Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Bylam na kontroli u gina. Wszystko ok. Szyjka twarda zamknięta nadal 30mm. Antos wazy 1410g. Mowi ze bedziw duży chłopak... ale wszystko rozwojowo w porządku.. wierzgal sie kopal rozrabiaka jeden...
_analiza, ania181111, MirelS, jusella, aisa, Kasiulina, kot_bury, Gagaga, Zuzulka88, Agaax, Milcia, Agness27, kamenkaa, nowatorka, Telashe, _cherryLady, nowa!, eve90, Maka, renieczka, TheForfie lubią tę wiadomość
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
izulala wrote:Bylam na kontroli u gina. Wszystko ok. Szyjka twarda zamknięta nadal 30mm. Antos wazy 1410g. Mowi ze bedziw duży chłopak... ale wszystko rozwojowo w porządku.. wierzgal sie kopal rozrabiaka jeden...
Ale będzie bejbusiek duzyyy
boję się dowiedzieć ile moja będzie miała
jusella, Zuzulka88, TheForfie lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
izulala wrote:Bylam na kontroli u gina. Wszystko ok. Szyjka twarda zamknięta nadal 30mm. Antos wazy 1410g. Mowi ze bedziw duży chłopak... ale wszystko rozwojowo w porządku.. wierzgal sie kopal rozrabiaka jeden...
Ale wczoraj wtrfiłamobstawiałam 1400g:)
Fajnie że wszystko okania181111, jusella, aisa, kot_bury, Zuzulka88, Agness27, Telashe lubią tę wiadomość
-
dziewczyny właśnie poplułam podłogę kanapką, ale po kolei: mam ja przyjaciółkę mieszkającą w wieżowcu na 7 piętrze, dostałam właśnie od niej smsa o treści:
"Tela, próbowałaś kiedyś umyć okna podczas silnego wiatru, bo przyjeżdża teściowa? Nie polecam. Dostałam gołębiem w twarz."Maka, ania181111, jusella, kot_bury, Zuzulka88, Agaax, Agness27, _analiza, Naditta, goodwill, Ejrene, _cherryLady, nowa!, eve90, majeczka87, renieczka, stokrotka2013, TheForfie lubią tę wiadomość
Sergiusz
-
Telashe wrote:dziewczyny właśnie poplułam podłogę kanapką, ale po kolei: mam ja przyjaciółkę mieszkającą w wieżowcu na 7 piętrze, dostałam właśnie od niej smsa o treści:
"Tela, próbowałaś kiedyś umyć okna podczas silnego wiatru, bo przyjeżdża teściowa? Nie polecam. Dostałam gołębiem w twarz."
Hahaha! Normalnie aż się poplakalam ze śmiechuania181111, kama005, Gagaga, Zuzulka88, kijanka_88, jusella lubią tę wiadomość
-
Telashe - dobrze, że z dzidzią wszystko ok, a lekarza oczywiście, zmień. Kto komu płaci ty jemu, czy on Tobie?
Nowa! - czyli nic nie poprawiali?
Izulala- szykuj się na duże dziecko
Młoda mi żyć nie daje od nocy. Kopie, szturcha, mam dość!Zuzulka88, jusella, nowa! lubią tę wiadomość
-
_analiza wrote:Kama - przepis na peeling- juz!!
działa na nowe różowe czy stare białe?
Agness- prawda sama, laska ma chyba zdaje się alergiczne dziecko i wielka wiedzę na temat chemicznej analizy składów. Ja swojego czasu uprawiałam mocne włosomaniactwo i po części niektóre ze złych składników znam i potwierdzam to,co pisze srokao. W całej reszcie jej wierzę. Oliwka z hippa cud, chusteczki babydream calendula tez:)
Ogólnie sporo rzeczy rossmanowskich poleca ale to się pokrywa z prawdą - większość jest świetna, nawet jeżeli chodzi o słoiczki - w tej kwestii polecam bloga i fejsa czytajskład:)
Ja kupiłam sobie peeling cukrowy w Rossmannie ujędrniający skórę.
Wróciłam z zakupów nogi mnie bolą i czas na obiadZuzulka88 lubi tę wiadomość
-
Jesteśmy po wizycie Alicja waży 1020g i jest bardzo wesołą dzidzią,bo całe badanie się uśmiechała
wszystko jest super, aż mi lekarz powiedział,że to wstyd mieć w ciąży takie dobre wyniki haha
szyjka ma 3,5 cm jest długa, twarda i zamknięta.. uff jestem szczęśliwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 16:44
kot_bury, aisa, kama005, jusella, Zuzulka88, Agaax, _analiza, Agness27, Naditta, Ejrene, Telashe, _cherryLady, eve90, Wiola90, Pauli11, renieczka, TheForfie lubią tę wiadomość
-
Dalile wrote:Telashe - dobrze, że z dzidzią wszystko ok, a lekarza oczywiście, zmień. Kto komu płaci ty jemu, czy on Tobie?
Nowa! - czyli nic nie poprawiali?
Izulala- szykuj się na duże dziecko
Młoda mi żyć nie daje od nocy. Kopie, szturcha, mam dość!
Jeśli pytasz o pessar to sprawdzał go niby, mówił że dobrze siedzi ale jak aplikowałam wieczorem tabletkę to był jakby głębiej. coś dziś częściej twardnieje mi brzuch więc zaraz się położę.
gratuluje wam udanych wizyt ładnie rosną te wsze dzieci.
Jutro czeka mnie usg serduszka naszego synka i mam nadzieje, że będzie wszystko dobrze.Zuzulka88, Dalile, Kasiulina, renieczka, kot_bury lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyizulala wrote:Bylam na kontroli u gina. Wszystko ok. Szyjka twarda zamknięta nadal 30mm. Antos wazy 1410g. Mowi ze bedziw duży chłopak... ale wszystko rozwojowo w porządku.. wierzgal sie kopal rozrabiaka jeden...
Duży rzeczywiścieGratulacje!!!
@Kasiulina - też gratulacje!
Fajnie, że tak Wam dzieciaczki rosną! Ja idę na wizytę do swojego lekarza dopiero 19.04, a potem będę próbowała się wbić na usg do końca kwietnia, więc dopiero pod koniec miesiąca podejrzę moją Małą. Ale wiem, że wszystko u niej ok, bo kopie intensywnie, a lekarz wczoraj na izbie przyjęć też stwierdził, że jest wszystko ok.
Ale - do tego czasu muszę też ten pęcherz podleczyć - cały dzień było słabo, teraz jakby leki zaczęły działać.Kasiulina, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Super Izula a widzisz tak się martwilas:))Zuzulka88 lubi tę wiadomość
-
o super to duży chłop z niegoMOja w 28 waży 1250g teraz juz penwie ciut wiecej
Agaax wyniki masz świetnemi też glukoza smakowała nie widziałąm w niej nic strasznego
Agaax, jusella, Ollaala, kot_bury, TheForfie, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Agaax- Lubie za wynik, nie za historie.
Ludzie to ******. Zgadzam się. ******* się szerzy. A powinni wpuścić Cię bez kolejki! !!!
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 7 kwietnia 2016, 22:08
Agaax, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
Agaax ale miałaś przygodę jestem w szoku ze tak cie potraktowali co za chorzy ludzie!!!
Ja na krzywa jak poszłam byly tlumy na korytarzu ale byla informacja ze ciężarne maja pierwszeństwo!!!!
I nie pytalam nikogo tylko weszłam do gabinetu ale nikt sie nie odezwał a niech by spróbował!
Pierwszeństwo to pierwszeństwo!!
Ludzie niektórzy to chyba nie maja serca ze tak reagują!!Agaax, jusella, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość