Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia to okropne co ci sie przytrafilo
co do karmienia ja bede karmic 5 m-cy i koniec. w listopadzie wracam do pracy (spokojnie bo u mnie to praca na godziny wiec nie bede miala na poczatku pelnego etatu). i uwazam to za super kompromis bo bez pracy tez nie zamierzam zostac.na szczescie bede miala pomoc tesciow w zajmowaniu sie mala
ps. moja mama mnie prawie wogole nie karmila bo byl konflikt grupowy i jakos nie mam zadnych alergii, nie choruje i wszystko jest ze mna okWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 15:00
jusella, Agness27, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Zarazilam sie kokluszem w ciazy przez 5 miesiecy ciazy mialam tai kaszel ze az puchla mi krtan i co noc sie dusilam. Mala prawdopodobnie przez to dostala poinfekcyjnego zapalenia miesnia serca nie chce nawet pisac jak to wszystko bylo bo dlugo do siebie dochodzilam i wierze w to ze poprostu moja coreczka teraz do mnie wrocila w zdrowym juz cialku.
Jedyne co to szczepcie swoje dzieci bo niby nikt nie pamieta o kokluszu a jednak on jest i jest smiertelnie niebezpieczny dla noworodka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 15:26
jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Asia serce rozpadlo mi sie na kawalki... ale tak jak pieknie napisalasAsia_30 wrote:wierze w to ze poprostu moja coreczka teraz do mnie wrocila w zdrowym juz cialku.
Zuzulka88, Agaax lubią tę wiadomość
Nasza Marcysia jest już z nami
-
Ja synka karmiłam 5 miesięcy i uważam, że to w zupełności wystarczy:) Szybko można takie dziecko oduczyć, bo już ze starszym może być mały problem. Drugiego synka również zamierzam karmić przez taki sam czas:)
ania181111, nowatorka, jusella, Agness27, Zuzulka88, kot_bury, _analiza lubią tę wiadomość
-
Chciałam Wam powiedzieć że zaczęło się.... wczoraj kupiłam w rossmanie wkładki laktacyjne i Bogu dzięki bo zaczęło lecieć z piersi...
jusella, Agness27, Zuzulka88, kot_bury, majeczka87, Agaax lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Ania myślałam że rodzić zaczęłas! Przez te skurcze swiruje że będę rodzić za wcześnie!
Jak tak czytam to wszystko to chyba zrobię już to zamówienie w gemini, bo czeka na mnie pełen kosz do zapłaty a nic takiego apteczno- kosmetycznego jeszcze nie mamKasiulina, kot_bury lubią tę wiadomość
-
MirelS wrote:Ania myślałam że rodzić zaczęłas! Przez te skurcze swiruje że będę rodzić za wcześnie!
Jak tak czytam to wszystko to chyba zrobię już to zamówienie w gemini, bo czeka na mnie pełen kosz do zapłaty a nic takiego apteczno- kosmetycznego jeszcze nie mamjeszcze nie rodze spokojnie ale się wystraszylam bo ponoć jak pojawia się pokarm to dziecko może się wcześniej urodzić.
Dziewczyny .... czas już mieć wszystko przygotowane chyba
MirelS, Inska, jusella, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
-
MirelS wrote:Myślicie, że warto kupić łóżeczko - tapczanik?
ze się nie nadają za bardzo później do niczego
Ale w zasadzie może to zależy też od łóżeczka i od dziecka bo dzieci moich znajomych to skakaly później po łóżeczku więc nie wiem mm ....
MirelS, jusella, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Trochę jest ciężarówek invitrówek
Fajnie, że maleństwa postanowiły z Wami zostać i spotkałyśmy się na tym wątku
Starsze dziecko nie jest tak trudno odzwyczaić od karmienia piersią. Trzeba tylko wiedzieć jak
Asia, bardzo współczuje straty córeczki i wierzę, że tym razem wszystko jest tak jak być powinno i urodzisz zdrową córeczkę
Kama, instytucja dziadków jest niezastąpiona przy powrocie do pracy no i wiadomo kasa, bo żłobek też by jej trochę zżarł...
MirelS, tapczanik jest be dla kręgosłupa...
Ps. Straszak po ponad tygodniowym braku drzemek zaczął znowu spać w dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 15:47
_cherryLady, MirelS, jusella, Agness27, stokrotka2013, Zuzulka88, kot_bury, eve90 lubią tę wiadomość
-
Ja hdzies czytalam że lekarze powinni proponować Szczepienia na krztusiec kobietom w ciąży po którymś tam tygodniu ale ze to nie jest w Szcepienoach obowiązkowych czy refundowanych to się rzadko o tym Słyszy. Ktoś coś słyszał?
-
Asia_30, serducho mi stanęło jak przeczytałam przez co przeszłaś, bardzo mi przykro. Ale tak, jak piszesz, Twoja Kruszynka wróciła
Ja mam jedną śnieżynkę, którą bardzo chciałabym wziąć pod serducho za około dwa lata. Najpierw urodzę tę Niunię
My dziś świętujemy studniówkę, tyle nam zostało do porodu
_cherryLady, Ty następna Kochana :*
jusella, _cherryLady, TheForfie, renieczka, aisa, Kasiulina, Agness27, Zuzulka88, kot_bury, stokrotka2013, eve90, _analiza lubią tę wiadomość
-
Milcia wrote:Ja zaszłam w drugą ciążę na macierzyńskim i nie ma problemu. Po skończonym macierzyńskim poszłam na urlop wypoczynkowy, bo miałam bardzo dużo i potem na L4 znów.
Bardzo dobre informacjejusella lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
Wreszczie przyszla paczucha!
mam nadzieję, że uda mi się wrzucić zdjęcie, bo zrobiłam też wyprawki
Planuje dokupic jeszcze z 2 pary body na dl. rekaw i 2,3 pajace rozm. 56 i kilka czapeczek
Jeej udało mi się wstawic zdjeciaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 16:51
Dalile, MirelS, renieczka, aisa, nowatorka, Kasiulina, Agness27, jusella, Zuzulka88, kot_bury, stokrotka2013, eve90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MirelS wrote:dziewczyny w toalecie dosłownie wypadła ze mnie duża ilość mleczno-przezroczystego śluzu i mam silne skurcze (skurcze to akurat mam codziennie),ale ten śluz? boję się, że z szyjką mi się coś dzieje ;/
Mam podobnie , ale lepiej zadzwoń do gin bądź jedz na ip , bo to co u którejś z nas może być norma ( taka nasza uroda ) u innej może znaczyć coś innego zawsze lepiej sprawdzić . Ale wydaje mi się że to Nic groźnego nie stresuj się ! :*MirelS, kot_bury lubią tę wiadomość
[/url]