Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Maka wrote:Dziewczyny czy Wasze maluchy też praktycznie cały czas szaleją w brzuchu? Kiedy to moje dziecko śpi? I czy wybieracie się na III badanie prenatalne?
A ja spalam do teraz. Eh nie wiem czemu ostatnio jestem taka zmeczona czy to przez ta anemie. Jeszcze nie biore zelaza, zaczynam we wtorek bo czekam na recepte od mojego lekarza 1 kontaktu -
A chcialam was zapytac jaki kupujecie wozek
? Ja ogladalam dzis 3 z moich typow i jest zle. Xlander super eyglada ale zero amortyzacji... strasznie by dzieckiem telepalo. Adamexa ogladalam- jak dla mnie- 164 cm wzrostu jest on po prostu za duzy no i przyznam szzerze ze srednio podoba mi sie spacerowka. Zostal baby desing lupo comfort- ale nie jest to TO takie wow. Wizualnie strasznie mutsy evo mi sie podoba ale srednie opinie maja i nie widzialam go na zywo...
Nasza Marcysia jest już z nami
-
nick nieaktualny
-
A u nas było tak ładnie z rana, a jak wracaliśmy do domu to już nas deszcz złapał i chyba ciągle pada, niebo zachmurzone... Mam nadzieję, że jutro wróci wiosna
Obkupiliśmy małego dzisiaj bardziej niż siebie (ciuszki). Troszkę spokojniejsza będę przez chwilę
Jeśli chodzi o wózek to moim faworytem póki co jest Bebetto Holland, ale inne modele też mają fajne. Mam nadzieje, że uda nam się jakiś dorwać jak będziemy w maju w Polsce.
Dzisiaj obserwowałam jakie tutaj wózki rządzą.
Więc nie ma innych wózków niż ICandy, Bugaboo i Egg.jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Ja się zastanawiam nad bebetto Murano 2016, Euro-Cart Durango... I jeszcze jakiś Evado oglądałam chyba na fcb i tez nie był zły. Żadnego jeszcze na żywo nie widziałam- prócz Adamexa z zza szyby. I jak w necie wydawał mi się całkiem fajny tak w realu jakoś średnio byłam przekonana.
-
Kama śliczny wozeczek:)
Ja juz mam po córci czerwono-czarny 3w1 bardzo wygodny i duza gondolka i koszyk pod wózkiem:)
A do niego jeszcze mamy mate:)
Co do karuzeli to tez zakupiłam a raczej odkupilam od koleżanki. I siostra ma nam kupic misia szumisia:)
My tez dzis zrobiliśmy sobie rodzinny spacer bo bylo cieplo ze można nawet bez czapki chodzić
Jeszcze musimy kupic Wojtkowi komodę juz mam na allegro upatrzoną bo tu w sklepach nic mi sie nie podobało a ceny kosmiczne niektórych..jusella lubi tę wiadomość
-
O to nasze kryteria przy wyborze wózka
1. Wielkość gondoli - nasza 90cm a Adamex 86 cm, Babetto Torino 82,5cm
2. Wielkość spacerówki
3. Wielkość kosza na zakupy
4. Wysokość wózka względem naszego wzrostu
5. Łatwość prowadzenia wózka
6. Czy ma koła skrętne z możliwością blokady - oczywiście czy są pompowane
7. Amortyzacja - ilość amortyzatorów i czy jest miękki u nas można ustawić by był też sztywny
8. Dodatkowe wyposażenie - uchwyt na kubek, moskitiera, osłona przeciwdeszczowa
9. Możliwość wpięcia fotelika Maxi Cosi oraz adaptery
10. Łatwość składania i wymiany elementów wózka
11. Ciężar gondoli, spacerówki i stelaża
12. Ogólny wygląd i z jakich materiałów jest zrobiony
13. Regulacja rączki
Może sie komuś przyda i ułatwi wybór
Powiem wam tak pojechaliśmy z zamiarem kupna Adamexa lub Bebetto Torino a kupiliśmy totalnie co innegoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 21:53
jusella, aisa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, macie jakieś sprawdzone sposoby jak radzić sobie z problemami z trawieniem itp w ciąży? Ja codziennie rano wstaje z kłuciem w żołądku. Do tego często mam problemu w ciągu dnia: wzdęcia, kłucia w brzuchu. Mięta średnio pomaga.
17.07.2016
-
Naditta wrote:Dziewczyny, macie jakieś sprawdzone sposoby jak radzić sobie z problemami z trawieniem itp w ciąży? Ja codziennie rano wstaje z kłuciem w żołądku. Do tego często mam problemu w ciągu dnia: wzdęcia, kłucia w brzuchu. Mięta średnio pomaga.
jusella, Agaax lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c4384775c612.jpg my kupiliśmy taki. Adamex Barletta
duża gondola,bardzo skrętny, wstawki z eko skórki, jak dla mnie torba pod wózkiem spora.. do zestawu mamy muffki na zimę, folie przeciwdeszczowa, moskitiere i uchwyt na kubek. Pani w gratisie dorzucila parasolke
Co jeszcze fajne, z budki mozna zdjac material i zostaje moskitiera-na lato superWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 08:19
Malwinaa, kama005, ania181111, stokrotka2013, Wiola90, Agness27 lubią tę wiadomość