Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ania181111 wrote:Wpadnij do mnie
bo chyba Cię energia rozsadza:p
Na kawę zawsze...
Co do sprzątania, niestety M, nie uznaje sprzątania, więc mam wszytstko na głowie, ale prede wszytskim powoli zależy mi na odgruzowaniu pokoju dla Małej, bo mój brzuch idzie na rekord w rośnięciu i za chwile nie będę w stanie się schylić...
A w jej pokoiku przez 3 lata był tak zwany.. "pier...."
ania181111, jusella, kot_bury, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Kijanka
-
MirelS wrote:I powiem wam jeszcze ciekawostkę. Zamiast picia glukozy mam iść zrobić test obciążenia kanapką z miodem
haha
Dziś w ogóle jakaś faza książce musiała być niesprzyjająca bo mnie o 4 w nocy obudzil ból w boku, jakieś takie kolko-niewiadomo-co i z trudem przewróciłam się na drugi bok. Miałam iść do toalety ale bardzo chciałam mocz dopiero rano i jakoś dałam rade przetrzymać. Ale mnie nastraszyło
AA w ogóle jeszcze tak apropos ciąży - czytalam MamoToJa w labie i pisali tam, że zbyt mały przyrost wagi tez wcale dla dziecka nie jest dobry bo może skutkować nadwagą w późniejszym wieku - dziecko uczy się już w brzuchu magazynować na zapas i potem jedząc normalnie może mieć tendencje do tycia.
Nie miała baba problemu to se go znalazłateraz będę się zastanawiać czy te moje bidne 5 kg to nie za mało:p
Dodatkowo myślę sobie teraz ze tak ładnie przeszłam ta glukozę, że aż za dobrze, może jednak mam cukrzycę? Haha głupie babsko się ze mnie w ciąży zrobiło i tyleMirelS, jusella, Agness27, kot_bury, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
kijanka_88 wrote:Na kawę zawsze...
Co do sprzątania, niestety M, nie uznaje sprzątania, więc mam wszytstko na głowie, ale prede wszytskim powoli zależy mi na odgruzowaniu pokoju dla Małej, bo mój brzuch idzie na rekord w rośnięciu i za chwile nie będę w stanie się schylić...
A w jej pokoiku przez 3 lata był tak zwany.. "pier...."
To podobnie jest u nasmój w ogóle by nie sprzatal
dobrZe że ja mam napad czasamina sprzatanie bo inaczej to pobojowisko
haha
Na kawę zawsze zapraszam po tym sprzątaniu i ciacho:) albo jak niektóre wola kanapke z miodem haha
jusella, Agness27, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
_analiza wrote:Haha to ja wlasciwie takie testy juz od początku ciąży uskuteczniam
haha
Dziś w ogóle jakaś faza książce musiała być niesprzyjająca bo mnie o 4 w nocy obudzil ból w boku, jakieś takie kolko-niewiadomo-co i z trudem przewróciłam się na drugi bok. Miałam iść do toalety ale bardzo chciałam mocz dopiero rano i jakoś dałam rade przetrzymać. Ale mnie nastraszyło
AA w ogóle jeszcze tak apropos ciąży - czytalam MamoToJa w labie i pisali tam, że zbyt mały przyrost wagi tez wcale dla dziecka nie jest dobry bo może skutkować nadwagą w późniejszym wieku - dziecko uczy się już w brzuchu magazynować na zapas i potem jedząc normalnie może mieć tendencje do tycia.
Nie miała baba problemu to se go znalazłateraz będę się zastanawiać czy te moje bidne 5 kg to nie za mało:p
Dodatkowo myślę sobie teraz ze tak ładnie przeszłam ta glukozę, że aż za dobrze, może jednak mam cukrzycę? Haha głupie babsko się ze mnie w ciąży zrobiło i tyle
Nie szukać proszę dziury w całym
My na majówkę się nad morze wybieramy i już widzę ... bo do maja to napewno z 3 kg jeszcze przytyje ... noooo i widzę te 13 kg na plażyhaha
Jak foka będę leżećhaha
_analiza, jusella, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
ania181111 wrote:za dużo czasu masz wolnego chyba i wymyślasz
Nie szukać proszę dziury w całym
My na majówkę się nad morze wybieramy i już widzę ... bo do maja to napewno z 3 kg jeszcze przytyje ... noooo i widzę te 13 kg na plażyhaha
Jak foka będę leżećhaha
A apropos majowki - my też jedziemy nad morze:) rozbierać to się nie planuje DEFINITYWNIE ale spacerki po molo albo jakieś rowerki bardzo chetnie;)jusella, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
Dam znać co mi wyjdzie po tym miodowym badaniu, już widzę miny kobiet z labo jak przyjdę z tą kanapką
Mi w ciąży odrzuca słodkie, bo zgaga po strasznie pieczejedynie lody akceptuję teraz
Analiza nie szukaj sobie problemówjusella, kot_bury, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Wróciłam z miasta i szykuje kanapki tostowe z kuciakiem
kupilam troche rzeczy dla dziecka plus przybory do sadzenia moich drzewek i szczypiorku
ale dorwalam piekna doniczke na niego na mój aneks kuchenny
dzis nie bede wstanie ale jutro bede szalec z łopatką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 12:54
jusella, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
My mieliśmy jechać do Trójmiasta za tydzień no ale jednak nie jedziemy i pojedziemy dopiero może w październiku jak da radę
Mój miał dzisiaj odkurzyć ale skończyło się na tym że tego nei zorbił. Powiedział ze zrobi to jutroNo już to widzę
Nie szukajcie zbędnie problemów. Ja czytam regularnie mamo to ja i inne tam gazetki ale z bardzo dużym dystansemTo samo ze szkołą rodzenia podobno nie bierzmy wszystkiego do siebie
Wyluzujcie napijcie się kawki.
