpie na brak koleżanek tutaj
Może przemyślisz powrót do Londynu?
A mnie wzięło na lody i to tak mocno, że muszę je jeszcze dzisiaj zjeść! Mrożę banany i zaraz się biorę za robotę
http://www.jadlonomia.com/przepisy/weganskie-lody-chawowe/
Polecam oczywiścieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 21:35
LilouK, Maka, jusella, izulala, eve90, kot_bury, aisa lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Kama ja już mam nawet kartę na siłownię
I ogólnie zaczynam biegać
dziś w tramwaju ludziska ustepowali miejsca widać już ze jestem w ciazyyyy ehhhfajnie
Agnes dzieci lubią takie zajęciaja teraz po kąpieli trochę się lepiej czuję
jusella, Agness27 lubią tę wiadomość
-
kamenkaa wrote:Hejka ja po dzisiejszej Wizycie
Mała waży 1250g
Mała już główkowo obrócona do porodu gotowa
PozdrawiamAle to podobno się zmienia jeszcze
jusella, kamenkaa, kot_bury, aisa lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie sie zastanawiałam czy moja mala to mogłaby łaskawie kopnąc mamusie. Chyba wyczuła moje myśli bo jak mnie zdzieliła w pęcherze to aż zabolało.potem dostałam kilka kolejnych mocnych ciosów.
Ja chodze na gimnastykę ale czuję że za rzadko ale też boję się częściej bo czuje moją zeszłoroczną skręconą kostkę że już mnie ścięgna bolą a maiłąm też naderwanego Achillesa i staram się nie przeciążaćNo nic w poniedziałek ortopeda zobaczymy co na to wszystko powie...
Ale po porodzie będę ćwiczyć w domu i może będę jeszcze chodzić na fitness jakiś jeśli finanse pozwoląjusella, kamenkaa lubią tę wiadomość