Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
izulala wrote:Dziewcxyny czy wy wszystkie juz robilyscie badania?? Chodzi o morfologie, glukoze i mocz? Bo tak się zastanawiam cxy ja mam tylko tak przewalone ze ten cukier mam podwyższony do 100 [/QUOTE
Ja jutro ide na krew. Morfologia,cukier,toxo, wr,hb-s,to co i emu (?)=Jqk + JgM tego to nie wiwm co to..] -
izulala wrote:Dziewcxyny czy wy wszystkie juz robilyscie badania?? Chodzi o morfologie, glukoze i mocz? Bo tak się zastanawiam cxy ja mam tylko tak przewalone ze ten cukier mam podwyższony do 100
-
izulala wrote:Dziewcxyny czy wy wszystkie juz robilyscie badania?? Chodzi o morfologie, glukoze i mocz? Bo tak się zastanawiam cxy ja mam tylko tak przewalone ze ten cukier mam podwyższony do 100
-
Edka wrote:O ja, jak słyszę Łuków to mi się tak miło robi ) Dokładnie to mieszka tam brat mojej babci, a że pradziadek miał drugie małżeństwo, to ten brat mojej babci był bardzo dużo od niej młodszy. Babcia już nie żyje, ale w Łukowie często właśnie z babcią bywałam w wakacje. W tamtym roku bywałam często w Warszawie, robiłam tam podyplomowe studia i nocowałam u kuzynki z Łukowa, bo ona w Wawie siedzi. Nawet plan był, ze pojedziemy do Łukowa, ale akurat mój przyjazd zbiegł się z weselem, na które wujostwo było zaproszone i nie odwiedziłam ich
-
Co do badań to ja już robiłam. Glukoza mi wyszła 95 wiec tez wysoko. Na wynikach pisało ze norma jest do 106. Ale wiem ze to moja wina bo ostatnio dość sporo słodkiego jadlam. Musze zacząć ograniczać.
Wczoraj nic się nie odzywałam bo jak wstałam rano to doznałam szoku w łazience. Przy podcieraniu się zobaczyłam brązowy sluz. I się załamałam. Od razu dawka luteiny i do łóżka i myślałam co dalej. Chciałam jechać do szpitala ale zadzwoniłam do mojej znajomej położnej i ona powiedziała ze narazie żeby nie jechać. Chyba ze zobaczę żywa krew. Nawet nie wiecie co przeżyłam. Masakra. Ale od tamtego czasu już mi się nic więcej nie przytrafiło. Co jakiś czas chodziłam do łazienki ale było czysto i dziś już też ok. Ale właśnie wyliczyłam ze wczoraj mijał mi termin drugiej miesiączki i może stąd to brudzenie. W każdym razie teraz leżę tylko, uważam na siebie i wzięłam dodatkową dawkę luteiny. We wtorek mam wizytę kontrolna i mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze. Ale miałam stracha.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 15:18
Talusia lubi tę wiadomość
-
izulala ja mialamnjuz badania, ale pewnie tylko dlatego że leżałam w szpitalu.
karolina bafz dobrej myśli. wazne że nie żywa krew i że masz położną by do niej zadzwonić
ja tez mam durne sny.. dzis mi sie śniło ze Michaela Jacksona na jego pogrzeb odprowadzalam....
o tej nospietez czytałam to, co dziewczyny piszą, ale jak boli to wolę wziąć
MartaT daj znac jak film tez sie chcemy wybraćstarania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Karolina_karolina wrote:Co do badań to ja już robiłam. Glukoza mi wyszła 95 wiec tez wysoko. Na wynikach pisało ze norma jest do 106. Ale wiem ze to moja wina bo ostatnio dość sporo słodkiego jadlam. Musze zacząć ograniczać.
