Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina_karolina wrote:Ja tez mam okropne gazy. Mój mąż też się śmieje. Ale takie uroki ciazy . Talusia jak powiesz ze miałaś plamienia to napewno da co progesteron.
Zaczynam sie bac
. Bo wstałam,i bylam tak strasznie glodna,ze mi bylo slabo..
Po z jedzeniu poszłam do toalety.. i zauważyłam znow plamkę beżowa... -
Talusia wrote:Zaczynam sie bac
. Bo wstałam,i bylam tak strasznie glodna,ze mi bylo slabo..
Po z jedzeniu poszłam do toalety.. i zauważyłam znow plamkę beżowa...
Ale bezowe czy bardziej brazowe (takie o kolorze toffi) bo bezowe sa raczej chyba normalne w ciazy.Talusia lubi tę wiadomość
-
Karolina_karolina wrote:Ale bezowe czy bardziej brazowe (takie o kolorze toffi) bo bezowe sa raczej chyba normalne w ciazy.
Beżowe. Nie brązowe a beżowy . Taki czysty bez jakis dziwnych rzeczy.. kurna.
Chyba jutro bede próbowała sie dostac do giną.. -
Beżowe to chyba normalne. Czytalam ze brazowe czerwone to powód do niepokoju.....
Talusia lubi tę wiadomość
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
Co do nospy to brałam całą poprzednią ciążę i to w dużych ilościach, dodatkowo luteinę, duphaston i ogromne ilości magnezu, bo miałam bardzo twardy brzuch i spore skurcze już w II trymestrze i moje dziecko jest w 100% zdrowe - napięcie mięśniowe prawidłowe, a cyca ciągnie do tej pory aż miło (już prawie 16 miesięcy) także nie żałuję, że tyle leków brałam, bo dzięki temu pewnie w ogóle donosiłam
Co do plamień to w tamtej ciąży miałam przez 3 dni mocne brązowe plamienia w terminie @, ale potem przeszły same i było wszystko okej teraz mam dużo upławów, bo mam ektopię na szyjce i generalnie cały czas mam beżową wydzielinę, ale ginka powiedziała, że u mnie to normalne niestety
A gazy mam potworne, po tym można poznać, że w ciąży jestem masakraWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 21:05
-
MartaT wrote:To przynajmniej z tymi gazami dziewczyny mnie pocieszyłyście,że nie jestem sama bo już zaczynałam się powoli martwić
masakra z tym brzuchem.. nie dopinam się w żadnych spodniach..starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
A ja ani gazów ani nie utylam... zachcianek tez jakiś nie mam. Nie wiem czy to dobrze... generalnie jestem na etapie paranoi cukrzycowej.... juz taka jestem - jak sobie wbije do glowy to koniec!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 21:26
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
Witam po raz pierwszy,
pierwsza ciaza, wyczekana od lat....kiedy pogodzilismy z tym,ze juz jej nie bedzie....przyszla.
I niech zostanie
Ciaza wysokiego ryzyka...z powodu wieku.
Mimo wszystko jestem dobrej mysli.
Jutro b3dzie tydzien, jak zrobilam dwa testy. Pierwszy normalny, pokazal momentalnie dwie grube kreski....a drugi elektro iczny, wskazujacy na 4-5 tc.
Niestety tu gdzie mieszkam nie robia bety. Zamierzam jutro powtorzyc test elektroniczny. Jutro tez mam dzwonic do przychodni i maja mi podac termin pierwszego spotkania z polozna. Tu kobieta kontaktuje sie z polozna. Ciaza do 12 tc dla nich jeszxze nie istnieje.
Termin usg w Pl wyznaczony na 6 grudnia,
pozdrawiamEdka, Ejrene, aisa, Agaax lubią tę wiadomość
-
Witaj Englein. Fajnie ze do nas dolaczylas. Moge sie spytac ile masz lat skoro piszesz ze ciaza wysokiego ryzyka ze wzgledu na wiek ? I gdzie mieszkasz lub przebywasz za granica? Jak juz 2 testy pokazaly wynik pozytywny to nie musisz juz wiecej robic . ja mieszkam we wloszech i tez nie robilam bety.
-
hej dzień dobry w poniedziałek, dla niektórych wtorek
Englein super, że Wam się udało! wiem, jak to jest czekać latami i już stracić nadzieję. Usg na 6 grudnia pewnie Wam zrobi piękny mikołajkowy prezent
nowatorka, ja śluz mam, czasem kremowy, czasem przezroczysty, ale cały czas jest. Ale wiesz, że to u każdej inaczej
Miłego dnia babeczki.
Ja mam zamiar dziś wziąć sie do roboty, bo cały weekend przebimbałam!starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*]