Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kama005 wrote:Majeczka mój M ma niestety kierownictwo głupie jak but...
mam wrażenie że nie ogarniaja sprawy w ogóle a jedyne co im sprawia przyjemność to karanie i wywalanie z roboty.
hmm lipka;/ ale moze w tym przypadku bedzie inaczej... postaraj sie nie martwić na zapas.. niech sie wszystko dobrze skończy :*kama005, kot_bury, eve90 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
majeczka87 wrote:heloł Mamuski
nie odzywalam sie bo laptop mi pekl podczas otwierania... jak to mowil pan w serwisie.. wyrobil sie plastik.. ale juz was nadrobilam;)
od 3 dni siedze na praniu i prasowaniu ubranek A. co dobija mój kręgosłupna szczescie dzis ostatni dzien;) bedzie z bańki
Koszule do karmienia to napewno 2 kupie. Na sam porod szpital proponuje swoje i tu warto miec cienki szlafrok bo ta koszulka jest dość "kłusa".
Jakie przekąski warto zabrac ze sobą na porod? suszone owoce, jakies wafle ryzowe?
Eve ciesze sie z Marcelkiem wszytko dobrze;) szkoda ze nie widzialam wczesniej posta to bym poporsila o kilka rzeczy z ikeijak zakupy? pochwal sie predko;)
kama są ludzie i s a taborety.. nic nie zrobisz.. ale jak ma w porzadku szefostwo to sie za nim wstawi
Mi mąż normalnie przyniósl gorący rosołek w słoiku,do tego kanapki,jogurty,owocejusella, Zuzulka88, eve90 lubią tę wiadomość
-
majeczka87 wrote:
Jakie przekąski warto zabrac ze sobą na porod? suszone owoce, jakies wafle ryzowe?
goodwill super te koszule
agness super brzusio, duzy juz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 12:43
aisa, goodwill, Zuzulka88, jusella lubią tę wiadomość
-
majeczka87 wrote:hmm lipka;/ ale moze w tym przypadku bedzie inaczej... postaraj sie nie martwić na zapas.. niech sie wszystko dobrze skończy :*
Na razie jest ciężko. Poszedł do pracy ale od razu humor poleciał w dół. Tak się nie da normalnie pracować... Spółka ma za nic pracownika i to jest najgorsze. -
kama005 wrote:No bitej śmietany do piekarnika nie wkładasz. Jeśli jakieś kremy oparte na jajka surowych to co innego to może po viazy ale bita śmietana Raczej nir zaszkodzi
. ja tylko nie jem z kremami nic kupionego gdzies tam bo moze byc zrobione z mleka niepasteryzowanego ale jak ktos sam robi i wie z czego to zajadac sie
Agness27, Zuzulka88, jusella lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Też wstałam dziś raniutko, ale śniadanko jadłam cichutko u siebie, bo rodzice jeszcze spali.
Potem odwiedziliśmy targi roślinne... a ja wróciłam ze śliniaczkiem i sukieneczką dla Zosi z Primarka (kobietka nówki z samochodu sprzedawała).
U mnie w mieszkaniu łazienka skończona (na teraz bo mąż musi jeszcze płytki pomalować, ale to w czerwcu), do poniedziałku włącznie mają skończyć garderobę i mogę wracać!
Kama - może się to wszystko jeszcze rozejdzie po kościach?
Zaczęłyśmy 3 trymestr!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 13:30
Agness27, Asia_30, goodwill, ania181111, kot_bury, aisa, Zuzulka88, jusella, eve90 lubią tę wiadomość
-
Hej
ja już prawie zdrowa Ale katarek jeszcze trochę męczy
Moja Hania to już tak się wygina ze szokwczoraj główkę widziałam A przed wczoraj rączkę
mówię Wam szok
Agness27, kot_bury, majeczka87, Zuzulka88, kama005, jusella lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyAleż bym zjadła ptysi
ale w ramach weekendowego słodycza zjadam lody i arbuza, więc może lepiej nie przesadzać
Koszulę z myślą o porodzie kupiłam sobie zwykłą - jakiś czas temu były w Lidlu całkiem przyzwoite i niedrogo, ale w domu doszłam do wniosku, że to trochę niepraktycznie, bo od razu chciałabym malucha przytulić i do piersi, więc albo będę musiała przerobić, albo po prostu teraz zacznę w niej spać.
Kama, trzymam kciuki za męża, oby się wszystko wyjaśniło!
Mój wczoraj wybył do teściów i babci, ja zostałam z kotami i jadę dopiero wieczorem. Miałam całe wielkie łóżko dla siebie i mogłam się wyspać, więc oczywiście obudziłam się o 7ale za to miałam pracowity poranek i teraz już fajrant - posprzątałam trochę w mieszkaniu, zwęziłam sobie dwie koszulki (zamówiłam przez internet - instrukcja mówiła, żeby wziąć taki sam rozmiar jak zwykle, więc wzięłam, a tam szerooooko!) i zrobiłam testową sesję w sukience upolowanej na Allegro
Fotografa ze mnie nie będzie, w sumie dwie godziny się pindrzyłam to przed lustrem, to przed obiektywem, a mam całe dwa zdjęcia
Karolajjn:), Agness27, aisa, majeczka87, Zuzulka88, MirelS, Agaax, kama005, jusella, renieczka, Pauli11, Wiola90, Ana32, eve90, stokrotka2013, _analiza lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny
U mnie dzis jakis kiepsko dzien. Rano obudzilam sir w nienajlepszym nastroju a co najgorsze ze czuje taki dyskomfort tam na dole raz mnie bardzo zakulo w okolicach spojenia lonowego I do teraz czuje sie dosyc dziwnie. Zastanawiam sie ze moze to cos z pecherzem. Nie chce panikowac. Pije teraz zurawine I zaraz jej troche podjem. Wygrzewalam sie tez w lozeczku mam nadzieje ze to minie. Dodatkowo wyszly mi afty na jezyku chyba jakis witamin mi brakuje.
