Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się boję naturalnego na razie i na szkole rodzenia mnie nie przekonali... Ale też zdaje sobie sprawę że co cc to cc i to operacja także może dam radę.
Gagaga, figaa, Zuzulka88, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Też się zastanawiam nad znieczuleniem
Boję się panicznie tego bólu.
Co do koszul do karmienia to ja mam 3. Ale piżamę sobie jakąś też ogarnę bo koszul nie znoszę...Zuzulka88, TheForfie, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Ja miałam CC, 2 tyg dochodziłam do siebie. Pierwszy tydzień był koszmarny, drugi juz trochę lepiej. A po 3 tyg juz tańczyłam na imprezie:)
Ze mną leżała dziewczyna która miała CC tego samego dnia co ja i na drugi dzień juz normalnie chodziła i ogólnie lepiej to zniosła. Z kolei koleżanka miała jakieś zakażenie i ponad miesiac sie męczyła. Także nie ma reguły.jusella, Zuzulka88, TheForfie, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Milcia wrote:Byłam w szpitalu na badaniach u mojej gin. Na szczęście szyjka jest zamknięta, bez rozwarcia i ma 3 cm. Mała waży 1257 g i jest do przodu o 11 dni. Wszystkie parametry ma o przynajmniej tydzień do przodu, a niektóre nawet dwa tygodnie.
Ale lekarz mówi, że wszystko ok? -
Asit wrote:Ja sie wachalam 3 miesiace nad wyjazdem az w jeden wieczor sie spakowalam i wyjechalam no i nie zaluje byla to moja najlepsza zyciowa decyzja. wiec nie masz co sie zastanawiac tylko korzystac z okazji
zreszta jak przylecisz sama zobaczysz jak jest
a duzo jeszcze zostalo do tych studiow:)??
Jeszcze rok mu został - 3cia klasa i matura za rok właśnie. Pożyjemy- zobaczymyAsit lubi tę wiadomość
-
nowatorka wrote:Milcia z moja tez pewnie tak bedzie ze bedzie znowu tydzien/2 do przodu. A co lekarz na to?
Co do porodu to ja biore znieczulenie
Powiedziała, że jest ok. W 3 tygodnie przybrała 0.5 kg. Za tydzień w piątek mam planowo wizytę i zobaczę, ile w tydzień przybędzie.jusella, nowatorka, kot_bury lubią tę wiadomość
-
witam Was brzuchatki
Nadrobiłam was
gratuluje udancyh wizyt i prób cukrowychja na krzywa i wizyte musze pozekac do poniedziałku
te wasze przepisy na tarty wygladaja smakowiciechyba tez któregos dnia taka stworze
Karolajjnjesli chodzi o cesarke to ja tez takowa bardzo chciałam mimo ze znam wszystkie mozliwe komplikacje itd niestety w Belgii cesarka na zyczenie wogole nie wchodzi w gre wiec poprostu zaczełam sie pozytyenie nastawiac na poród naturalny, poszłam do szkoły rodzenia zeby sie bardziej utwierdzic ze dam rade, mój partner mnie bardzo wspiera i mimo strachu coraz czesciej mysle ze bedzie poprstu dobrze
i do cwiczen mozna wrócic o wiele szybciej a wiec i do figury sprzed ciązy
no i oczywisci nastawiam sie na znieczulenie
Jesli chodzi o koszule do karmienia to jeszcze nic nie wybrałam ogolnie na codzien wole pizamy wiec trudno bedzie sie przyzwczaic do koszulipewnie kupie 2 do szpitala a potem poszukam jakiejs pizamy
u nas wreszcie trafilismy na imie które nam sie obojgu podobachyba nazwiemy mala Aurelia
chociaz obawiamy se ze rodzinie nasz wybór nie przypadnie do gustu :p
kamenkaa, jusella, aisa, figaa, eve90, Zuzulka88, Kasiulina, Telashe, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
Aurelia 9.07.2016 15.27 -
Hejka
Ja po badaniu 3cim prenatalnym
Mała waży 1400g
oczywiscie rączkami zasłoniła buzie co było nie możliwe by zrobic zdjecie buzinki..
ale najważniejsze ze jest cała i zdrowa:)jusella, Gagaga, nowatorka, MirelS, Agaax, figaa, Zuzulka88, eve90, Kasiulina, majeczka87, Agness27, stokrotka2013, kot_bury, _analiza lubią tę wiadomość
-
nowatorka wrote:Milcia z moja tez pewnie tak bedzie ze bedzie znowu tydzien/2 do przodu. A co lekarz na to?
Co do porodu to ja biore znieczulenieBedziemy mialy duze bejbiki chyba co? a ile wam wazyly na poprzednich badaniach?
nowatorka, kamenkaa, eve90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asia_30 wrote:U mnie to samo
Bedziemy mialy duze bejbiki chyba co? a ile wam wazyly na poprzednich badaniach?
majeczka87, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Termin z ostatniej miesiączki lub jeśli jej nie było to termin z usg ale do 12 tygodnia jest juz stały. Pózniej każda dzidzia rośnie swoim tempem. Ja we wtorek idę na badanie będziemy ważyć mojego klopsa
jusella, Ejrene, aisa, kot_bury lubią tę wiadomość