Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie gin powiedziala, że może się tak zdarzyć, że nawet jak wypiję tą glukozę- w poniedzoałek tak apropo
to mój organizm za moment może ją zwrócić. Wtedy spróbujemy zrobić obciążenie 50 a nie 75 a jak też nie da rady to glukometr po posiłkach pójdzie w ruch... na czczo cukier mam ok- ponad 80 ale zobaczymy jak będzie po obciążeniu. Mam zrobić po godzinie i po dwóch.
Nasza Marcysia jest już z nami
-
widzę, że nie tylko mnie twardnieje brzuch...
ogólnie cały jest twardy, ale widzę że coraz częściej też macica twardnieje... i puszcza dopiero jak leżę... martwie sie wiec o szyjke- zobaczymy jak sie ma w srode.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 10:26
Nasza Marcysia jest już z nami
-
Położyłam się dzisiaj na chwilę na łóżku mój M dołączył i wreszcie udało muszę zaobserwować jak szaleje mała bo brzuch asz falował. Jak przystawil rękę to był spokój. Mała złośliwa jest nie chce kopnął tatusia w Rękę
Zaraz wychodzimy z domku
Wiecie co ja ostatnio nie odczuwam głodu w ciągu dnia jem chyba dla zasady.
Przed snem pije dwie melisy i powiem wam pomaga. Oczywiście zanim zasne Musze się wysikać by w nocy nie wstawać
Jak coś kupimy to na pewno wrzucę foty. W ogóle teściowa z nami jedzie to będzie długi czasjusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
MirelS wrote:Agness olejek można stosować zarówno na ciało, jak i wlać do kąpieli odrobinę.
Oj ja też bym nie dała rady;/ mam już ruchy jak słonica ;/
Też kupiłam kilka rzeczy z f&f, ale tylko te z przeceny, bo regularne wydawały mi się zdecydowanie za drogie
a gdzie mozna go kupić i ile mniej wiecej kosztuje??
-
Dzień dobry!
U nas pogoda przepiękna, dopiero zwlekliśmy się z łóżka i zaraz po śniadaniu wychodzimy na spacer i poazałatwiać sprawy
Ja dzisiaj miałam ciężką noc, nie mogłam sobie znaleźć pozycji i po razy pierwszy poczułam, że mi brzuch przeszkadza w spaniu. A obudziłam się z bólem kręgosłupa na całej długości.
Udanej soboty dziewczyny!kot_bury lubi tę wiadomość
17.07.2016
-
A ja już zaczynam się stresować poniedziałkową wizytą... Bardzo bym chciała, żeby torbiel u dzidziusia sie zmniejszał...
Cały tydzień będzie stresujący, bo w srodę kontrolna wizyta na patologii... Boże mam nadzieję, że wszystko idzie ku dobremu i nie wynajdą znowu nic u Kubusia.
Trzymajcie kciuki06.2015 - poronienie
-
Dzien dobry
Ja sobie wlasnie zrobilam przerwe w sprzataniu, Moj M szaleje w ogrodzie, piekny dzien
Dzis idziemy do Tesciowej na 60-tke - szalenstwo
Kama tez czekam na foty z zakupowMy jedziemy pod koniec kwietnia na zakupy, teraz czeka nas pare wydatkow do domu, opony i inne ciekawe cuda
Ja dopiero wizytuje 11.04 ( po prawie 5 tyg bo lekarz wyjechal i przelozyli wizyte).
Milego, slonecznego dniajusella, aisa, figaa, kot_bury, Pauli11 lubią tę wiadomość
-
Ada trzymam kciuki
Nie stresuj sie na zapas bo dzieciatko tylko martwisz. Ja mam z kolei nisko lozysko,wizyta po prawie 5 tyg bedzie za 1,5 tyg ale pracuje nad soba i staram sie myslec pozytywnie
Musi byc dobrze
!!!
jusella, aisa, eve90, ada89, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Witajcie.
U Nas dzis sloneczko ale chlodny wiatr do tego.
Ja to mam wizytę u ginki we wtorek a potem 15 kolejna u mojego prowadzącego.
A pod koniec kwietnia kolejna w gdańsku u specjalisty od serduszka.
Takze kolejny miesiąc 3 wizyty:)
Przynajmniej będziemy śledzić jak Synek się rozwija:)Malwinaa, figaa, ada89, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Ada bardzo mocno kciuki trzymać będę - mam nadzieję, że pomoże.
Malwina- też 5 tygodni przerwy między badaniami teraz mam bo chcę, żeby Tatusiek był podczas USG
U mnie też piękna pogoda- przydałby się spacer ale jakoś nie mam siły się zebrać...
Dziewczynki podpowiedzcie mi proszę co zrobić do łososia, jakie dodatki? Totalnie nie mam weny dziś, na pewno mam ochotę na kompot z gruszekale sam kompot to trochę mało
eve90, figaa, ada89, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Jusella, ja zawsze łososią piękę w folii aluminiowej w piekarniku, do tego ziemniaczki pieczone i np wczoraj zjedlismy z fasolką szparagową i bobem. Ale lubię też z brokułem i sos czosnkowy do tego.
Malwinaa, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Moze brokol i do tego sosik czosnkowy (jogurt+ czosnek + sol i pieprz) i jezcze ziemniaczki podgotowane i pokrojone na kawalki w olej i przyprawy i do piekarnika do zrumienienia ... mniami az slinka cieknie
jusella, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAch dziewczyny ta glukoza nawet da się wypić ale teraz od tej 8 rano jestem trzepnieta totalnie. Wyniki w pn ale na czczo miałam 80, wiec liczę na to ze będzie dobrze. Przychodzi do mnie mama na obiad ale potem zdecydowanie się przespie. Mam nadzieje ze Wam miło mija dzień
kot_bury lubi tę wiadomość