Kot bury sliczne zdjecieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 15:07
kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Śnieg u mnie pada
Agnes, śliczny brzuch
Kotbury, brzuszek w sukience prezentuje się bardzo pięknie
Dalile, fajnie że remont zbliża się ku końcowi
Jusella, pewnie że zatrudnij syna do malowaniakot_bury, Zuzulka88, jusella, TheForfie, eve90 lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Śnieg u mnie pada
Agnes, śliczny brzuch
Kotbury, brzuszek w sukience prezentuje się bardzo pięknie
Dalile, fajnie że remont zbliża się ku końcowi
Jusella, pewnie że zatrudnij syna do malowania
Jaki śnieg ? OMG !aisa lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnygoodwill wrote:Kot_bury - pięknie! Skąd ta sukienka, daj namiar...
kieckę upolowałam na Allegro - outlet ją wyprzedawał, bo miała plamki na rękawku. Stwierdziłam, że co mi tam, najwyżej je ciachnę, ale uprałam i zeszły
Widzę, że nie mają już drugiej takiej: link
Oryginalnie jest z Asos, u nich tej mojej już nie widzę, ale jest podobna: link - tylko cena powala, ja swoją kupiłam za 59 złWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 15:33
Zuzulka88, aisa, jusella, Agness27, eve90 lubią tę wiadomość
-
Witam sie po przerwie
Aktualnie mam slaby dostep do internetu, bo remont idzie powoli, wiec nadal mieszkam u mamy a maz calymi tygodniami w delegacji w Poznaniu, wiec tylko na weekend moze cos na mieszkaniu porobic. Wiec nawet jak zjezdza to niewiele go widze, bo chce nadgonic bo tez mu sie nie usmiecha spanie u tesciowej
Po wiadomosci ze torbielka u Kuby sie zmniejsza mam calkiem inny humor. Lekarz, ktory byl w poradni przy odbiorze opisu usg powiedzial, zeby sie tym w ogole nie przejmowac i ze na nastepnym usg moze tego juz nie byc - mam nadzieje
W tym tygodniu ide na wypicie tej slynnej glukozy i nie wiem jak wytrzymamSlodycze lubie ale sam cukier to nie bardzo, nie slodze ani kawy ani herbaty...
Czy ktoras zakupila albo planuje wozek Bebetto Holland?Zuzulka88, majeczka87, kot_bury, jusella, TheForfie, aisa, eve90 lubią tę wiadomość
06.2015 - poronienie
-
nowatorka wrote:Ja zjadlam rogala na sniadanie z herbatka
U nas we wloszech to sie je sniadania na slodko i ja tez juz sie do tego przyzwyczailam
U nas trzeba miec szlafroczek/podomke tak mam napisane na kartce ze szpitala.
W liceum na wymianie mieszkała u mnie przez 2 tygownie włoszka, pamiętam pierwsze wspólne śniadadanie. Wstałam godzine wcześniej od niej, naszykowałam nam chleba, szynki, ser, pomidorki, jajka, kiełbaski itp. - na bogato, po czym ona powiedziała, że chce na śniadanie płatki z mlekiemPotem jak ja do niej pojechałam to wiecznie głodna tam chodziłam
MirelS, kot_bury, jusella, TheForfie, Agness27, aisa, Zuzulka88, eve90 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Podczytywałam Was wczoraj, ale byłam taka skonana bieganiem po mieście, że nie miałam siły pisać i poszłam spać o 21Męża olałam nadal i spałam u mamy. Dziś też się u niej cały dzień relaksuję
Maka dziękuję, że pytasz - brzuszek dziś w porządkua u Ciebie lepiej coś od wczoraj?
Nowa - odpoczywaj, pij dużo i się kuruj
Agness, Kocie - jakie Wy macie duuuże brzuchalki już - to mój coś marny mi się wydaje przy Waszych, aż muszę nową fotę strzelić dla porównaniaSukienka asos piękna!
Ja mam problem z zakupem tych koszul do karmienia, bo mi się totalnie nie podobają, czuję się w koszulach jak ciotka klotka ;/ w końcu coś pewnie zamówię, ale 100 razy wolę piżamki...
Ada - dobrze, że wszystko idzie ku lepszemu i na pewno całkiem się wchłonie
I nie wiem co miałam jeszcze napisaćMaka, Agaax, jusella, aisa, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
-
o ja pamiętam że we włoszech zawsze prosiłam o kawę z mlekiem a rodzina u której mieszkałam na początku się dziwnie na mnei patrzyłą. Ja bym od tego ich espresso to chyba zeszła na jakiś zawał
Kocie bury piękne zdjęcia. Ślicznie wyglądaszAgaax, Maka, jusella, TheForfie, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość