Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie z rana
Ja dzis tylko na chwilke sie przywitac bo niedlugo do pracy lece
pogoda u mnie paskudna i az nie chce sie czlowiekowi z domu ruszac
Milego dnia i moze zawitam wieczorekiem
jusella, renieczka, kot_bury lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Ja magnez zażywam, ale dopiero od kilku dni, właściwie od 2... Wcześniej brałam, a potem miałam dłuższą przerwę. Może skurcze już nie będą powracać.
Dziewczyny, Wasze wypieki wyglądają jak z najlepszej piekarni, brawo!kot_bury, jusella lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Dziś na 14 mam dodatkowo usg przez pomiar brzucha na dolnej granicy.
Ostatnie usg miałam 1.02
Może się wyjaśni kto zamieszkuje mój brzuchJeśli dziecię będzie tak miłe a doktor w miarę to zagadka będzie rozwiązana
Ostatnia szansa na obstawianie
kot_bury, renieczka, eve90, Maka, jusella, Zuzulka88, _analiza, figaa, kama005, nowatorka, Wiola90, Agaax, Agness27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aisa wrote:Dziś na 14 mam dodatkowo usg przez pomiar brzucha na dolnej granicy.
Ostatnie usg miałam 1.02
Może się wyjaśni kto zamieszkuje mój brzuchJeśli dziecię będzie tak miłe a doktor w miarę to zagadka będzie rozwiązana
Ostatnia szansa na obstawianie
chlopakaisa, Pauli11, Agness27, Agaax, Ana32 lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Aisa, a ile można wygrać przez obstawianie?
i ile włożyć?
Całkiem zapomniałam się pochwalić, że dzisiaj zaczynam III Trymestr! Jejku, jak ten czas leci. Coraz bliżej spotkania z maluszkiemrenieczka, eve90, kot_bury, jusella, aisa, nowatorka, Agness27 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Witam się dziewczyny,
Wczoraj pierwszy raz byłam zmęczona ruchami mojego synka. Bardzo dużo się ruszał cały dzień kopał i wypychał się bardzo boleśnie dla mnie, dodatkowo wokół pępka mnie bolało, wieczorem to już sama głupiałam co się dzieje więc wzięłam na noc nospę. Późno usnęłam i po 5 rano obudził mnie ruchami nieco delikatniejszymi. Wczoraj chyba był kiepsko ułożony. Dobrze że jutro wizyta to go pooglądam i zobaczę czy u niego wszystko dobrze. wieczorem to bałam się cokolwiek jeść by go w brzuchu nie rozbudzić
kot_bury, jusella, Pauli11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asia_30 wrote:Kup orginalna z mothercare. Sa jakies tez robione na wzor, ale polecam wlasnie ta. Ja kupilam uzywana w super stanie mozna sobie wyprac pokrowiec i jest jak nowa.
Naditta materac tez bardzo wazna rzeczdobrze ci sie spi na tej piance? w jysk widzialam teraz te materace w dobrej cenie
Ja man tez z tej firmy przyjaciółka mi oddala bo jej akurat nie podpasowala.
A mi jak najbardziej:)
Czasami tez pomaga branie koldry miedzy nogi:)kot_bury, jusella, eve90 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
W końcu i ja witam się 100-dniówkowo
Za chwilę lecę na zakupy, a później szkoła rodzenia
U mnie +6kg. No i pół kilograma mi spadło odkąd ruszyłam z dietą cukrzycową. Oj ciężko jest, ciężko, bo wcześniej to codziennie podjadałam słodycze
Aisa, a ja obstawiam dziewczynkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 11:16
jusella, renieczka, _analiza, aisa, kot_bury, eve90, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
słoneczko jest to i samopoczucie lepsze
Obudził mnie tel. z poczty że duża paczka na mnie czeka- odebrałam 70 szt pięknych ubranek od 0-6 msc. Pojedyncze sztuki 9-12 msc. Ależ się cieszę
Dzisiejsza noc - wporzadkuo dziwo zawsze miałam kołdrę między nogami, wczoraj bez i nic mnie nie boli. Biodra się uspokoiły, kręgosłup też.
Teraz standardowo zabieram się za obiad.
aisa, majeczka87, kot_bury, eve90, jusella, Pauli11, Agness27, _analiza, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Witam Was w 31tygodniu ..... Dziś Ciśnienie moje tez nie najlepsze rano 135/100 po godzinie 142/75 ......wariuje mega leżę i moge leżec do czerwca byle by te ciśnienie nie skakało
...... nawet nie moge obiadku zrobic nic a nic... bo zaraz mi pulsuje...
Syn tez w domku bo 3klasa gimnazjum mają Egzaminy wiec cała reszta szkoły wolnemaż w pracy wiec syn robi za mnie wszystko heh
jusella, Pauli11, Agness27 lubią tę wiadomość