Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Na cellulit dobre masaże bańką chińską - tylko to trochę boli i siniaki mogą być na początku - laski w pracy bardzo sobie chwaliły bo już po miesiącu systematycznego "bańkowania" widać było efekty. Najpierw balsam anty... się nakłada a potem bańkę trzeba zassać i jazda tak z 15- 20 minut każde udo 2x w tygodniu. Ja nie próbowałam bo nie miałam takiej potrzeby ale teraz chyba cellulit na rękach mi się pojawił - nie jestem pewna bo ja cellulitu na oczy z bliska nie widziałam
ania181111, Zuzulka88, eve90 lubią tę wiadomość
-
moze to byc tez zatrzymywanie wody ze sie tak nam celulit robi.. moze wiecej powinnysmy pic.. niedlugo bedziemy sie pocic.. i z czasem bedzie schodzil z nas;) ot taka wersja optymistyczna ale realna;)
jusella, TheForfie, Zuzulka88, eve90 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
_analiza wrote:A apropos majowki - my też jedziemy nad morze:) rozbierać to się nie planuje DEFINITYWNIE ale spacerki po molo albo jakieś rowerki bardzo chetnie;)
Ja planuje jechac do Ksiaza, co roku jest tak wystawa kwiatow, cudownie tam jest, mimo ze co roku jest tam praktycznie to samo to i tak uwielbiam tam jezdzictylko trzzeba sie troche tam nachodzic wiec sie waham jeszcze
Zuzulka88 lubi tę wiadomość
-
Witam Was:)
Dzis pierwsza noc od 3 dni przespalam spokojnie i odpukać antybiotyk zaczął działać na zęba:))
No i mogę w wiarę normalnie grysc:)
Telashe współczuję takiego lekarza,nie dość ze prywatnie to jeszcze tak Cie traktuje.Placisz to wymagasz profesjonalnego podejścia do sprawy a nie takiego!!
Zmieniaj jak najszybciej bo szkoda nerwów na takiego chama!!Zuzulka88 lubi tę wiadomość
-
Ja mam na udach rezstępy ale peeling robi swoje i sie pieknie wygładzają
I prawie ich nei widać. Do tego palmers codziennie min raz dziennie. Oczywiście już się czuję jak brzydal przez to ale ja tak mam
-
Analiza dla mnie w ciąży z corka syrop prenalen to bylo najgorsze co mogłam pic bo od razu chciałam go zwracać
)
Maka mnie jak dopada przeziębienie to robię inhalacje,pije herbatkę z cytryna i miodem.
Jak meczy kaszel to wtedy syropek z cebuli,cytryny i zasypany cukrem:)
Na bol gardla widziałam w rosmanie tabletki prenalen z miodem ok 13zl tez je brałam i pomagaly:)
A co do tej stronki srokao czy jakos tak to faktycznie polecają dobre i bezpieczne produkty dla dzieci czy to tylko naciąganie na konkretna marke??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 13:18
-
Gagaga wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was w ciąży miała zapalenie pęcherza? Bo ja nie miałam nigdy w życiu i wczoraj w nocy mnie dopadło, pojechałam na izbę przyjęć bo się bałam, że to może szyjka, ale na usg wszystko w porządku, dzieciak się rusza, szyjka zamknięta. Tylko strasznie boli pęcherz - lekarz zalecił przez 2 dni furaginę i dużo pić, a jak nie przejdzie do soboty to posiew i antybiotyk.
Ja miałam tez problemy z pęcherzem plus bakterie w moczu i mój gin przepisał żurawit 2x dziennie .plus pije dużo wody zwyklej i narazie bole nie powracają.
Można pojesc dodatkowo suszona żurawinę .
Wiadomo jak to nie pomoże to byc może przepisze gin mocniejsze leki .
Z pęcherzem i moczem kazda ciezarna ma problemy...
Powodzenia:))
-
jusella wrote:Kamcia zdaj potem relację jak zakupy i czy zadowolona jesteś
.
Ja jutro chcę Tatuśka wyciągnąć i jechać wózki pooglądać na "żywo". Odkąd Dalile dała linka do wózków Roana i odkąd zobaczyłam Maritę Prestige o żadnym innym myśleć nie mogę - no jeszcze Emma w grę wchodzi ewentualnie Sofia. Telashe - za Twoją radą jadę do fabryki Roana i tam pan Jacek ma mi prezentację wózków zrobić- szkoda, że na miejscu kupić nie można
. Potem chcę do jeszcze jednego sklepu podjechać gdzie jest wszystko - pomacam sobie co tam będę chciała a potem, jak już mieszkanko się odmaluje przez internet zamówię hurtem - myślicie, że już teraz mogę ewentualny rabat negocjować?
Jusella próbuj rabcik negocjowac a co ci zalezy:)
A ciężarnej sie nie odmawia:)
No to Twój Tatusiek będzie miał jutro zakupowy dzień
jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Kama - przepis na peeling- juz!!
działa na nowe różowe czy stare białe?
Agness- prawda sama, laska ma chyba zdaje się alergiczne dziecko i wielka wiedzę na temat chemicznej analizy składów. Ja swojego czasu uprawiałam mocne włosomaniactwo i po części niektóre ze złych składników znam i potwierdzam to,co pisze srokao. W całej reszcie jej wierzę. Oliwka z hippa cud, chusteczki babydream calendula tez:)
Ogólnie sporo rzeczy rossmanowskich poleca ale to się pokrywa z prawdą - większość jest świetna, nawet jeżeli chodzi o słoiczki - w tej kwestii polecam bloga i fejsa czytajskład:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 13:32
Agness27, jusella, aisa, Ejrene, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
Ja ostatnio bardzo często czytam sklady produktow ale tych kosmetyków tyle ze Glowa mala:)
Jusella najpierw Ty sie naciesz Tatuśkiem a mamusia niech poczeka:)
Moja tesciowa tez byle problem i telefon do M.momentami to jest uciążliwe ale cuz można zrobić trzeba akceptować bo pomaga przy malej i nie wtraca mi sie do dziecka jak moja matka której wszystko co kupie i zrobię krytykuje a to przykre bardzo:((jusella, Zuzulka88, eve90 lubią tę wiadomość
-
jusella wrote:Na cellulit dobre masaże bańką chińską - tylko to trochę boli i siniaki mogą być na początku - laski w pracy bardzo sobie chwaliły bo już po miesiącu systematycznego "bańkowania" widać było efekty. Najpierw balsam anty... się nakłada a potem bańkę trzeba zassać i jazda tak z 15- 20 minut każde udo 2x w tygodniu. Ja nie próbowałam bo nie miałam takiej potrzeby ale teraz chyba cellulit na rękach mi się pojawił - nie jestem pewna bo ja cellulitu na oczy z bliska nie widziałam
Masz rację, Jusella, nie ma nic lepszego na cellulit. Co 2 dzień masaż z oliwka. Wiem, bo sama stosowałam. Ale niestety w ciąży zabroniony!jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Heeeeh! Za każdym razem jak wspominacie o tym srokao, to wybucham histerycznym śmiechem, bo przez pewien czas utkwiło mi w głowie, że to się nazywa srakao i się nawet nie zorientowałam, że jest inaczej!
Se myślę, co trzeba mieć w głowie, żeby nazwać bloga srakao- połączenie sraki i kakao i jak się to ma do testowania kosmetyków dla dzieci? Wiecie, nawet sobie to zwizualizowałam w głowie
To chyba jednak nie autorka bloga ma w głowie srakaoEh, nie jest dobrze...
kot_bury, _analiza, Zuzulka88, Agness27, eve90 lubią tę wiadomość
-
Ok dziewczynki odebrałam wyniki cukru i szczerze przyznam, że gdyby Goodwill coś powiedziała o nich byłoby super!
do wizyty jeszcze ponad tydzień i nie wiem sama co myśleć. Bo są niby niskie - czyli niby super - ale nie wiem czy nie są za niskie...?
Na czczo - 69 (norma 70-99)
Po 1h - 109
Po 2h - 98
I teraz powiedzcie mi ze są dobre i będę mogła spokojnie sobie pójść spać po pracowitym dniu w pracy...musze wyguglać czo to:)
LilouK - tez na początku jakoś dziwnie mi się na to patrzylodo tej pory uważam ze adres z dupy
chociaż ze sraką nigdy mi się nie kojarzylo:)
Dziewuszki a czemu nie można baniek? Ja mam w domu dermoroller 0.75 myślicie że też nie można? Na nogi?
PS. Dziś robie leczo. Będzie super. Mniam.jusella, kot_bury, Zuzulka88, Agaax, goodwill, eve90 lubią tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
LilouK wrote:Heeeeh! Za każdym razem jak wspominacie o tym srokao, to wybucham histerycznym śmiechem, bo przez pewien czas utkwiło mi w głowie, że to się nazywa srakao i się nawet nie zorientowałam, że jest inaczej!
Se myślę, co trzeba mieć w głowie, żeby nazwać bloga srakao- połączenie sraki i kakao i jak się to ma do testowania kosmetyków dla dzieci? Wiecie, nawet sobie to zwizualizowałam w głowie
To chyba jednak nie autorka bloga ma w głowie srakaoEh, nie jest dobrze...
Ahahahajej proszę Cię masz skojarzenia jak Ja hahah
dobrze ze umiesz to nazwać
bo ja to się krepowalam hahahale widzę że możemy tutaj na luzie pisacccc
kijanka_88, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]