Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
LilouK wrote:Jejku, dziewczyny czy Wy w ostatnich dniach też tak "zdziadziałyście" jak ja?
Nie wiem czy to dlatego, że III trymestr tuż tuż, ale z dnia na dzień czuję się jak coraz większa, tłusta fokaJeszcze kilka dni i będą się przewalać z boku na bok i jedyną moją aktywnością będzie klaskanie płetwami jak tak dalej pójdzie...
A w lipcu to nie wiem nie będę z łóżka wstawać :p
LilouK lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Szelazo made my day
Jusella Ty jak coś napiszesz to opluje nie raz ekran haha
Też zaczynam mieć problem z depilacja w pewnym miejscui ciekawe kto mi za chwilę będzie obcinal paznokcie u nóg ?
Nie jesteście same ja też coraz bardziej foczo się czujęLilouK, jusella, TheForfie, eve90 lubią tę wiadomość
-
Lipcowe foczyce
Coraz bardziej mi się nie chce zadu z kanapy ruszaćChyba pora poćwiczyć trochu!
Co do sernika, też zawsze mi wychodzi. Czasem dobrze jest wpierw podpiec spód chwilkę, a potem cały placek na dolnej półce piekarnika. Mój piekarnik pomimo termoobiegu jest tak dup**ty, że niestety muszę tak robić, bo inaczej każde ciężkie ciasto wychodzi surowe w środku, albo zbyt zjarane na górzeAgness27, jusella, MirelS lubią tę wiadomość
-
LilouK, ja też się powoli czuję jak wieloryb. Nawet dzisiaj mężowi marudziłam, że jestem gruba. Oczywiście mnie wyśmiał, bo mówi, że oprócz brzucha nic mi nie urosło.
Już nie mówię o moim samopoczuciu, bo co bym nie założyła to mi się nie podoba i czuje się w tym źle i grubo... A zanim zaszłam to sobie marzyłam, jak to będzie super sobie chodzić dumnie z brzuszkiemPauli11, jusella, eve90, TheForfie, _analiza lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Ja tez dzis miałam wizytę u ginki.Wojtus wazy juz 900g, serduszko lepiej ,przeplywy tez w normie:))
Ja tez mam przepis na sernik bez sera i jutro wam podesle bo dzis juz mi sie nie chce:)
Dxis sie nachodzilam i naczekalam w przychodni.W domku pojadlam zblendowanych gruszek i popilam świeżo wyciśniętym soczkiem z jabłek i leze brzucholem do góry:))
A i dxis w pepco dla córci kupiłam sukienkę,rajstopy i opaskę na włosy i będzie sliczna królewna na komu i u mojego chrześniaka:)
Oj jak ona ostatnio polubiła sie stroić w sukienki jak kazda dama:))majeczka87, jusella, eve90, Ejrene, aisa, Naditta, figaa, MirelS, Pauli11, _analiza lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Dzień mija za dniem, a mi na wszystko brakuje czasu... Masakra
W końcu jestem po połówkowych, chłopczyk został chłopczykiem i raczej się to już nie zmieniRośnie maleństwo, choć jest o tydzień mniejszy niż to wynika z okresu. Ale gine mówił, że nie widzi nic niepokojącego, więc tej wersji się trzymam
No i jak zwykle mam mega zaległości, które będę nadrabiać przez kilka dni hehejusella, majeczka87, Agness27, Agaax, Ejrene, eve90, aisa, figaa, MirelS, Pauli11, _analiza lubią tę wiadomość
-
A ja dzisiaj zajadalam sie smalcem z cebulka i na deser zjadlam ananasa
taki mix .
Moja glukoza to na czczo 84 po godzinie 125 a po dwoch 108. Wiec chyba bez tragedii ?
A przed chwila sprzedalam rower bo stwierdzilam, ze w tym roku i tak nie pojezdze na nim,a w przyszlym kupie jakis z przerzutkami,zeby Ale moc na nim wozic:)Agness27, eve90, jusella, renieczka, stokrotka2013 lubią tę wiadomość
-
Ejrene wrote:A ja dziś byłam i nic mnie nie użekło, a cenowo też różnie przy niektórych ubrankach szału nie ma...
jak co komu;)v ja kupilamn polspiochy i sie wroce po skarpetki z grzechotkami za 1,99;)eve90, jusella, Maka lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Naditta wrote:LilouK, ja też się powoli czuję jak wieloryb. Nawet dzisiaj mężowi marudziłam, że jestem gruba. Oczywiście mnie wyśmiał, bo mówi, że oprócz brzucha nic mi nie urosło.
Już nie mówię o moim samopoczuciu, bo co bym nie założyła to mi się nie podoba i czuje się w tym źle i grubo... A zanim zaszłam to sobie marzyłam, jak to będzie super sobie chodzić dumnie z brzuszkiem
Oj tam, oj tam. +3,5kg to nie tragedia, ale wierzę, że złe samopoczucie może dobić i pogorszyć sprawęOsobiście najbardziej nie mogę pogodzić się z tym, że pewnych rzeczy już nie mogę zrobić, albo zajmuje mi to wieki.
U mnie +7kg, przeistaczam się w foczycę, ale szczerze... nigdy w życiu nie czułam się piękniejsza i atrakcyjniejsza, pomimo, że mam wymię jak dojna koza i już własnego krocza nie widzę
Najpiękniejsze 7 m-cy mojego życia póki co
jusella, Kasiulina, figaa lubią tę wiadomość
-
Naditta wrote:Kurcze, to nie wiem dlaczego taki wyszedł. A jaki jogurt użyłaś? Ja robiłam z greckiego, był taki typowo gęsty, może spróbuj następnym razem z innym. A dodałaś jajka? Nic nie pominęłaś?
Jogurt był grecki. Robiłam wszystko według przepisu po kolei. Mi tego ciasta wyszła pełna tortownica. Równo z górnymi brzegami zalałam. -
Tez bylam wczoraj w pepco i to zalezy w ktorym chyba nie ma w kazdym tych samych rzeczy, bo u mnie faktycznie pare rzeczy bylo i tanio jak to w pepco ale zadnych skarpetek z grzechotkami nie bylo
po 10 pojde do drugiego i tam tez cos nakupuje
Ejrene, jusella lubią tę wiadomość
-
Ja wczoraj kupiłam starszej fajne leginsy w Pepco. Dla siebie kupiłam majty i w końcu mam dobre w brzuchu
Ogólnie dużo fajnych rzeczy widziałam, tylko nie kupuję, bo po ciąży będzie inny rozmiar niż teraz, a na oko nie będę kupować. No i kupiłam jeszcze starszej dwie super fajne książeczki. Bardzo się spodobały
eve90, jusella, renieczka, TheForfie, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Z tym sie zgodzę ze nie wszystko jest takie samo w pepco.
U nas sukieneczek takich fajnych nie widziałam jak w rym co bylam u lekarza.
A takich skarpetek z grzechotkami tez nie widziałam tylko te zwykle malusie po 1.99 i trzymak za 4,99jusella, TheForfie lubią tę wiadomość