Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
polozna opowiadala opowiesc babki po porodzie: Zaczely sie skurcze... wyslalam meza na dol po auto wzial torbe i polecail...zanim sie ubralam zanim zeszlam minelo moze z kilka minut. Jestem na dole- meza nie ma.. czekam...czekam.. mija 10 minut....15 minut... 20.....30..... zjawia sie maz;p okazalo sie ze zapakowal torbe i pojechal do szpitala;p dopiero pod nim przypomnial sobie o żonie;p
jusella, kama005, Zuzulka88, Wiola90, aisa, renieczka, Agaax, Agness27, Ana32, stokrotka2013, eve90, Ejrene, kot_bury lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Nie lepiej nie
to chyba ta Skleroza ciążowa
No ogarnęłam łazienkęjej! Tylko wanienke będę przestawiać na czas jak będę z pralki korzystać bo drzwi od szafy mi się nie otwierają w pełni
Agness27, majeczka87 lubią tę wiadomość
-
ale z tą sklerozą ciążową coś na prawdę jest
ja czytam przepis 15 razy i dalej nie pamiętam co w nim było ... ;/
Do labo na oddanie siuśków pojechałam bez siuśków .
hahahah uroki ciąży chyba .Agness27, jusella, kama005, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
[/url]
-
renieczka wrote:Hej.
Ale szalejecie dziewczynyi zakupów i kulinarne i remontowo - przygotowawcze
Brawo
My dziś większość dnia spędziliśmy na targach dziecięcych. Pojechaliśmy tam obejrzeć wózek. Jak się okazało na miejscu (100 km od domu) wózka nie obejrzymy bo są tylko marki sprzedawców uczestniczacych w targach. Czyli dalej nie wiem jaki jest ten x-lander
Ale żeby nie było, wydaliśmy trochę kasy i zakupiliśmy parę rzeczy bo były fajne promocje. To kupiliśmy
A to sprzedawcy rozdawali na pokazach i warsztatach.
Ogólnie pierwszy raz byłam na takich targach i byłam zaskoczona ilością gadżetów i próbek jakie tam były rozdawane.
Dzień udany, warsztaty pożyteczne, ale teraz jestem wypruta z sił i leżę i nic nie robię
Miłego wieczoru
Super wyprawka i starczy na dlugo
Tez mam takie myjki bo koleżanka na targach duzzo dostala i sie podzieliła:)
Jeszcze inne próbki mi zalatwila
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 20:24
renieczka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
jusella dziwne.. powiem Ci ze ja chodze teraz pol na pol, troche w normalnych majtach troche w stringach..ale wiem ze lekarze i polozne to dra sie za stringi jak niewiem;)
jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Maka wrote:A ja bym chyba z 4 koszule do karmienia musiała mieć, nie? Skoro conajmniej 5 dni będę w szpitalu leżeć. Dzisiaj zaczęłam się inhalowac.. Zobaczymy czy zejdzie.
Możliwe że od ogórka (bez skórki) chociaż nawet wczoraj jadłam i nic mi nie było.
Kupilam dzisiaj jeszcze krem do sutkow ktory juz powinnam smarowac, wkladki do stanika, gorset sciskajacy brzuch po porodzieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 21:02
Agness27, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Kurde zauważyłam że mam jakąś wysypke po bokach brzucha.... Zestresowalam się....jadłam wczoraj truskawki i już po kąpieli cod mnie tak swedzialo po bokach... Mam nadzieję że to nic groźnego kurde, ale dziwne że prawie w tych samych miejscach po bokach...https://www.maluchy.pl/li-72635.png
-
basia7777 wrote:Kurde zauważyłam że mam jakąś wysypke po bokach brzucha.... Zestresowalam się....jadłam wczoraj truskawki i już po kąpieli cod mnie tak swedzialo po bokach... Mam nadzieję że to nic groźnego kurde, ale dziwne że prawie w tych samych miejscach po bokach...
-
Witam was w sobotni wieczor wczoraj odebralam paczuszke z kompletem poscieli do kolyski i wkoncu przyszykowalam koncik w spialni dla malego Williama
nowatorka, Maka, jusella, renieczka, MirelS, Agness27, aisa, kama005, stokrotka2013, eve90, Zuzulka88, Agaax, _analiza, kot_bury lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Kurcze chyba nie... Dzisiaj Unralam sweter inny niż zawsze, ale już ma wieczór wczoraj po kąpieli miałam czerwone tylko nie zwróciłam tak uwagi bo często pod prysznicem gdzieś tam się drapie i jestem czerwona.... Miejmy nadzieję że może te truskawki jak jie zejdzie jutro zadzwonię do gin...https://www.maluchy.pl/li-72635.png
-
Maka - no to kiepsko z tym żołądkiem. Mogły Ci zaszkodzić warzywa albo tak jak mi się teraz zdarza, że mały coś wepchnie w żołądek i rzyg gwarantowany ;/ Ropa z nosa też nie fajnie brzmi - współczuję..
Agnes - z mężem się widziałam dzisiaj, bo był na chwile, ale nawet nie przeprosił i pojechał dalej coś robić. Usłyszałam tylko, że więcej nie będzie pił i że przyjedzie o 19. Chwała Bogu jest 22 a jego jeszcze nie ma ;/
Majeczka szalejesz! ja tego jeszcze nie piorę, bo nie mam gdzie włożyć. Historia tej babki mega
Renieczka dzięki! przypomniałaś mi, że jutro w Rzeszowie są targi Dobra Mama days - może się wybiorę
Nowatorka super zakupyz czego te koszulki ?
renieczka, majeczka87, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Nowatorka chodziło mi o firmę tych koszul
A ten piernik u swojej mamusi,a ja u swojej... Przeważnie to jestem tam razem z nim, ale, że mnie wkurzył to sypiam u mamy. Ogólnie to tak się bujamy od jednych do drugich dopóki nie skończymy naszego domu wykańczać ;/
-
MirelS firma Prenatal
bardzo ladne rzeczy, na zywo duzo ladniejsze i super leza.
No to mamusia twojego powinna juz dawno wykopac z domu spowrotem do zony i dzieckaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 22:20
Agness27, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość