Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
majeczka87 wrote:jak co komu;)v ja kupilamn polspiochy i sie wroce po skarpetki z grzechotkami za 1,99;)
O widzisz ja rampersy oglądałam, były po 15 zł ale jakościowo średnio. Poza tym między pepcami też asortyment na pewno się różni. A pomile półśpiochy kupiłaś?eve90, aisa, TheForfie, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Milcia wrote:Jogurt był grecki. Robiłam wszystko według przepisu po kolei. Mi tego ciasta wyszła pełna tortownica. Równo z górnymi brzegami zalałam.
Milcia, to ja też robiłam w tortownicy, ale nie wyszła mi pełna. Taka prawie pełna, potem urósł dość mocno podczas pieczenia i bałam się, że zaraz wyskoczy, ale potem opadł i było ok.
LilouK, już nie 3,5 kg, ostatnio to się waha między 4-5 kgcoraz więcej...
17.07.2016
-
Ja tez pepko nawiedzilam z niedziele kupilam dla siebie czarna dluga sukienke od i ana pod biustem i teraz tylko z niej poginam bo jest zwiewna a przede wszystkim nigdzie mnie nie uwiera.
Ja mam 28 tydz i + 8 kg ale widze ze waga ciagnie w gore pieknie. Atrakcyjnie specjalnie sie nie czuje
ale mam wrazenie ze te poczatkowe kg nadmiarowe teraz sie fajnie koncetruja na brzuchu no i sie pocieszylam bo wchodze w krotkie spodenki z przed ciazy na gumce wiec chyba nie jest zle
Dla mlodej w pepco kupilam sukieneczke i skarpetki
Dzisiaj bylam w c&a i sie milo zazkoczylam jakoscia i cenami wzglednymi na bodziakiale juz nic nie kupowalam jak mloda sie urodzi to bede kupowac. W h&m znowu drozyzna i w smyku tez
majeczka87, Dalile, jusella, TheForfie lubią tę wiadomość
Kijanka
-
A mnie się wydaje, że ja schudłam trochę
- dżinsy ciążowe nawet po praniu luźne się zrobiły, dziś wlazłam w legginsy sprzed ciąży rozmiar S i rozochocona powodzeniem przymierzyłam kolejne dżinsy biodrówki - stare jak świat ale pasują i tylko pas do nich wystarczy wszyć i śmigać będę
. Zadek i bioderka maleją a Bunio rośnie
. Na początku myślałam, że to złudzenie ale ciuchy nie kłamią.
kijanka_88, majeczka87, Ejrene, Naditta, Maka, kot_bury, Kasiulina, Dalile, Telashe, eve90, Agness27 lubią tę wiadomość
-
jusella wrote:A mnie się wydaje, że ja schudłam trochę
- dżinsy ciążowe nawet po praniu luźne się zrobiły, dziś wlazłam w legginsy sprzed ciąży rozmiar S i rozochocona powodzeniem przymierzyłam kolejne dżinsy biodrówki - stare jak świat ale pasują i tylko pas do nich wystarczy wszyć i śmigać będę
. Zadek i bioderka maleją a Bunio rośnie
. Na początku myślałam, że to złudzenie ale ciuchy nie kłamią.
o Tyyy skubańcu!jusella, eve90 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Ja tez juz powoli czuje się jak wieloryb, chociaż dużo się ruszam i chodze na spacery, waga juz chyba +7. Chyba za dużo jem, ale jakoś czasem ciężko się powstrzymać.
Po porodach mam nadzieje zrzucimy:)majeczka87, eve90, Agness27 lubią tę wiadomość
-
jejku nie mowcie ze tyle przytylyscie... 5kg, 7kg.. az mi smutno sie robi, bo ja przytyłam... 15kg! ważyłam 55kg a teraz 70 :o nie widac po mnie, ale mam ogromy brzuch
i wszyscy mi mowia ze mi tylko w brzuch idzie, wiadomo ja widze roznice troche w nogach tez przytylam i na buzi ale zdecydowanie idzie mi w brzuch!
no i w cycki... Mam nadzieje, że to nic nie znaczy ta waga, jem w miare normalnie, moze troche wiecej niz przed ciaza ale bez przesady
Więc proszę mi się tu nie skarżyć że czujecie się jak wieloryb!jusella, Agaax, kot_bury, eve90 lubią tę wiadomość
-
Każda rośnie w swoim tempie
ja nie ukrywam, że jem więcej i na więcej sobie pozwalam. A potem jest panika, bo boję się, że za szybko przybiorę i będzie płacz po porodzie, a tego bym sobie nie życzyła
U mnie to tak dziwnie jest, bo jakoś pod koniec zeszłego tygodnia było 60.2, potem za 2 dni było 59, a dzisiaj 60.5. Chyba za często się ważę a waga wariuje w zależności od: wody w organizmie, tego co zjem i przede wszystkim kupy...jusella, TheForfie, Maka, aisa, kot_bury, Kasiulina, eve90 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
55 kg ty bylas drobniutka kobitka
ja to wielka baba jestem wiec mialam zapasy ... Niczym sie nie przejmuj !!
