Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja dzisiaj robie tarte z cukinia i ziemniakami i salatke z kurczaka, ananasa i szparagow..takze bardzo warzywnie
dziewczyny bede miala wieczor panienski kolezanki 11.06 a termin mam na 12.07. myslicie ze dam rade jakos sie tam doczolgac?Zuzulka88, aisa, kot_bury, eve90 lubią tę wiadomość
-
Nowatorka ja też dziś tartę robię
a na osłodę samotności pieguski a dla zdrowia i urody chlebek chcę upiec
Nie wiem czy bym dała radę z wieczorem panieńskim- przez ciążę dzikus się zrobiłam i bardziej cenię sobie wieczór w domku- jakoś ludzie mnie wkurzają
Słownik w tel z piegusków pieluszki mi zrobiłWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 13:49
Zuzulka88, Agness27, kot_bury, TheForfie, nowatorka, renieczka, Kasiulina, stokrotka2013 lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja w słoneczny dzis dzien:)
Ja dziś miałam wizyte u gina i Wojtek waży już 1400gram -rośnie chłopak bo przybrał 0,5 w ciągu 2 tygodni:))
No i badał mnie pierwszy raz ginekologicznie i też wszystko dobrze szyjka twarda-zamknieta:)Maka, Zuzulka88, Agaax, aisa, jusella, kot_bury, kama005, stokrotka2013, _analiza lubią tę wiadomość
-
Milcia, będzie dobrze
Nowatorka, czołgać się raczej jeszcze nie będziesz, bo co będzie w lipcu?No ale takie imprezki to też nie dla mnie- tak jak Jusella, wolę wieczorem poleniuchować
Gratulacje udanych wizytJa do 25go muszę czekać
jusella, kot_bury, nowatorka lubią tę wiadomość
-
nowatorka wrote:dziewczyny bede miala wieczor panienski kolezanki 11.06 a termin mam na 12.07. myslicie ze dam rade jakos sie tam doczolgac?
My w maju mamy jakąś tam 40-tke jakiegoś tam kuzyna od strony mojego chłopa. I powiedziałam: "pierdzielę, nigdzie nie idę!". Urodziny na jakiejś sali, siedzenie za stołem, muzyka, tłum ludzi jak na weselu... eee, dajcie spokój. Ja wysiedzieć na krześle przez 20 minut nie mogę bo mnie plecy napierdzielają, a dopiero co do późnych godzin nocnych.
Przez ciążę trochę zdziczałam
Nadrabiam Was od wczoraj
Mirels, jak u Ciebie dziś?jusella, kot_bury, TheForfie, nowatorka lubią tę wiadomość
-
Nowatorka, jak bliska koleżanka to idź. Najwyżej pójdziesz na trochę a potem uciekniesz. Każdy zrozumie
No i zależy jaki jest plan na panieński.
Ostatnio moja siostra była na takim gdzie najpierw była sesja foto i żarełko, a potem dopiero kluby. Na taki początek spokojnie można iść i popstrykać sobie fotki
Do mnie dzwonili ze szpitala. Termin dodatkowego usg mam we wtorek. Wyrobili się przed naszym wyjazdem do Pl
Jak się uda poznać płeć to w Polsce już chyba nie będę szła na usg. Zobaczymy jak będzie..jusella, kot_bury, nowatorka, Zuzulka88, eve90, _analiza lubią tę wiadomość
-
Oj pocieszyłam się trochę bo myślałam, że tylko ja zdziczałam. Mnie moi kochani przyjaciele namawiają, żebym grilla zrobiła- co roku u mnie majówka była, niby wszystko przygotują, posprzątają ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Jeszcze do tego Tatuśka nie ma.
kot_bury, Zuzulka88, eve90 lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja w słoneczny dzień ! Podrzucam wam przy okazji dużo słońca ode mnie !
i lecę dalej grillowac ! Trzeba wykorzystać taki dzień .. od jutra ma znów u nas lać aajj
kot_bury, nowatorka, renieczka, jusella, Agness27, Zuzulka88, eve90 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Milcia daj znać co i jak
!
Ja byłam u neurologa. Powiedział że jeśli bóle się nasila to mnie wyślę na jakieś masaże. Do tego podejrzewa lekka dyskopatię ale to zobaczy się po ciąży....
Jeśli będzie boleć wziąć mam paracetamol.
