Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
od 9 rano jak wyszlam z domu to dopiero wrocilam;) szalony dzien ale bardzo udany;) zarobilam mandat za parkowanie na zakazie pod szkola rodzenia... Pojechalsm do strazy miejskiej trqfilam na komendanta i mi ciaze dupe uratowala bo skonczylo sie na pouczeniu
Agness27, Maka, TheForfie, figaa, renieczka, aisa, eve90, Agaax, Kasiulina, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
wiecej szczescia niz rozumu;) kocham stan ciazowy;)
Asia ja tez mialam konklusz czyli krztusiec w obecnejj ciazy. zachorowalam w 1 miesiacu i trzy miesiace kaszlu bylo. dzieki Bogu poki co ma razie jest z malym ok. pod koniec kwietnia zrobie badanie czy mam jeszcze te bakterie.
Mirel S ja niewiem jak wyglada czop szyjkowy. poczytaj w necie cy byl podobny do tego sluzu i jak cos to sun na IP. trzymam kciuki zeby to nie byl on.Zuzulka88, eve90, MirelS lubią tę wiadomość
-
majeczka87 wrote:wiecej szczescia niz rozumu;) kocham stan ciazowy;)
Asia ja tez mialam konklusz czyli krztusiec w obecnejj ciazy. zachorowalam w 1 miesiacu i trzy miesiace kaszlu bylo. dzieki Bogu poki co ma razie jest z malym ok. pod koniec kwietnia zrobie badanie czy mam jeszcze te bakterie.
Mirel S ja niewiem jak wyglada czop szyjkowy. poczytaj w necie cy byl podobny do tego sluzu i jak cos to sun na IP. trzymam kciuki zeby to nie byl on.Robilas w sanepidzie badanie przeciwcial?
-
a nie na nic mnie wysyłali.. mialam badanie krwi na obecnosc bakterii w szpitalu zakaźnym...
Jutro sie wbijam na to: Warsztaty dla Pielęgniarek i Położnych - 2016
" Rola Pielęgniarki i Położnej w opiece nad mamą i dzieckiem "Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 21:05
eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Ciekawe warsztaty.
Stopy mnie tak bolą że szok. Normalnie tragedia.
Cholerne żelazko ubrudzilo mi dwie koszule i muszę je prac ponownie! Jutro albo w sobotę jadę po nowe żelazko mam dość!
Mój M jak będzie wracał z pracy to odbierze Wszystkie przesyłki z paczkomatu! Jeszcze tylko jutro kurier że smyka i wszystko co było zamówione to będzie odebrane
Ja wczoraj odbieralam dowód rejestracyjny auta i weszłam z numerem pierwszeństwazajęło mi to wszystko może z 5 minut
uwielbiam to!
Maka, eve90, Agness27, jusella, renieczka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Ojjj Majeczka bo tam przy szkole rodzenia podobno ludzie dzwonią z bloku jak im coś przeszkadza.. Bo godzinka ich zbawi kuźMa!
Dobrze ze sie udało!
Jutro czeka mnie glukozaaa i na sama myśl mi się odechciewa, a najbardziej siedziec tyle w laboratoriumAgness27, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Dopiero wróciłam z IP. No więc tak. Pojechałam na najbliższe jakie jest a nie do szpitala w którym będę rodzić i bardzo tego żałuję. Oddział ginekologiczny wygląda jak z czasów wojny. Podłączyły mnie pod KTG i trzymały pod tym ponad pół godziny choć widziały, że sprzęt NIE DZIAŁAŁ. Pytałam położnej czemu leżę na marne pod sprzętem, który nie działa to zbulwersowana mi mówi, że przecież działa;] Przywlokły w końcu jakiś inny sprzęt i się okazało, że skurczy nie mam, czyli ten ból jak na okres to niekoniecznie muszą być skurcze. Następnie zbadano mi szyjkę i jest ok, zamknięta czyli ten śluz to chyba nic takiego. Lekarka kazała zostać na oddziale żeby podać mi dożylnie magnez i poobserwować, ale stwierdziłam,że nie zostanę w tym PRl-owskim szpitalu z nieprzyjemnymi pielęgniarkamki ani minuty dłużej i się wypisałam na życzenie.
Zażyłam dwie nospy i 3 magnezy. Jak jutro nadal będzie tak bolało mnie podbrzusze to pojadę na izbę do mojej kliniki.
Dzięki za troskę dziewczyny :*nowatorka, kot_bury, LilouK, Zuzulka88, Karolajjn:), figaa, _analiza lubią tę wiadomość
-
Boli mnie podbrzusze i w krzyżu - miałam tak zawsze w czasie okresu. To jest taki bardziej ciągły ból, rwanie,tylko co jakiś czas się nasila i zmniejsza. Dlatego nie wiedziałam czy to skurcze,ale okazało się, że niby nie. Zaczyna się codziennie popołudniu. Dziś jeszcze mnie ten śluz wystraszył i ból spojenia łonowego, ale lekarka nie widziała w tym nic niepokojącego więc jestem spokojniejsza.
W sumie pojechałam na IP bardziej żeby mamę uspokoić, bo się martwiłaJutro chyba jeszcze zadzwonię do swojej gin, bo wizyta za tydzień dopiero.
-
Mirel no skurcze to z tego co sie orientuje sa takie pojawiajace sie i odchodzace, podobne do tych jakie sie ma przed pozadna biegunka
Ja mam czasami takie lekkie pobolewanie jak na @ polaczone z bolem krzyza i nog po spaniu najczesciej. Czasem bola tez jelita a to jest b podobny bol do tego @.MirelS lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Ważne, że się Mirel uspokoiłaś. Nerwy to nie dla nas
Ja od kilku dni budzę się coraz wcześniej... ten uporządkowany tryb życia mi bokiem wychodziO 10:30 lekarz, zobaczymy co tam powie.
Zajadę dziś do Rossmana - kupić coś którejś?jusella, Kasiulina, kot_bury, MirelS, Zuzulka88, stokrotka2013 lubią tę wiadomość
-
Mirel nie strasz proszę!!!!
Też mam czasami takie bole i moja gin mówi żeby się nie martwić bo jest wszystko ok
tylko ja mam takie kilkusekundowe i puszczanic przyjemnego
Super że wszystko ok
Ja dopiero wstajegardło jak boli tak boli
Masakra ...
Dalie kup coś słodkiegohaha
mam ochotę na ptysia albo na Karpatke mmmmmmm
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Witam się z Rana.
U nas nerwowo więc mnie z nerwów pobolewa Podbrzusze.
Rano obudziłam się z zawrotami głowy i bólem głowy. Do dupy....
Dzisiaj mam endokrynologa i neurologa także dzień z lekarzami.
MirelS dobrze ze wszystko ok i się uspokoiłasWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 08:59
-
Ania kochana spokojnie- ból okresowy od czasu do czasu to nic złego, tylko u mnie on praktycznie nie mija więc muszę to kontrolować czy jakieś rozwarcie się nie robi:/ teraz też boli, zażylam leki i czekam. Jak nie puści to dzwonię do gin.
Powodzenia na wizytach, dajcie znać co i jak
Mam ochotę na Nutelle ale obawiam się zgagi
Miłego dnia :*