Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki piękne brzuszki
Jutro wizytuje i ja i tak się ciesze że zobaczę mojego małego boxera
Po wizycie wybieramy sie w podróż do ikei kupować mebelki jakieś potrzebne dla naszej 3
Trzymajcie kciuki za wizyte! I miłego wieczoru wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 20:15
jusella, Agaax, Kasiulina, aisa, TheForfie, Agness27, kot_bury, Zuzulka88, majeczka87 lubią tę wiadomość
-
Aaa ja również byłam dzisiaj w Rossmannie i kupiłam z babydream waciki te dla dzieci duze, kremik oraz krem z filtrem 50+ bo jest w dobrej promocji chyba jakoś z 19.99 na 11.99 coś takiego
Co jeszcze polecacie z tych kosmetykow? Bo ja zielona jestem -
eve90 wrote:Dziewczyny właśnie sobie zdałam sprawę ze nogi mam jak dwie parówy od ud az po łydy :o gdzie moje dawne nogi ja sie pytam ?!
W poczekalni na "po ciąży"
Mama mi dziś kupiła sandałki w Lidlu, super butki, na płaskiej podeszwie, w dobre ceniejusella, Agaax, eve90, aisa, kama005, kot_bury, Zuzulka88, majeczka87 lubią tę wiadomość
-
Ufff padam cały dzień w biegu nareszcie mogę się położyć
Na wizycie wszystko ok wyniki też ok synek ułożony główka w dół ale gin powiedział że jeszcze może się to zmieniać . Wagi synka nie znam za to u mnie +9
Będę was teraz nadrabiać jak nie zasnę
Dobrej nocy
jusella, eve90, Agaax, kama005, nowatorka, aisa, Gagaga, Kasiulina, Agness27, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
Hello co jest najlepsze na bezsenność ? Haha nadrabianie forum
,
Wczoraj zasnełam i nie dalam rady nadrobić za to teraz oczy jak 5 zł.
Dziękujemy za kciukaskii gratki udanych wizyt tylko tej kurtki dalie szkoda .
Śliczne brzuszki macie, mocno trzymam kciuki za dzisiejsze wizyt
Miłego dniaaaa i juz 28 tc na liczniku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 05:42
aisa, jusella, renieczka, Agaax, eve90, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
eve90 wrote:Co do ślubów to my w pierwsze 3 tygodnie czerwca mamy 3 wesela i również kompletnie nie mam pojęcia w co sie ubrac, a nawet co mogłabym kupic (jeśli będę dała rade iść)
Stokrotka gratuluje udanej wizyty. A nie masz napisanych wymiarow(wagi) na usg?
A ja wczoraj ok 2 w nocy zostalam zmuszona do zrobienia sobie kanapek bo bym nie zasnelaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 06:31
jusella, Agaax, eve90, Agness27, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Eve w poprzedniej ciąży (8 miesiąc) kupiłam śliczną kieckę na wesele za grosze w sklepie z odzieżą indyjską- jak gdzieś w okolicy masz taki sklep to warto zajrzeć- naprawdę cudne, oryginalne rzeczy można wyczaić i co najważniejsze są idealne dla ciężarówek
. Ja żałuję strasznie, że u nas zlikwidowali taki sklep
.
Nowatorka- coś mi się wydaje, że równowaga w przyrodzie została zachowana- ja przestałam w nocy podjadać- Ty zaczynasz- bilans na zeroWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 07:43
nowatorka, eve90, Agness27, kot_bury, aisa, Zuzulka88, majeczka87 lubią tę wiadomość
-
Ja dziś też wizytuję
Znam ten ból szukania sukienki na wesele. W poprzedniej ciąży moja siostra brała ślub i byłam świadkiem, więc już w ogóle. To był 6 miesiąc ciąży. Szukałam długo sukienki i w końcu znalazłam w jednym sklepie za ponad 200 zł i już miałam kupić, ale jeszcze mówię przejdę się do lumpka. No i dostałam fajną sukienkę, firmówkę i za 15 złTrochę musiała być zwężona na maszynie, ale nikt nawet by nie powiedział, że była używana.
jusella, kama005, TheForfie, eve90, Agness27, kot_bury, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej.
Oj dzisiejszą nockę i ja zarwalam. Kocur mój buszowal i jęczał całą noc. Myślałam że go udusze. A do tego moja panna chyba w zmowie z sierściuchem zaczynała tańczyć jak on śpiewał
Cieszę się z Waszych udanych wizyt, zakupów
Agaax sukienka super, ale jak to mówi moja babcia "ładnemu to we wszystkim ładnie".
Może i ja zajrzę do tego Pepco. Fajna taka kiecka, akurat zaraz ciepło się zrobi
Miłego dniajusella, stokrotka2013, Agaax, kot_bury, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Witam się z rana. Też przymierzalam ta kiecke w pepco hehe i ogólnie fajna ale na dole dla mnie za workowata. Chyba nie jestem nauczona takich długich sukienek z materiału hehe może gdyby była z jakiegoś lejacego...
U nas super pogoda! Syn coś mi kaszle pewnie wczorajszy plac zabaw bo latał cały dzień!jusella lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
A ja nie lubie takich szerokich sukienek wygladam w nich jak wieloryb wole siebie w obcislych rzeczach
Apropo sukienki na wesele to ja ostatnio na allegro i olx kupilam bardzo duzo uzywanych sukienek ciazowych za grosze moze tam sobie popatrz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 08:15
jusella, eve90, Agness27, Zuzulka88, basia7777 lubią tę wiadomość