Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Naditta, oj biedne jesteśmy z takimi leniwcami. Szkoda... Do North Greenwich mam ok 25-30min autem jak nie ma korków, więc jednak jest kawałek. Planujemy przeprowadzkę w przyszłości, ale niestety jeszcze dalej na południe od Londka.
Co do polskich koleżanek, to mój B tak wybrał dom, że z lewej strony mamy 3 polskie młode rodziny obok siebie, a z prawej rodzinkę mieszaną, gdzie kobitka jest Polką. Znowu 5min spacerkiem mieszka znajoma, którą B wyhaczył w jubilerze, kiedy sprzedawała mu pierścionek zaręczynowy. Ma dziad szczęscie do Polek nie ma co haha
Dziewczyny, na wszelkie bóle pleców, rwy kulszowe itd. polecam jogę dla ciężarnych. Fajnie modyfikują pozy, więc poza ćwiczeniem ciała, dochodzi nauka oddechu i ćwiczenia mięśni kegla jednocześnie. Super filmiki można na YT znaleźćjusella, Naditta, kot_bury, aisa lubią tę wiadomość
-
kamenkaa wrote:Hejka ja po dzisiejszej Wizycie
Mała waży 1250g
Mała już główkowo obrócona do porodu gotowa
Pozdrawiama mc temu ile corcia wazyla??? Bo moj Antos w 23tc wazyl 816g a za tydz kontrola u gina wiec mam nnadzieję ze sporo podrósł
kamenkaa, kamenkaa, kot_bury lubią tę wiadomość
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
LilouK wrote:Naditta, oj biedne jesteśmy z takimi leniwcami. Szkoda... Do North Greenwich mam ok 25-30min autem jak nie ma korków, więc jednak jest kawałek. Planujemy przeprowadzkę w przyszłości, ale niestety jeszcze dalej na południe od Londka.
Co do polskich koleżanek, to mój B tak wybrał dom, że z lewej strony mamy 3 polskie młode rodziny obok siebie, a z prawej rodzinkę mieszaną, gdzie kobitka jest Polką. Znowu 5min spacerkiem mieszka znajoma, którą B wyhaczył w jubilerze, kiedy sprzedawała mu pierścionek zaręczynowy. Ma dziad szczęscie do Polek nie ma co haha
Dziewczyny, na wszelkie bóle pleców, rwy kulszowe itd. polecam jogę dla ciężarnych. Fajnie modyfikują pozy, więc poza ćwiczeniem ciała, dochodzi nauka oddechu i ćwiczenia mięśni kegla jednocześnie. Super filmiki można na YT znaleźćjestem ciekawa czy coś pomoże
na kręgosłup coraz bardziej narzekam ...
Kurczę jak czytam ze wy takie kruszynki tzn tak mało przytylyscie tp ja w szoku jestemmy prawie 11kg haha fionaaa ze mnieee ahahahaha
jusella lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
ania181111 wrote:spróbuję obiecuję
jestem ciekawa czy coś pomoże
na kręgosłup coraz bardziej narzekam ...
Kurczę jak czytam ze wy takie kruszynki tzn tak mało przytylyscie tp ja w szoku jestemmy prawie 11kg haha fionaaa ze mnieee ahahahaha
Ania ja też koło 10- 11 kg przytyłam- nie sprawdzam bo nie chcę się denerwowaćania181111, kamenkaa, Agaax, izulala, eve90 lubią tę wiadomość
-
izulala wrote:Kamenkaa super!!coraz większa dzidzia:)
a mc temu ile corcia wazyla??? Bo moj Antos w 23tc wazyl 816g a za tydz kontrola u gina wiec mam nnadzieję ze sporo podrósł
do Gin chodze co 2tyg ze wzgledu na Ciśnienie
25tydz Waga 870g
obecnie 28tydz waga 1250Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 23:09
izulala, eve90, Malwinaa, Gagaga, kot_bury lubią tę wiadomość
-
jusella wrote:Ania ja też koło 10- 11 kg przytyłam- nie sprawdzam bo nie chcę się denerwować
a ja już jakoś to zniose:)
Po ciazy schudniemy dziewczyny
Kamenkaa właśnie grunt to pozytywne myślenie :p ładna waga dzidziusiabędzie duży bobas :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 22:21
jusella, kamenkaa, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Ania, zaszkodzić to raczej nie zaszkodzi, a fajnie jak przyniesie ulgę. Nie ma co panikować i się dołować, każda przechodzi ciążę inaczej
U mnie był zastój, teraz waga wzrosła do 6-6,5kg. Sama zastanawiam się gdzie się to ulokowało. Wszystko chyba poszło w cyc i brzuchol, bo gdzie indziej nie widzę.
Swoją drogą, zastanawiające to jest, że jedna kobieta potrafi przejść każdą kolejną ciążę zupełnie inaczej...ania181111, jusella, izulala, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też już nie śpię. Dzisiaj to było spanie na raty, a to męczy strasznie. W dodatku mała w nocy i teraz tak szaleje, że czuję, jakby na raz rękoma i nogami gwiazdę robiła w brzuchu.
nowatorka, Gagaga, Agaax, kot_bury, jusella, eve90 lubią tę wiadomość
-
Witam się w środku nocy
Eh, widać nasze krasnale urządziły sobie zbiorową, piątkową, zsynchronizowaną potańcówkę, bo mój też tańcował przez całą noc. Podpłynął gdzieś pod żółądek i chyba sobie trampolinę zrobił, bo aż mi cały mostek skakał.
Generalnie bardzo źle spałam, więc może dlatego więcej czułam. Ale rano szybko odkryłam przyczynę. Mój stary zimorodek tak se podkręcił ogrzewanie w nocy, że jak na dole w domu było 22 stopnie, tak na pięterku już chyba z 35!!!
Bo po co ubierać sobie np. koszulkę do spania i spać w zdrowej temperaturze 20stopni, skoro można zafundować wszystkim domownikom tropiki w środku nocy
Ania, krągła dupka i cycuszki zawsze w cenie. Przynajmniej chłop ma radochęCieszmy się póki możemy, bo jeszcze troche i "będziemy cyca rzucać na karmienie do pokoju obok, a nasze jędrne zadki przypominać będą sflaczałe piłki do rugby, ewentualnie uśmiech bulldoga żującego chrupki". Swoją drogą, tymi słowami mój B codziennie mnie pociesza, ehhh
Gagaga, smacznego. Będzie dobrze.
Kama, udanych zakupów i imprezy.
Miłej, słonecznej soboty kobitki. Ponoć w PL pogoda ma się poprawiać, więć korzystajcie ile się daWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 09:16
Agaax, kot_bury, martynka870, aisa, jusella, Naditta, Agness27, ania181111 lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja ! Powodzenia Gagaga na krzywej
Kama pochwal się potem jak coś kupicie!
Widzę, że nie tylko ja miałam noc do du**
Aaaa u mnie waga stoi w miejscu od 14 marca -> 10 kg na plusie.
Pięknie dziś na dworze, po owsiance idę sprzątaćjusella, eve90, Pauli11 lubią tę wiadomość