Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Bardzo elegancki
Wyobrażam sobie mamę na szpileczkach poginająca z dziecięciem do parku
Śliczny
Nadita - lekkostrawne jedzenie i mi pomaga activia raz dziennie.
Dzień dobry!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 08:20
Kasiulina, kot_bury, jusella, Agaax lubią tę wiadomość
-
Takie moje skojarzenie, może to z powodu kolorów, bo takie apelowe
Garsoneczka, szpilki, śliczne (CZYTE!) dzieciątko i ten wózeczek na spacer
Nie zmienia to faktu, że bardzo ładnyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 08:27
Kasiulina lubi tę wiadomość
-
wczoraj kupilismy uzywane lozeczko;) za 200 zl, ale materac sobie nowy i tak i tak dokupie Emotikon wink w miare fajne choc wyciagane sczebelki lekko obgryzione... ale z funkcją bujania
Kasiulina, jusella, eve90 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Dziewczyny ale mne dolina zlapala ... Siedze i rycze... W nocy sie nie wyspalam, plecy mńie bola, ani sobie na koniach na pojezdze ani sie ladnie nie ubire ( nie chce wiecej ciuchow kupowac ciazowych bo sa trasznie drogie ) maz wychodzi do pracy , do dupy ...
potem sie wsciekama siebie ze o tak glupich przyziemnych rzeczach mysle... Intak w kolko
eve90 lubi tę wiadomość
Kijanka
-
Kijanka!
Ja kupuję ciuchy używane na allegro. Mam trzy sukieni, każda w granicach 10 zł + 4 zł za przesyłkę! Tego jest mnóstwo!
Spokojnie, hormony ci szaleją. Współczuję złej nocy, ale łączę się w bólu, bo mnie pachwiny bolą tak, że się przekręcić w nocy nie mogę. A jeszcze wyczytałam, że to może świadczyć o problemach z miednicą... Wizyta dopiero 21.04...
A twój mąż wyjdzie i wróci i będziesz mogła go witać!!
Głowa do góry, cycki do przodu i lecimy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 09:21
Kasiulina, kot_bury, kijanka_88, aisa lubią tę wiadomość
-
Kijanka-jestem z Tobą w tych bólach.. u mnie straaaszny ból pleców całą dobę.. i nic nie pomaga,ani basen ani spacery ani nawet całodobowe leżenie haha
co do ubrań też polecam allegro - ostatnio jeansy kupiłam,jak nowe za 25 zł
Majeczka - też bym chciała łóżeczko z funkcją bujania, ale jeszcze się zastanawiam..kijanka_88 lubi tę wiadomość
-
Przejrze a llegro, wczoraj w ńocy uszylam sobie spodnice wyszla mnie 19 zl, bo juz absolutnie nie mialam w co sie ubrac leniego, zaraz Wam wysle...
Dzieki za cieple slowa ....
Ja sprobuje kolezanke wyciagnac na spacerbo samemu dzisiaj to nie chce
Kasiulina, jusella lubią tę wiadomość
Kijanka
-
kijanka_88 wrote:Przejrze a llegro, wczoraj w ńocy uszylam sobie spodnice wyszla mnie 19 zl, bo juz absolutnie nie mialam w co sie ubrac leniego, zaraz Wam wysle...
Dzieki za cieple slowa ....
Ja sprobuje kolezanke wyciagnac na spacerbo samemu dzisiaj to nie chce
kijanka_88 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Widzę, że temat powozów znowu na topie. Wszystkie modele bardzo ładne i eleganckie
Zauważyłam, że co kraj, to inne upodobania co do dizajnu wózków. Niby wózek to wózek, ale jednak różnica jest ogromniasta i w samym wyglądzie jak i kolorach. Właśnie po wózku Adamex wyczaiłam, że kilka domów dalej mieszka kolejna PolkaBaaardzo charakterystyczny na tle tego, co w większości tutaj można spotkać na ulicach.
Henryczkowy bolid już został wybrany i kupiony kilka miesięcy temu, zaraz po pierwszym usg prenatalnym, tak że na wózki już nawet nie patrze. Chociaż prawdopodobnie wybrałabym to samo. Jak czytam Was, czym się kierujecie przy zakupie wózka itd, to aż mi głupio, bo jedynie na co ja patrzyłam to jak się prowadzi, składa, no i wygląd :-p Kółka, amortyzacje i inne cuda- znam się na tym jak świnia na gwiazdach normalnie
Co do soboty, wczoraj spędziliśmy cudowny dzień z B i moją przyjaciółką, która była przelotem na kilka godzin w Londynie.
Jaki wstyd!!! Poszliśmy do włoskiej restauracji, zeżarłąm swoją przystawkę, pół przystawki mojej przyjaciółki, ukradłam kilka kalmarów z talerza B, do tego opierdzieliłam całą moja pizzę, która wprawdzie była grubości naleśnika, ale o średnicy stolnicy, do tego spróbowałam "kawałeczek" pizzy mojej przyjaciólki i calzone BWstyd podwójny, jak się okazało, że tamci nie byli nawet w połowie wcisnąć tego co ja pochłonęłam
Dziś kolejny ekscytujący dzień. Piękna pogoda, czeka mnie długi spacer z piesełkiem, a wieczorem koncert MuseCiekawa jestem jak małemu się spodoba. W sumie zaliczył już koncert Madonny jeszcze jako dosyć mały fasolek, lubi Davida Bowie jak głośno słucham w łazience, więc może Muse też mu podejdzie
Pięknego słonecznego dnia kochane. Cmok w brzucholkiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 09:42
Kasiulina, jusella, kot_bury, aisa, Agaax, Malwinaa, _analiza lubią tę wiadomość
-
Kasiulina łądny wózek, fajne kolorki
My wczoraj oglądaliśmy Barlette taką granatowo-białą i do tego patrzyliśmy na ASPENE taką śliczną grantowo czerwoną
Adamex ma dużą gamę kolorystyczną
Ten verdi tez sporo ma kolorków. Aż się nie mogę doczekać jak wrócimy z nim do domu
Kijanka spokojnie. Tak jest ból ubrania ciążowe są drogie ale ja kupuje albo trochę za duże i mam na jakiś czas albo kupuje sobie w normalnych sklepach coś na wyprzedażach tez większego i mam na jakiś czas. Najgorsze jest to że w maju mamy wesele i będę szukać jakiejś sukienki....
A ja dzisiaj odczuwam ból lewej nogi. Od biodra po kostkę... Ehh..
My mamy w planach kawę i ciacho u teściowej oraz spotkanie ze znajomymi...Kasiulina lubi tę wiadomość