Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Milcia wrote:Ja to bym sobie zjadła takiego ptysia z bitą śmietaną
No i mam ochotę na arbuza.
Milcia my w weekend jedliśmy arbuza a wczoraj drozdzowke z budyniem pychota.
Dxis będę pic soczek jablkowy świeżo wyciśnięty:)))kot_bury, Milcia, Zuzulka88, jusella lubią tę wiadomość
-
kamenkaa wrote:dziekuje za odpowiedź
słyszałam że tantum rosa też jest dobry
octenisep też mówili że dobry a próbowałaś już moze w pierwszej ciązy ten octenisep ? czy dopiero Twe pierwsze dziecię ?
kama005 też słyszałam o Białym jeleniu sama już nie wiem co lepsze
Dziewczyny dzis mi sie strasznie cięzko oddycha coraz gorzej też Tak Macienos zatkany ale to juz standard od poczatku ciązy
Ja właśnie od poniedzialku odczuwam bardziej duszności i parcie na pęcherz a wysiusiam kilka kropel..
-
Asit wrote:ja pozamawialam silikonowe no ale wiadomo to dzidzia poznej wybierze ktory mu bedzie odpowiadac moze tez byc tak ze wogole nie bedzie chcialo smoczka hehe.
Ja zamawialam z napisami ale w Norwegii szukalam na polskich stronach tez ale nie moglam nic znalesc konkretnego
NO właśnie nie ma ciekawych tutaj
chyba ze jakas mama znalazła jak cos dajcie znać -
nick nieaktualnyAnia_30 oczywiście, że to bardzo indywidualna sprawa. I każdy powinien podejmować takie decyzje zgodnie ze swoim sumieniem.
Absolutnie nie narzucam rozwiązania, wiem tylko, że takie jest.
Sama oddałam swoją jedną nadprogramową komórkę do adopcji. Z tym, że to było jeszcze przed nową ustawą.Zuzulka88, Maka, Asia_30, kot_bury, jusella lubią tę wiadomość
-
stokrotka2013 wrote:Ja też mam jeszcze 2 śnieżynki i jak najszybciej chciałabym po nie wrócić ale w pierw chce wrócić do pracy a chce z młodym zostać rok w domu. Więc pewnie za 2 lata. Ja skończę 35 w czerwcu więc też nie mam za dużo czasu a rodzeństwo chcemy dla synka
Bo na urlopie macierzyńskim zajść w kolejną ciążę to chyba nie za bardzo bo jak jest wtedy ze świadczeniami ?
Chrzest planowaliśmy na październik ale mama chrzestna rodzi koniec Września to nie chcemy jej ciagac zaraz po porodzie i chyba będzie w Boże Narodzenie.
Karmić piersia jeśli będzie mi dane to chciałabym Max do pół roku ale jak będzie to zobaczymy.
Chyba mnie bierze przeziębienie
Ja zaszłam w drugą ciążę na macierzyńskim i nie ma problemu. Po skończonym macierzyńskim poszłam na urlop wypoczynkowy, bo miałam bardzo dużo i potem na L4 znów.Zuzulka88, aisa, Dalile, kot_bury, Agness27, jusella, stokrotka2013, kamenkaa, _analiza lubią tę wiadomość
-
Mała zostanie z rodzicami albo żłobek. Nie wiem jeszcze. Niestety sytuacja życiowa zmusza.
Słuchajcie ja mam pytanie o becikowe. Ktoś się na tym zna? Poczytałam DIsiaj o tym i stwierdziłam że przeliczymy dochody z 2014r bo mój M był bezrobotny a jak już pracował to mało zarabiał i może się zalapiemy... A tak mnie naszlo
Jeszcze w lipcu uruchomimy kredyt na mieszkanie i się zacznie pomału sajgon finansowy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 13:31
jusella lubi tę wiadomość
-
Nawet nie wiedzialam, ze na tym watku tyle bliskich mi dusz... zwiazanych z in vitro...
. U mnie dopiero 3 zarodek (bdb) dal ciaze- mam jeszcze 3, a marzy mi sie przynajmniej 2 dzieci... wiec licze ze z tych 3 choc jeden jeszcze ze mna zostanie... albo dwa
renieczka, Agness27, kot_bury, Inska, TheForfie, jusella, stokrotka2013, Zuzulka88, Agaax, _analiza lubią tę wiadomość
Nasza Marcysia jest już z nami
-
Pije wieczorem 3 melisy ale chyba zacznę pić podwójne. Jak słowo daje. Jem banana. Słodyczy od danej godziny nir jem bo to energia. Zasypiam jako tako. M się kładzie do łóżka i nagle się wybudzam nie wiem dlaczego i to jiz jest koniec spania.
.
Jakby nagle organizm potrzebował wyburzenia z d powodu. Pogadam o tym z Gin może coś pomoże ale to za tydzień
Jutro endokrynologa (byłam dzisiaj oznaczyć Tsh i ft4) i neurologa. -
nick nieaktualny_cherryLady wrote:Nawet nie wiedzialam, ze na tym watku tyle bliskich mi dusz... zwiazanych z in vitro...
. U mnie dopiero 3 zarodek (bdb) dal ciaze- mam jeszcze 3, a marzy mi sie przynajmniej 2 dzieci... wiec licze ze z tych 3 choc jeden jeszcze ze mna zostanie... albo dwa
U nas tez trzeci i ostatni.
Co prawda z pierwszego tez była ciąża, ale okazało się ze to puste jajo płodowe było. Strasznie to przeżyliśmy.
Na szczęście trzeci, najsłabszy okazał się najsilniejszy i teraz kopie mnie w pęcherzDalile, kot_bury, _cherryLady, Inska, TheForfie, jusella, stokrotka2013, Agaax, _analiza lubią tę wiadomość
-
kama005 wrote:Pije wieczorem 3 melisy ale chyba zacznę pić podwójne. Jak słowo daje. Jem banana. Słodyczy od danej godziny nir jem bo to energia. Zasypiam jako tako. M się kładzie do łóżka i nagle się wybudzam nie wiem dlaczego i to jiz jest koniec spania.
.
Jakby nagle organizm potrzebował wyburzenia z d powodu. Pogadam o tym z Gin może coś pomoże ale to za tydzień
Jutro endokrynologa (byłam dzisiaj oznaczyć Tsh i ft4) i neurologa.
A to nie jest to, że już podświadomie masz "czujkę" jakby dziecko płakało? Ćwiczysz czujny sen?jusella lubi tę wiadomość
-
renieczka wrote:U nas tez trzeci i ostatni.
Co prawda z pierwszego tez była ciąża, ale okazało się ze to puste jajo płodowe było. Strasznie to przeżyliśmy.
Na szczęście trzeci, najsłabszy okazał się najsilniejszy i teraz kopie mnie w pęcherz
U nas też trzecirenieczka, _cherryLady, jusella, stokrotka2013, Agness27 lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/67381ef0529d.jpg
Wrzuciłam w kolaż, bo dopiero tutaj zobaczyłam jak Bunio rośnieania181111, renieczka, ona2012, nowatorka, kot_bury, eve90, aisa, TheForfie, jusella, Agness27, Zuzulka88, majeczka87, Agaax, _analiza lubią tę wiadomość
-
MirelS wrote:Czemu nie wolno w ciąży "miastowych" lodów?
MirelS, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Ja mialam 2 zarodki jeden sie od razu zagniezdzil urodzilam corke w 36 tygodniu niestety zmarla po 6 dniach
Nie doczekalam nawet jednego okresu po porodzie i juz bylam w ciazy znow i chyba dzieki temu jeszcze jakos psychicznie funkcjonuje bo nie wiem co to by bylo.