Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Naditta wrote:Dzień dobry!
LilouK, nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie też pogoda całkiem przyjemna! Ciepło i świeci słonko.
Ja dzisiaj zostałam w domu, żeby się dokurować i nie pochorować jeszcze bardziej i teraz tak mnie korci: wyjść na spacer czy nie...
Dostałam dzisiaj paczkę z Zalando i wiecie co? Brakuje jednej rzeczy za którą zapłaciłam! Ciekawe czy mi w ogóle uwierzą...
U mnie też niczego sobie, trochę chłodnawo, ale mam nadzieję, że nie będzie padać, bo te ichniejsze prognozy zwykle im się nie sprawdzająMyślę, że spacerek ok jak się ociepli, tylko bez szaleństw
Spróbuj zadzwonić na infolinię, co powiedzą i poradzą zrobić.
2 tygodnie temu mama B kupiła nam takie wypaśne krzesło/leżak/sidzisko do karmienia dla dziecia od 0-4 lat. Nie było nas w domu wtedy i mądry kurier zostawił pudło o wartości grubo ponad 300 funtów (oryinalne, z nadrukami i obrazkami co jest w środku) w krzakach pod domem. Bo po co dzwonić, albo zapukać do sąsiadów. Myśleliśmy, że nas rozerwie ze złości! Skarga poszła od ręki. Chyba już mnie nic nie zdziwi w tym kraju...
-
Agaax wrote:Aniu - znalazłam takie coś o dusznościach w III trymestrze (czyli już na dniach) http://www.netmama.pl/magazyn/ciaza/dolegliwosci-ciazowe/dusznosci-w-ciazy/
DziękiAle chyba zadzwonię do mojej gin
bo mi aż slabooo
miałam na słońce wyjść ale się boję teraz
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Ja tez sie melduje po glukozie
Serio bardzo dobrze znioslam, wcisnelam pol cytryny i smakowalo jak lemoniada - tort u tesciowej byl slodszy
Ania181111 mi tez od wczoraj sie ciezej oddycha ale czytalam ze od 6 miesiaca tak moze niby byc.
Naditta ja tak niedawno na allegro kupowalam (ze sklepu internetowego) celebrytke a tam tylo zawieszka bez lancuszka. Myslalam ze tez mi nie uwierza, ale byl bez problemu - zaplacili tez za przesylkeSkontaktuj sie z nimi
jusella lubi tę wiadomość
-
LilouK wrote:U mnie też niczego sobie, trochę chłodnawo, ale mam nadzieję, że nie będzie padać, bo te ichniejsze prognozy zwykle im się nie sprawdzają
Myślę, że spacerek ok jak się ociepli, tylko bez szaleństw
Spróbuj zadzwonić na infolinię, co powiedzą i poradzą zrobić.
2 tygodnie temu mama B kupiła nam takie wypaśne krzesło/leżak/sidzisko do karmienia dla dziecia od 0-4 lat. Nie było nas w domu wtedy i mądry kurier zostawił pudło o wartości grubo ponad 300 funtów (oryinalne, z nadrukami i obrazkami co jest w środku) w krzakach pod domem. Bo po co dzwonić, albo zapukać do sąsiadów. Myśleliśmy, że nas rozerwie ze złości! Skarga poszła od ręki. Chyba już mnie nic nie zdziwi w tym kraju...
LilouK, jak mieszkaliśmy w domu, to nawet nie wiesz jakie pomysły wpadały do głowy doręczycielom. Raz szukałam paczki 3 dni, w końcu napisałam do sprzedawcy, że jej nie dostałam i przysłali mi nową. Do tej pory nie wiem gdzie była. Poza tym śmietniki były w ruchu non stop, a chyba nigdy nie zostawili awiso... Najbardziej si wkurzałam, jak zostawiali mi paczkę np z Asosa w śmietniku tym na jedzenie...
Teraz mieszkamy w bloku, więc już nie mają takiego pola do popisu
Będę próbować potem wyjaśniać sytuację. Powiem Wam, że jestem rozczarowana Zalando. Paczka od nich jak psu z gardła wyjęta i jeszcze braki. Jednak pozostanę wierna Asos, z nimi zero problemu
Idę na krótki 4 km spacer. Trzymajcie kciuki, żebym nie spotkała nikogo z pracy, bo jestem chora przecieżMaka, LilouK, kot_bury, jusella lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Ja duszności miałam jakiś czas temu. Od momentu jak cwicze nie mam w ogóle problemów
Zwiększyła mi się wydolność oddechowe
Ale lepiej zadzwoń do lekarza może coś doradzi
Otwórz okno byś miała dostęp do swieżego powietrza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 13:02
-
Dzień dobry! za oknem pięknie, a ja szybko robię obiad bo za godzinkę znikamy na zakupy - wczoraj wieczorem dostałam natchnienia wyprawkowego a z racji że nie mam jeszcze kompletnie nic, nawet malusiej skarpeteczki to dzisiaj postanowiłam chociaż jedne body kupię..
nowa!, kot_bury, jusella, Naditta, eve90 lubią tę wiadomość
-
Co do prania to każdy zrobi jak uważa. Ja napisałam, że robię teraz, bo mam siłę jeszcze i czas, a przy jednym małym dziecku, które jest coraz bardziej aktywne, potem będzie trudniej. A ciuszki zapakuję szczelnie i schowam.
nowa!, Kasiulina, jusella, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Któraś pisala o drżeniu brzuszka przez kilka sekund - miałam takie coś 2 razy i tez się zastanawiałam co to może być.
Co do duszności nie mam, ale ciężko mi się nie raz oddycha, wtedy walne się na lewy bok i przechodzi.
Piszę z tel i patrze na jakiś suwaczek z góry i myślę kurcze ale fajny i już 25t4d.. Przesunelam troszkę i kurde to był mój...ania181111, kot_bury, Malwinaa, jusella, TheForfie lubią tę wiadomość
-
Dzwoniłam do mojej gin i faktycznie jak bym miała jakieś kołatanie serca to szybko do szpitala ale tak to odpoczywać
więc wyszłam na spacer
I siedzę na ławeczce w parku
normalnieeeee latoooo
jusella, TheForfie, eve90, Agaax lubią tę wiadomość
-
Czas leci szybkooo
ja już prawie 27t
Mi też tak drży brzuszek i coś czytałam że dziecko może mieć wtedy czkawke
pewnie każdy robi jak uważa z praniem rzeczy :)A Ty milcia przy jednym dziecku to rzeczjasna ze musisz wcześniej się przygotować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 13:17
jusella, nowatorka, _analiza lubią tę wiadomość
-
Maka wrote:Któraś pisala o drżeniu brzuszka przez kilka sekund - miałam takie coś 2 razy i tez się zastanawiałam co to może być.
no wlasnie tez nie wiem co to ale to na pewno dzidzia drzy bo nie caly brzuch tylko tam wlasnie gdzie ona sie rusza i to ja to mam kilka razy dziennie...
Maka lubi tę wiadomość
-
hej
no suwaczki nam nieźle zapierniczają, niektóre zaczęły 3 trymestr już.
Nowatorka ja też mam takie drżenia czasami i tak to opisywałam każdemu,że mam uczucie jakby wibrował mi tel. w brzuchunie wiem co to też ?
Zmotywowałyście mnie z tym praniem i kupiłam dziś Dzidziuś płyn do prania, w rankingu SrokaO był w miarę wysoko, więc wypróbuję jak mnie najdzie. Na razie jeszcze poczekam aż się ustabilizuje pogoda, bo w nocy ma padać podobno u nas.
Ciekawe historie z tymi kurierami macieja aż takich hitów przesyłkowych nigdy nie miałam. Też mi ostatnio nie dali jednej rzeczy, ale napisałam i przeprosili, odesłali, także ok
nowatorka, jusella lubią tę wiadomość
-
Analiza na to dziadostwo spróbuj okład z czosnku - plasterek czosnku przyłóż na trochę - tylko nie za długo bo może wypalić Ci skórę (siostra moja kiedyś na noc zostawiła zabandażowany czosnek i jej brązowe plamki oparzeniowe się zrobiły) ale na godzinkę to spoko można - może wystarczy taki antybiotyk
Byłam w 5-10-15 i kupiłam kurtkę - Tatusiek będzie miał niespodziankę, bo bardzo mu się podobała ale wybiłam mu ją z głowy bo 120 zł to trochę dużo - teraz zapłaciłam 60. Dodatkowo dostałam kartę 5-10-15 i do 8 maja mam zniżkę 30% na cały asortyment a potem punkty - 10 zł - 1 punkt a za 30 punktów rabat 30 zł na zakupy powyżej 30 zł.
ania181111, nowatorka, _analiza, MirelS, majeczka87, Wiola90, renieczka, Agness27, Ejrene, eve90, Agaax lubią tę wiadomość
-
nowatorka wrote:tez tak mysle. wiecie moja kuzynka jak byla w ciazy to dziecko mialo taka czkawke ze slychac to bylo normalnie !!
Hahano u mnie nie słychać Ale czuję takie cosss
i wiem że to czkawka:)
3 trymestr A ja niedawno test robiłam haha
jusella, nowatorka, kot_bury, TheForfie lubią tę wiadomość