Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Halo...dziewczyny... toć każde dziecko jest inne! Są duże, są małe i oba zdrowe
Zobaczcie sobie siatkę centylową dla waszego tygodnia.
http://m.babiniec-cafe.pl/printview.php?t=16163
Nie siać paniki!!renieczka, aisa, kot_bury, TheForfie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjusella wrote:To było migdałki wycinać?
Choć z drugiej strony herbatka tak w bioderka nie "idzie" jak lody...
Hehe wychlastali mi migdałki, języczek podniebienny i zrobili laserowe obkurczanie ścian gardła. Teraz mam tam jedną wielką dziuręNormalnie głębokie gardło
Musiałam usunąć bo anginy miałam średnio 3 razy w roku. A antybiotyki mnie wykańczały. Teraz prawie w ogóle nie choruje. Nie liczę takiego katarku i zaczerwienionego gardelkajusella, kot_bury, Dalile lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nowatorka wrote:Moja byla tak samo ulozona na ostatniej wizycie ale to jeszcze nic nie znaczy. Ok 35 tyg bedzie wazne jak sie ulozy ostatecznie
Dziewczyny czy takie jakby drzenie przez kilka sek to czkawka?
Czkawka u córki wygladala tak jak u nas i czuć bylo takie pykniecia raz za razem:)
A miała ja często:)
U Synka jeszcze tego nie zaaobserwowalam.
Ale za to w nocy mocno kopie:)jusella lubi tę wiadomość
-
a ja przed chwilą dostałam wiadomość, że Tatusiek wraca - jutro wieczorem wyjazd
i w czwartek będzie
.
I zaczynają się schody - trzeba by się pozbyć włochów i szczecina z nógczyli jutro niezła gimnastyka mnie czeka...
Grzybka, majeczka87, kot_bury, stokrotka2013, MirelS, Maka, _analiza, Agness27, TheForfie, eve90, kama005, aisa, renieczka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, piszecie o kiepskich wynikach morfologii... Też mnie to dotyczy. Gin zalecił mi Prenatal, ale nie mogę go brać codziennie, bo mi żołądek szwankuje. Próbuję zmienić trochę sposób odżywiania. Oprócz wołowiny, która ma dużo żelaza staram się jeść kaszę jaglaną (ogólnie jest bardzo zdrowa), płatki owsiane, kiełki buraka, orzechy, migdały i pić pokrzywę. Podobno na braki żelaza herbatka z pokrzywy rewelacyjna. Tylko nie ma co z nią przesadzać, szklanka dziennie wystarczy. Za dwa tygodnie mam badania, zobaczymy, czy wyniki się poprawią
jusella, kot_bury, Agness27, eve90 lubią tę wiadomość
Kazik - 04.08.2016
Aniołek -
jusella wiec bedzie wyginam smialo cialo?
ja to co drugi co trzeci dzien sie gole i juz jest coraz trudniej - niektore parte;)
przelazilam 10 km... czort nie kobieta;pWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 18:06
jusella, kot_bury, Agness27, eve90 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
A ja wcale nie wiem, ile waży mój mały, więc zgodnie z zasadą "mniej wiesz, lepiej śpisz" nie martwię się
Na usg u polskiej gin, jakieś 2 mce temu, ważył o 10 dni za dużo, że tak powiem
Następne pomiary dopiero za miesiąc jeśli sobie zapłacę i pójdę w Polsce
Dziewczyny, posypałam moje naleśniki zapiekane tartą mozarellą, która otwarta już była od soboty wieczora. Dopiero jak wstawiłam to przeczytałam na opakowaniu, że po otwarciu zjeść w ciągu 24 godzin. Nic mi nie będzie, czy lepiej nie jeść tych naleśników?
Dodam, że będą w 180 stopniach jakieś 30-40 minut.jusella, aisa, renieczka lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Nie pamiętam, która tutaj polecała sernik bez sera
Robiłam i mam pytanie. Robiłam z budyniem, nie z mąką ziemniaczaną. Trzymałam godzinę tak jak z przepisie i środek się nie upiekł. Wstawiłam jeszcze na pół godziny i nadal nic. Da się zjeść brzegi, ale środek jest rzadki. No i pytanie, jak u Was to wygląda? Robiłam w tortownicy i ciasta było bardzo dużo. Może jakbym zrobiła w zwykłej blaszce to bardziej by się rozlał po powierzchni i by się wtedy upiekł. W smaku bardzo dobry.
-
Jejku, dziewczyny czy Wy w ostatnich dniach też tak "zdziadziałyście" jak ja?
Nie wiem czy to dlatego, że III trymestr tuż tuż, ale z dnia na dzień czuję się jak coraz większa, tłusta fokaJeszcze kilka dni i będą się przewalać z boku na bok i jedyną moją aktywnością będzie klaskanie płetwami jak tak dalej pójdzie...
majeczka87, jusella, MirelS, eve90, TheForfie lubią tę wiadomość
-
I moje wyniki glukozy wołają o pomstę.. na czczo 103, po 2 h - 174
dobrze ze jutro lekarz... najgorsze ze owoce jadlabym kilogramami a mięsa nic.. na samą myśl mi nie dobrze..ale mam dziś humor
eve90 lubi tę wiadomość
http://ovufriend.pl/graph/73e9cdebd5bbc7744ddc8787fdecc71f
-
Milcia wrote:Nie pamiętam, która tutaj polecała sernik bez sera
Robiłam i mam pytanie. Robiłam z budyniem, nie z mąką ziemniaczaną. Trzymałam godzinę tak jak z przepisie i środek się nie upiekł. Wstawiłam jeszcze na pół godziny i nadal nic. Da się zjeść brzegi, ale środek jest rzadki. No i pytanie, jak u Was to wygląda? Robiłam w tortownicy i ciasta było bardzo dużo. Może jakbym zrobiła w zwykłej blaszce to bardziej by się rozlał po powierzchni i by się wtedy upiekł. W smaku bardzo dobry.
Milcia to ja polecałam ten sernik. Ja dodawałam 3 budynie i mi wyszedł, ale był do zjedzenie dopiero po nocy w lodówce, on musi stężeć po prostu. Ja wiem, że kusi ale póki co łapki z dalekawytrzymaj jeszcze trochę.
Jusella, nie tak długo bo tylko 2 dni stał w lodówce
Ok to biorę się za jedzenie, tak myślałam,że zapiekany jest bezpieczny, ale wole mieć jeszcze od Was pozwoleniejusella, Agness27, eve90 lubią tę wiadomość
17.07.2016