A i jeszcze kazał mi leżeć z nogami wyżej i rękoma pod plecami tak kilka minut dzienniekot_bury, nowatorka, jusella lubią tę wiadomość
-
Ojj tez mam ten problem, mam wesele teraz ok.15 maja, na nie pojdziemy ale nie do konca, nie wiem czy do 12 wytrzymam, bo siedziec teraz 2 godz. max i brzuch nabrzmiały i wszystko mnie boli, a do tego tam glosno bedzie, juz sb to wyobazam, to bedzie straszne :p ale mam wesele jeszcze w sierpniu, 13 gdzie moj jest swiadkiem i musi isc, jednak ja nie chce po bede 2,3 tyg po porodzie i wiem ze nie bede chciala i nie dam rady, panienskie w czerwcu tez mi sie nie usmiecha... A mowią że przeciez dziecko dacie dziadkom i przyjedziecie, a jak nie to tam sa pokoje i dziecko to nie problem.. Jakos nie widze siebie ze szwami w kroczu i ulewajacym sie mlekiem na weselu z 2 tyg. dzieckiem i co godz latac do pokoju nakarmic, a poza tym nie bedzie przy takiej muzyc tam siedzialo, nawet bez dziecka jak mam isc... 3 wesele mamy juz w pazdzierniku, wiec na nie pewnie tez pojdziemy
kot_bury, Zuzulka88, eve90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeż jesteśmy zaproszeni na wesele 13 sierpnia, ale raczej nie ma szans
niby termin mam na 24.07, ale niech choć trochę się obsunie (czego się jakoś spodziewam)... gdyby to było we Wrocławiu, to na pewno poszlibyśmy na ślub, ale jest prawie 400 km dalej i nie widzę tak długiej podróży z takim maluszkiem. Chociaż znajomych bardzo lubię i żałuję, że się tak nie zgraliśmy terminowo
TheForfie, jusella, Zuzulka88, eve90 lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Nowatorka, jak bliska koleżanka to idź. Najwyżej pójdziesz na trochę a potem uciekniesz. Każdy zrozumie
No i zależy jaki jest plan na panieński.
Ostatnio moja siostra była na takim gdzie najpierw była sesja foto i żarełko, a potem dopiero kluby. Na taki początek spokojnie można iść i popstrykać sobie fotki
Do mnie dzwonili ze szpitala. Termin dodatkowego usg mam we wtorek. Wyrobili się przed naszym wyjazdem do Pl
Jak się uda poznać płeć to w Polsce już chyba nie będę szła na usg. Zobaczymy jak będzie..(cywilnym bo na koscielny do polski nie dam rady jechac w sierpniu) i wlasnie ja powinnam tez zorganizowac ten wieczor... na pewno najpierw chce w jakiejs restauracji / pubie a potem sie zmywam a one sobie niech ida po klubach i dyskotekach sie spijac
jeszcze bedzie z nami jedna dziewczyna w ciazy ale ona jest 5 tyg do tylu ode mnie
ps. a to ty jeszcze plci nie znasz ????TheForfie, kot_bury, jusella, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
panna truskawka wrote:Mirels, jak u Ciebie dziś?
Dziękuję, nafaszerowałam się no-spą i magnezem i jakoś w miarę dobrze. Śluzu dużo nadal leci, ale może doczekam z tym do czwartkowej wizyty
Nowatorka jak taka kumpela to ja bym poszła chociaż chwilę. Każda na pewno zrozumie jak wyjdziesz dużo wcześniej czy do klubu z nimi nie pójdziesz
My mamy 3 wesela, w maju - daleka rodzina, której my nawet nie prosiliśmy na swój ślub i nie idziemy, kolejne we wrześniu i październiku - się okaże, zależy jaki dzidziuś będzie grzeczny,a jak nie to tylko na ślub.kot_bury, TheForfie, nowatorka, jusella, Zuzulka88, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Ja wesele mam dopiero w przyszłym roku ale za to na drugim końcu Polski... nie wiem czy będziemy jechac tak daleko z Małą.
Byłam na wizycie i całe wielkie G.... się dowiedziałam. Wyniki w normie, więc trzymać dietę i przyjść z wynikami za 2 tyg.
Mogę chudnąć na tej diecie, o ile dzidzia się dobrze rozwija. Co do tego, to się upewnię w czwartek na wizycie.kot_bury lubi tę wiadomość