Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ada - wierzę, że będzie dużo mniejsza!
_cherryLady - ja mierze teraz glukometrem i mam wczoraj 88, a dziś 81 na czczo... a w dniu badania 96:D I przez to podejrzenie cukrzycy... to trzeba mieć pecha
kama - moja Zosia ma tak samo! Mówię lubemu, że gołym okiem widać, kto będzie małą lulał w nocyOn dotknie a ona z miejsca spokojna
Czekam na wasz wybór wózka
Ja dziś po akupuresurze i taaak spać mi się chce... Chyba się zdrzemnę, a na spacer przejdziemy się później.jusella, _cherryLady, ada89, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Ada trzymam kciuki żebyś usłyszała same dobre wieści!
Kama udanych zakupów
U mnie dziś piękna pogodazaliczyłam 1,5 h spaceru a teraz biorę się za sprzątanie. Nie mogę się już doczekać tych letnich spacerów z wózkiem
jusella, ada89, kot_bury lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Dziewczyny
ja od rana zakupy cd
byłam w Nowym slepie z odzieżą używaną
kurtka i koszula ciążowa kupiona
Wiola ja też nie mogę się doczekać jak z małą wyjde z wozkiem i będzie pieeeknaaa pogodaaajusella, kot_bury, Wiola90 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
LilouK wrote:Witam się w środku nocy
Eh, widać nasze krasnale urządziły sobie zbiorową, piątkową, zsynchronizowaną potańcówkę, bo mój też tańcował przez całą noc. Podpłynął gdzieś pod żółądek i chyba sobie trampolinę zrobił, bo aż mi cały mostek skakał.
Generalnie bardzo źle spałam, więc może dlatego więcej czułam. Ale rano szybko odkryłam przyczynę. Mój stary zimorodek tak se podkręcił ogrzewanie w nocy, że jak na dole w domu było 22 stopnie, tak na pięterku już chyba z 35!!!
Bo po co ubierać sobie np. koszulkę do spania i spać w zdrowej temperaturze 20stopni, skoro można zafundować wszystkim domownikom tropiki w środku nocy
Ania, krągła dupka i cycuszki zawsze w cenie. Przynajmniej chłop ma radochęCieszmy się póki możemy, bo jeszcze troche i "będziemy cyca rzucać na karmienie do pokoju obok, a nasze jędrne zadki przypominać będą sflaczałe piłki do rugby, ewentualnie uśmiech bulldoga żującego chrupki". Swoją drogą, tymi słowami mój B codziennie mnie pociesza, ehhh
Gagaga, smacznego. Będzie dobrze.
Kama, udanych zakupów i imprezy.
Miłej, słonecznej soboty kobitki. Ponoć w PL pogoda ma się poprawiać, więć korzystajcie ile się da
Ale mój facet fakt ma radochebo takiego cyca to jeszcze nie trzymał hahah
ale powiedziałam żeby się nie przyzwyczajal za bardzo :p
jusella, figaa, kot_bury lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dzięki za pomysły na łososia ale niestety piekarnik mi się popsuł i z patelni muszę zrobić
Maka Szymcio od kilku dni rozrabia niesamowicie. Już chwilami mam dosyć ale lepiej jak daje popalić niż jak siedzi cicho. Dziś to Bunio taniec hawajski odstawia tak sam z siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 14:52
figaa, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki
Ostatnio jakoś się wylaczylam, lekki kryzys, hormony buzuja i same pesymistyczne mysli, chyba za dużo na mnie spadło ale już kawka i zakupy z przyjaciółka i od razu humor lepszy
Nie wiem jak wy, ale ja już zaopatruje się powoli w jakieś rzeczy troszkę luzniejsze ale nie ciazowe, jakoś w sumie szkoda mi pieniazkow na ciążowe ciuszki, wolę wydać to na synka mego
Ale w h&m dorwalam na basicach tuniko-sukieneczki i do leginsow i do rajstopek na wiosnę-lato za 29.90 także naprawdę warto już w to się ubralam i sobie siedzewygodnie, na większy i mniejszy brzuszek i po ciąży będzie wygodne, wrócę chyba jeszcze po szary kolor
Moja dzidzia dziś w nocy również disko miala, tak że spać mi nie dawaław dodatku kręcenie w nogach, aż musiałam wstawać pochodzić w nocy
My niedługo wybieramy się na miasto na obiadek bo nie mamy ochoty nic gotować dziśjusella, Agness27, majeczka87, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Witam sie weekendowo,
Wlasnie przygotowalam miesko na grila I mezus bedzie za raz palilu nas dzis piekna pogoda.w tym tygodniu czekają mnie również dwie wizyty pierwsza u prowadzącego a druga usg serduszka.
Ada będziemy z Kubusiem za was trzymać kciuki
Eve90 Glowa do góry trzeba sie pozytywnie nakręcać, na mnie dobrze działa muzykajusella, eve90, ada89, kot_bury, _analiza lubią tę wiadomość
-
Hey. kupiliśmy wózek
VERDI VANGO
nowość na rynku od 3 tyg w sprzedaży. To jest jakby nowsza wersja Camarello.
Ma dużą gondolę 90 cm, dużą spacerówkę na czym nam zależało
Do tego zamówiliśmy fotel Maxi Cosi Pebble Plus z bazą 2wayFIX.
Podrzucam wam fotę konkretnego koloru jaki wybraliśmy. Stał sobie na wystawie i strasznie nam się spodobał. Patrzyliśmy jeszcze drugi ale spacerówka była szara a mi to nie pasowało
Wszystko nas kosztowało 2700złjusella, eve90, stokrotka2013, nowatorka, Gagaga, Naditta, Agness27, basia7777, Maka, Agaax, kot_bury, Wiola90 lubią tę wiadomość
-
Patrzyliśmy też na Adamexa i muszę wam powiedzieć że ma mniejszy kosz na załóżmy zakupy to raz, po drugie spacerówkę i gondolę ma mniejszą.
do tego co mogę powiedzieć o tym verdi ma naciąganie spręzyn amortyzatorów gdzie jak macie więcej rzeczy w koszu, jak i dziecko w spacerówce to wtedy można dociagnąć amoryzatory i wózek jest sztywniejszy.
Do tego łatwo zdejmowane koła.jusella lubi tę wiadomość
-
A ja wróciłam ze spaceru, który był razy dwa bo przy okazji chciałam lekkie zakupy spożywcze zrobić i przy kasie zorientowałam się, że zapomniałam portfela
ale pogoda śliczna, cieplutko więc tylko na zdrowie mi to wyszło
chociaż kręgosłup trochę boli
eve90 lubi tę wiadomość