Ja może dzisiaj wyprasuje jedno pranie, sprzątnę łazienkę, zrobię sałatkę z kurczakiemania181111, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
jusella wrote:Maka - na pewno rozgrzeje. Jak katar masz to polecam zrobić sobie "parówkę" z majeranku - bardzo pomaga (można też dodać tymianek i bazylię). Łyżkę majeranku zalać wrzątkiem w misce - na głowę ręcznik i chwilkę tak posiedzieć wdychając parę - dodatkowo rozszerzy pory to można potem jakąś maskę na twarz sobie zapodać
czytajac parówke myslalam o takiej miesnej... mysle...hmmm i jak ten majeranek tam napchać... ;pjusella, Telashe, kot_bury, eve90, Zuzulka88, niezapominajka lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
_analiza wrote:Wiem wiem wiem. Ale muszę się tu Wam czasami tak powywnętrzać bo w domu nie ma z kim rozmawiać. Mama mnie denerwuje (chociaż kochana kobieta i wiem ze chce dobrze) a M. ma wyjątkowo słabą cierpliwość na tego typu rozkminki, zaraz by mi wyrzucał, że szukam problemu i - mój ulubiony tekst - "ściągniesz na siebie i małego te wszystkie choroby jak będziesz o nich gadać non stop"
A apropos majowki - my też jedziemy nad morze:) rozbierać to się nie planuje DEFINITYWNIE ale spacerki po molo albo jakieś rowerki bardzo chetnie;)
Eeeee nooo po to jest to forum aby się wygadać
Mój też często mówi że wymyslam...
Ale jak tak siedzę w domu to mi tyle pomysłów przychodzi do głowy
Dziewczętaczy wy też macie ten okropny celulittttttt ?
ja nigdy nie miałam ;( a teraz boszeee ! :p
jusella, majeczka87, Agness27, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Ja celulitu nie mam na szczescie ale te rozstepy.. Na cyckach i dzisiaj zauwazylam na tylku... Dobrze ze na brzuchu nie ma sladow
chociaz dzis mam tak wypchniety do przodu jakby mala lezala glowka do slonca hehe
mialo byc zimno a pogoda dopisuje, ptasszki spiewaja mioodzio
a jak tam wasze brzuszki?
ania181111, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
majeczka87 wrote:czytajac parówke myslalam o takiej miesnej... mysle...hmmm i jak ten majeranek tam napchać... ;p
hahahaha - parówka z majerankiem rozszerzająca pory
P.S. tatusiek już jest, zjadł śniadanie i teraz naprawia wszystko co popsułam pod jego nieobecność - ja mam przykazane leżeć i odpoczywać
ale łaskawie pozwolił mi obiad zrobić
. Zaraz gonię go do spania bo trochę nietomny jest a o 17:30 do gina musimy
Jeszcze mnie wkurzyła przyszła niedoszła teściowa - bo ledwie chłopak do domu wszedł i już telefon, żeby przyjechał. Nawet odpocząć mu nie dadzą. Na szczęście widząc moją minę Tatusiek powiedział, że zajrzy jutro - a ja na jutro wymyśliłam Częstochowę, więc kobieta się zdziwiania181111, MirelS, TheForfie, majeczka87, kijanka_88, Telashe, Maka, Agness27, Naditta, kot_bury, aisa, LilouK, eve90, Zuzulka88, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
TheForfie wrote:Ja celulitu nie mam na szczescie ale te rozstepy.. Na cyckach i dzisiaj zauwazylam na tylku... Dobrze ze na brzuchu nie ma sladow
chociaz dzis mam tak wypchniety do przodu jakby mala lezala glowka do slonca hehe
mialo byc zimno a pogoda dopisuje, ptasszki spiewaja mioodzio
a jak tam wasze brzuszki?
Na szczęście rozstępów jeszcze nie mam ale ciekawe jak długo ...
moja mala dziś nadaktywnaTheForfie, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
ania181111 wrote:No mi też na udach i pupie
nie wiem jak się go pozbyć.... macie jakieś sposoby ???
Mój buniek niedawno dodawałam, ale muszę zrobić aktualne zdjęcieTheForfie, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
ania181111 wrote:No mi też na udach i pupie
nie wiem jak się go pozbyć.... macie jakieś sposoby ???
Ja się podpinam pod pytanie, ja mam na udach i dupie ;( jak teraz nie jezdze konno to mam wrażenie że mi chce uda rozsadzić ;( za ćwiczenia uznaje dzisiaj sprzątanie
A tak na marginesie jest ktoś na forum z okolic katowic>? jak młodziaki się urodzą można na jakiś spacer się umówić żeby nie uświrnąć
Ja mam rozsępy na cyckach, brzydnie czerone krechy, smaruje Pharmacis ale mam wrażenie że to G daje ... ;(
głodna się robie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 12:55
jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Kijanka