X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • MirelS Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale pewnie w Polsce tej firmy nie ma ? ;/
    haha dobre z tym wykopaniem, wręcz przeciwnie, ona się cieszy jak synek jest i jest niezadowolona nawet jak ja do mamy jadę. Chce pewnie syna przy sobie mieć ;] byle swój dom w końcu mieć, bo wariactwo ;/

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No chyba nie ma w polsce tej firmy :/

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • basia7777 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie jakieś takie miałam do nich wczoraj negatywne podejście... Moczylam w wodzie jak nigdy na tą chemię i zjadłam mało... chyba intuicja.. Wiec zobaczymy jak jutro. Dziękuję za info uspokoilo mnie to :-)

jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72635.png
  • panna truskawka Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, ale mam humor ... :/ z chłopem się pokłóciłam, zabrałam się i siedzę u mamy. A wszystko zaczęło się od teścia...

Gdyby się dało, to zarzuciłabym brzuch na plecy i uciekła gdzieś jak najdalej :)

wff2tv73hpz3pa50.png
  • Naditta Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się znowu po całym dniu na nogach.
    Jestem wyczerpana. Zaraz uciekam do łóżka. Mój synus bardzo spokojny wczoraj i dzisiaj, chyba dlatego, że ja ciągle w biegu. Wasze dzieci też tak mają, że są spokojne kiedy Wy ciągle na nogach?

Któraś z Was pisała o aftach. Ja po wakacjach nie dość że swędzące uczulenie wszędzie, to jeszcze afty po bokach języka.

17.07.2016

mhsve6yd8ca1xiv9.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co to dzisiaj jakis dzien toksycznych tesciowych i niezdyscyplinowanych mezow? ;)

Naditta jak jestes aktywna to dzidzius spi a nawet jak sie rusza to ty pewnie tego nie zauwazasz ;)

jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja się wierci i wierci. Dzisiaj cały czas się rozpycha ;)

nowatorka, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • Naditta Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 00:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój miał kilka dni temu takie dni, że szalał. A dzisiaj i wczoraj cichutko sobie siedzi. Czuje jego ruchy, ale bardzo delikatne i rzadko.

jusella, Agness27, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość

17.07.2016

mhsve6yd8ca1xiv9.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 00:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mojej ruchy sie zmienily ostatnio.ma mniej miejsca i ruchy sa mniej gwaltowne i jest duzo wypychania tyleczka i wyciagania sie i od czasu do czasu kopniak no i czkaweczka i te dziwne trzesienia tez ma czasami ;)

jusella, izulala, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • Naditta Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 00:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowatorka, ja też to zauważyłam. Miejsca coraz mniej, więc ruchy jakby ograniczone i często czuje w tych samych miejscach, chyba już młody w ustatkowanej pozycji. Ale potrafi też kopnąć porządnie, wczoraj miałam pierwsze takie kopy, które aż bolały. No i czuje też, jaki jest silny i że ma kości, :D

jusella, Maka, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość

17.07.2016

mhsve6yd8ca1xiv9.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 01:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naditta no dokladnie tak samo u nas. Czuje w tych samych miejscach, zwlaszcza na prawym boku sie usadowila nie wiem jaka partia ciala wiec lezenie na prawym boku skutkuje kopaniem. Druga jej czesc czuje nizej na srodku. No i tez kopniaki potrafia zabolec ;)

jusella, Agness27, Maka, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • kijanka_88 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello z rana... Koszmarna noc :( mala chyba chciala wyjsc przez brzuch i tak kopal w nocy ze nie bylo mozliwosci ulozenia sie do spania ... :/ do tego ten deszcz bleee

Zuzulka88 lubi tę wiadomość

Kijanka
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Ja znowu śniadanko i spowrotem do sypialni, żeby rodzicieli nie budzić. Na szczęście jutro już wracam do domu.
    Powiem wam, że takaa rozłąka dobrze mężom robi, doceniają nas. Mój dawno nie był taki słodziaszny i zakochany a teraz tylko "Dzium już jutro się widzimy", "Strasznie tęsknię itd.". A przed wyjazdem awantura i już chciałam zostawać u mamy :)

Pogoda pod psem od wieczora. Jak u was?

kijanka_88, renieczka, renieczka, jusella, izulala, aisa, Naditta, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    U nas tez pogoda byle jaka.
    A noc tez do dupy. Po wczorajszych wycieczkach, niewygodnym siedzeniu i nieregularnych posiłkach boli mnie brzuch i jelita :( coś czuje, że się będę dziś cały dzień męczyć :(
    Udanej końcówki weekendu.

Zuzulka88 lubi tę wiadomość

• Agness27 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naditta wrote:
    Witam się znowu po całym dniu na nogach.
    Jestem wyczerpana. Zaraz uciekam do łóżka. Mój synus bardzo spokojny wczoraj i dzisiaj, chyba dlatego, że ja ciągle w biegu. Wasze dzieci też tak mają, że są spokojne kiedy Wy ciągle na nogach?

Któraś z Was pisała o aftach. Ja po wakacjach nie dość że swędzące uczulenie wszędzie, to jeszcze afty po bokach języka.

Mi koleżanka mowila ze im my dluzej się nachodzimy to dziecko sobie śpi w brzuchu bo my je kolyszemy :D
    A wieczorem jak chcemy pospać i odpoczac to wtedy dzieci sie budzą i dają czadu w brzuchu :)
    Cos w tym jest :)

jusella, eve90, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • jusella Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry - witam się cieplutko :-D
    U mnie pogoda paskudna, zimno, pochmurno - mam nadzieję, że nie przywieje chłodów i śniegów z Norwegii (wczoraj Tatusiek mówił, że śnieg pada i biało).

Mój mały Łobuz kocha szaleć jak jak odpoczywam, a już najbardziej wtedy kiedy chce iść spać - jakieś inne plany wtedy ma :-P. Chociaż jak coś robię to też mu to nie przeszkadza - generalnie cały czas się wierci, kręci i kuksańce matce sprzedaje - temperamentny chłopak :-D.

Faktycznie jakaś czarna seria z tymi chłopami - ja się wczoraj z Tatuśkiem przez telefon o coś pożarłam ale już nie pamiętam o co - wiem tylko, że mnie wkurzył na maksa. I teraz próbuję sobie przypomnieć o co poszło i czy mam byś sfochowana czy nie :-/

Miłego dnia wszystkim życzę i żeby słoneczko w końcu wyszło i cieplej się zrobiło bo jak taka reszta dnia będzie to ja strajkuję i spod kołdry nosa nie wyściubiam :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 09:00

kama005, aisa, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

• Naditta Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

U mnie na pogodę nie można narzekać, miało cały weekend padać a tu nawet słońce się zza chmur przebija. I super, bo czeka nas kolejny aktywny dzień.

Wczoraj nie mogłam zasnąć, bo źle się czułam tzn ciężko na żołądku mi było. Skusilam się na rybę z frytkami, podobno jedna z najlepszych w mieście, musiałam spróbować... Mój brzuch się zbuntował, bo odzwyczaiłam się od takiego ciężkiego jedzenia. I musiałam swoje odcierpieć, ale jakoś udało mi się zasnąć.

A mały oczywiście zaczął się kręcić jak tylko chwilę odpoczęłam. Ostatnio to tylko jakby się przeciąga, mój brzuch faluje. Wypycha się. Raz na jakiś czas szybki kop, który boli. