Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Basia na polowkowym usg powinnas miec napisane jezeli nie ile wazy to wszystkie wymiary (glowa, zoladek, kosc udowa) i z tych wymiarow mozesz sobie przeliczyc wage.
Ja rano jakos spoko sie czuje w miare normalnie ale woeczorem to jak slonicakot_bury, eve90 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Młoda wczoraj tańcowała tak, że się zasnąć nie dało. Tatuś zachwycony usiadł na podłodze i patrzył na te harce. Po raz pierwszy też poczułam nóżkę.
Uczulenie mnie jakieś złapało - wapno wypłam, zobaczymy co z tego będzie, ale skóra mnie swędzi.
U mnie +5kg w tym momencie. Chudnę na ograniczaniu cukrów.
jusella wrote:A mnie się wydaje, że ja schudłam trochę- dżinsy ciążowe nawet po praniu luźne się zrobiły, dziś wlazłam w legginsy sprzed ciąży rozmiar S i rozochocona powodzeniem przymierzyłam kolejne dżinsy biodrówki - stare jak świat ale pasują i tylko pas do nich wystarczy wszyć i śmigać będę
. Zadek i bioderka maleją a Bunio rośnie
. Na początku myślałam, że to złudzenie ale ciuchy nie kłamią.
Kiedy ja w S ostatni raz weszłam... na ślubie chyba
Maka wrote:Ponawiam jeszcze moje pytanie z przed paru dni. Będziecie szły na te badanie III trymestru?
Mój gin zrobi mi standardowe i jeśli coś będzie nie tak, to pójdę na dokładniejsze.
basia7777 wrote:Koleżanka kupiła wózek i poleca bo bardzo delikatny i lekki nazwa to x-lander x-pulse 3w1 co o nim myślicie?
Myślę, że drogi
jusella, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Witam się słonecznie (póki co słonecznie bo potem deszcz zapowiadają
)
Zbieram się po woli na morfologię i honorowo siuśki oddać - dobrze, że w lab do 11stej pobierają krew
W dalszym ciągu przeglądam rzeczy w Gemini i znalazłam fajny opis "Majtki na brzuch" a ja głupia przez całe życie myślałam, że majty są na du*pę. Tak mnie to rozbawiło, że poryczałam się ze śmiechu
Miłego dnia wszystkim życzę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 08:49
Telashe, kama005, Agaax, renieczka, LilouK, aisa, majeczka87, MirelS, figaa, niezapominajka, stokrotka2013, Kasiulina, Agness27, eve90 lubią tę wiadomość
-
Kosztuje 1600 zł to nie jest tak źle.
http://sklep.dzieciecemarzenia.pl/produkt/x-lander-x-pulse-3w1-z-x-car
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 09:17
jusella, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Dobry dzień wszystkim lipcowym foczkom i słoniczkom
Spały dobrze? Bo ja taaaak, chociaż młode wierzgało pół nocy.
Ahhh, depilacja, jak ja to kocham! Od 2 m-cy zabieram się za woskowanie kończyn dolnych i jakoś spiąć pośladów nie umiem, żeby to zrobić. Chociaż ostatnio odwiedziłam kosmetyczkę w PL, dziewczyna chyba nie była zbyt doświadczona w woskowaniu bikini, bo tak mi masakrowała krocze, że szok! Normalnie sine pachwiny, bo dalej już nie widziłam. Może i dobrzeAle kłaki w strategicznych miejscach jak były wcześniej tak zostały, ehhhh.
Szykujemy się z młodym i B do położnej. Ciekawe co laska powie na moje wyniki krwi, twardnienie macicy i suplementację magnezemPewnie nic, jak zwykle. Jedyny plus tej wycieczki to to, że posłucham serduszka małego, a tak to lipa! Szkoda czasu, powiadam Wam
Miłego dzionka laseczki!
Pozdro od słonicykama005, jusella, kot_bury, renieczka, aisa, figaa, TheForfie, Kasiulina, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wam!
z tym chudnięciem mam tak samo jak Ty Jusella, a z majtkami made my day...
wstałam, bo młody nie dał mi się wylegiwać, czas na prysznic i kopytkuję się na wizytę na 13tą. miałam bardzo długą przerwę więc trochę się denerwuję... Od lutego bo raz zaspałam, a później gin był na urlopie.
próba nadrobienia was choćby po dniu jest prawie awykonalna.
jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
Sergiusz
-
Agaax wrote:Jusella - mnie też jużmaszynki dobijają, a depilatora niestety nie mam
Analiza - http://allegro.pl/alexya-naturalna-pasta-cukrowa-do-depilacji-300g-i5625831227.html dokładnie taką mam, domową kiedyś robiłam to za 3 razem dopiero mi wyszła i garnek potem do wyrzuceniai wtedy robiłam bikini i nogi tą pastą i pamietam, że mało bolało. Tylko chyba z 3 h mi to zajeło
ja od depilatora uciekam, boli i wychodzą mega podrażnienia wosk podobnie bo rwę ze skórąale pasta mnie przekonuje, lubię ją. Ja używam sweet skin
bo można kupić stacjonarnie w superpharmie. Próbowałam kiedyś robić ale nigdy nie wyszła mi tak jak chciałam i zawsze po teście małej ilości reszta z gara kończyła jako lody karmelowe
analiza- ja robię bikini normalnie, większa kontrolaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 09:20
jusella, Agaax lubią tę wiadomość
Sergiusz
-
Witam się i ja z rana. Ja czuje ruchy już tak prawie pod cycaami. Chyba się mała rozgoscila na całego.
ale takie ruchy śmieszne jakby mi jeździła od prawej do lewej jakąś częścią ciała
i tak mam coraz częściej. Jeszcze tam raczej miejsce ma i się przekreca :p
Majtki też mnie rozwaliły. Chyba ograniczenia trochę słodycze, Bo dupsko mi urośnietrzeba może przyjmować trochę z waga
oj po porodzie na całego biorę się za swoją figurę
zacznę też zaraz więcej lazic bo jiz pogoda pozwala na to tylko chyba muszę brać wodę dla psiaka
A mybzaraz jedziemy do ikei obejrzeć akcesoria dla dzieci oraz komodyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 09:22
jusella, LilouK lubią tę wiadomość
-
Dalile wrote:Już widzę w co ten temat się zmieni od sierpnia - temat motywacyjny do odchudzania!
Oby zostawić jak najwięcej w szpitalu
moja mama jak była ze mną w ciazy to mi opowiadała że jak mnie urodziła to w szpitalu z 10 kg zostawiła .... Ale czy to możliwe ... I też miała brzuchol duży więc się pocieszam ze ze mną też tak będzie
majeczka87, jusella, Agness27, eve90 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Daile zwróć uwage na to swędzenie, być może masz przesuszoną skórę. Bo ja mialam tak samo i zaczelam bardziej sie smarować i nawilzac i pic wiecej wody i przeszlo.
Jednak jesli nie pomoze to może być od watroby to swędzenie. Koniecznie powiedz o tym wówczas lekarzowi, powinien zwrócić na to uwagę.eve90 lubi tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
nick nieaktualnyBry
Powodzenia na wizytach i badaniach
Ja już golenie na "czuja" robię, niestety, brzuch zasłania "bobra" i o ile z nogami jakoś sobie radę daję, to bikini hmmmm, żeby tak dokładnie obejrzeć to pewnie porażkaPrzed porodem poproszę męża o pomoc
Ja ciągle jeszcze zerkam na te x-landery, troszkę mi się nie podoba w nich gondola, za to spacerówka - bomba! Szkoda, że w zestawie nie ma torby ;/jusella, kot_bury, TheForfie lubią tę wiadomość
-
ania181111 wrote:hej dziewczyny
moja mama jak była ze mną w ciazy to mi opowiadała że jak mnie urodziła to w szpitalu z 10 kg zostawiła .... Ale czy to możliwe ... I też miała brzuchol duży więc się pocieszam ze ze mną też tak będzie
Ania - możliwe - ja tak miałam - na drugi dzień 10 kg mniejkot_bury, ania181111, LilouK, Agaax, Agness27, eve90 lubią tę wiadomość
-
Hrj.
Dziewczyny tez tak macie ze z rana maluch was trochę przekopie a potem troche w dzien najmocniej wieczorem... czasami sa dni ze jest mniej aktywny... a czasami ze czesto wali..... czy to juz ten czas ze powinnyśmy czuć kopniaki takie ostre cisgle czy wlasnie kilka razy dziennie po troszku....??TheForfie, Agness27 lubią tę wiadomość
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
Cześć! wpadłam się pochwalić, że kupiłam wózeczek
http://ifotos.pl/zobacz/wozekjpg_ssrerqq.jpg
kurde jak mnie denerwuje to wstawianie zdjęć tutajWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 11:10
renieczka, _analiza, jusella, aisa, LilouK, TheForfie, Wiola90, Kasiulina, Agaax, Agness27, eve90 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Izulala, ja tak mam. Mój mały kopie zwykle rana tak do 9-10, potem zaraz po lunchu dostanę kilka razy, no a potem to często muszę do wieczora czekać na jakąś aktywność. I wtedy jest zwykle szaleństwoaha, no i kiedy się nie obudzę w nocy to czuję, że się wierci. Ostatnie 2 dni miał jakby spokojniejsze, albo po prostu się obrócił, za to dzisiaj się wierci jak szalony. To chyba jest normalne.
U mnie to już są takie ruchy, że cały brzuch mi "chodzi". Porządne
Dziewczyny, a ja znów się wkurzam bo kolejne komentarze na temat picia kawy w ciąży dzisiaj w pracy usłyszałam... Aż mi przestała smakować i ją wylałam
17.07.2016