Oczywiscie ze po ciazy zrzucimy, 3 miesiace niepdzespanych nocy, dojadania po katach i zapewniania wiktu i opierunku naszym mlodziaka i bedzie talia osyTheForfie, jusella lubią tę wiadomość
Kijanka
-
Ja się z ciekawości zważyłam i od ponad tygodnia waga ta sama (10 kg na plus) a wcześniej tyłam 1,5 - 2 kg na tydzień. Teraz faktycznie dużo chodzę - codziennie 2-3 godzinne spacery uskuteczniam (co prawda 1/4 z tego na ławkach przesiaduję)
Waga stanęła odkąd przestałam co 2 dni się ważyćNaditta, Agaax, kama005, kot_bury, eve90 lubią tę wiadomość
-
Z tą wagą to nie ma co porównywać, bo każda rośnie w innym tempie a dużo też zależy od genów i wagi wyjściowej... jak gdzieś przeczytałam, że dziewczyna chwali się, że przytyla tylko 5 kg to myślę no skubana! A później się przyznała, że przed ciążą wazyla ok 80, no to już miała podpore niezłą
Ja ok 8 kg i jem ok 22 bez wyrzutów sumienia, jestem głodna więc muszę, inaczej bym chyba nie usnela. U mnie poszło dużo w cyc, brzuch i niestety wypatrzyłam cellulit na udachjusella, TheForfie lubią tę wiadomość
-
Wróciłam z zakupów, wymeczona jak cholera ale kupiłam 7*body, 2 czapusie i skarpetki
Nachodzilam się jak głupia i od teraz wszystko będę zamawiała przez neta.
Moja waga na razie +1,5 kg.. Mieszcze się we wszystkie spodnie tylko nie umiem dopiac. A brzucho dzisiaj p. Dr ocenił na 27tc.
Jusella będziesz musiała się trochę nagimnastykowac... Ja wczoraj to przerabialam. I za 2 tyg już nie dam rady sama pipy oporzadzic tego jestem pewna.
Renieczka mój dr na te 700g powiedział że w normie ale 26 dni wcześniej miałam połówkowe gdzie zapowiadało się na klocka bo aż 450g. I to mnie trochę niepokoilo. Ale jak widzisz gorsze usg, niedokladne pomiary i później tak jest..
Ponawiam jeszcze moje pytanie z przed paru dni. Będziecie szły na te badanie III trymestru?jusella, TheForfie, Dalile lubią tę wiadomość
-
TheForfie wrote:jejku nie mowcie ze tyle przytylyscie... 5kg, 7kg.. az mi smutno sie robi, bo ja przytyłam... 15kg! ważyłam 55kg a teraz 70 :o nie widac po mnie, ale mam ogromy brzuch
i wszyscy mi mowia ze mi tylko w brzuch idzie, wiadomo ja widze roznice troche w nogach tez przytylam i na buzi ale zdecydowanie idzie mi w brzuch!
no i w cycki... Mam nadzieje, że to nic nie znaczy ta waga, jem w miare normalnie, moze troche wiecej niz przed ciaza ale bez przesady
Więc proszę mi się tu nie skarżyć że czujecie się jak wieloryb!A przed Ciążą waga 62 kg A jestem wysoka173 cm ... też mi poszło w uda, brzuch najbardziej bo każdy mówi ze brzuch na9m C wygląda
nie martw się zrzucimy szybkooo
jusella, eve90, TheForfie, Agness27 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Maka wrote:Wróciłam z zakupów, wymeczona jak cholera ale kupiłam 7*body, 2 czapusie i skarpetki
Nachodzilam się jak głupia i od teraz wszystko będę zamawiała przez neta.
Moja waga na razie +1,5 kg.. Mieszcze się we wszystkie spodnie tylko nie umiem dopiac. A brzucho dzisiaj p. Dr ocenił na 27tc.
Jusella będziesz musiała się trochę nagimnastykowac... Ja wczoraj to przerabialam. I za 2 tyg już nie dam rady sama pipy oporzadzic tego jestem pewna.
Renieczka mój dr na te 700g powiedział że w normie ale 26 dni wcześniej miałam połówkowe gdzie zapowiadało się na klocka bo aż 450g. I to mnie trochę niepokoilo. Ale jak widzisz gorsze usg, niedokladne pomiary i później tak jest..
Ponawiam jeszcze moje pytanie z przed paru dni. Będziecie szły na te badanie III trymestru?
Tak będę szła
Zazdroszczę ze wchodisz w ubrania sprzed ciazy
Ja już mam problem z depilacjahaha
jusella lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]