Wczoraj nic się nie odzywałam bo jak wstałam rano to doznałam szoku w łazience. Przy podcieraniu się zobaczyłam brązowy sluz. I się załamałam. Od razu dawka luteiny i do łóżka i myślałam co dalej. Chciałam jechać do szpitala ale zadzwoniłam do mojej znajomej położnej i ona powiedziała ze narazie żeby nie jechać. Chyba ze zobaczę żywa krew. Nawet nie wiecie co przeżyłam. Masakra. Ale od tamtego czasu już mi się nic więcej nie przytrafiło. Co jakiś czas chodziłam do łazienki ale było czysto i dziś już też ok. Ale właśnie wyliczyłam ze wczoraj mijał mi termin drugiej miesiączki i może stąd to brudzenie. W każdym razie teraz leżę tylko, uważam na siebie i wzięłam dodatkową dawkę luteiny. We wtorek mam wizytę kontrolna i mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze. Ale miałam stracha.
A luteina jest na recepte?
Ja tez ost w pracy,zauważyłam w pracy brazowy śluz.. wtedy menadżer mnie zdenerwował.
Ost tez w pracy kiedy bylam na nocnej zmianie i tez zauważyłam troszke,
I wczoraj.. po odkurzaniu.. czyli z mojego myslenia wyszlo,ze jak sie denerwuje czy cos ciężkiego robie to zaczęłam plamić...
Wystraszylam sie strasznie,az koszmary mialam... tyle,ze bylo tyle co nic.. ttaka plamka o..
W srode lekarzowi sie wyspowiadam z tego.. bo zaczynam sie bac..
-
Dziewczyny a takie pytanie do Was może trochę wydać się śmieszne,ale to normalna rzecz macie gazy? mnie w szczególności na wieczór łapie brzuch mnie pobolewa i do tego mam okropne gazy mój mąż nie jest z tego powodu zadowolony i stwierdził,że się chyba przeprowadzi na jakichś czas do salonu ale niestety to jest silniejsze ode mnie... Wcześniej nie miałam. Tak właściwie od kilku dni mam dosyć intensywne
-
nowatorka wrote:Talusia luteina jest na recepte.tak samo duphaston ktory ja biore. Mysle ze dr ci da jedno z nich w srode
A czy moge sama poprosic o to..? Jak wiem ze cos zlego sie dzoeje,a nie powino tego plamienia byc.. -
Talusia wrote:A czy moge sama poprosic o to..? Jak wiem ze cos zlego sie dzoeje,a nie powino tego plamienia byc..
Co do atakow to nie spodziewalabym sie ich w polsce,raczej wybraliby bardziej spektakularne panstwa i miasta i te co bombarduja w syrii. Co nie zmienia faktu ze cala europa jest zagrozonaTalusia lubi tę wiadomość
-
nowatorka wrote:Pewnie ze mozesz poprosic ale pewnie lekarz sam ci to zaproponuje.
Co do atakow to nie spodziewalabym sie ich w polsce,raczej wybraliby bardziej spektakularne panstwa i miasta i te co bombarduja w syrii. Co nie zmienia faktu ze cala europa jest zagrozona
To bede prosic. Lepiej dmuchać na zimne..
Straszne ro jest po prostu straszne.
Ja ost jade skm do pracy.. i wsiadlo dwóch takich Syryjczyków ok 30.. i nie powiem.. strach byl,bo stali i sie gapili,ludzie z skm tez tak obserwowali niektórzy wstali.. strach byl..
-
MartaT wrote:Dziewczyny a takie pytanie do Was może trochę wydać się śmieszne,ale to normalna rzecz macie gazy? mnie w szczególności na wieczór łapie brzuch mnie pobolewa i do tego mam okropne gazy mój mąż nie jest z tego powodu zadowolony i stwierdził,że się chyba przeprowadzi na jakichś czas do salonu ale niestety to jest silniejsze ode mnie... Wcześniej nie miałam. Tak właściwie od kilku dni mam dosyć intensywne
Tak, miałam wcześniej ok. 5 tc i to takie jak nigdy! Strasznie przy tym bolał brzuch. Ale w ciąży to nie takie rzeczy sie kobiecie wybacza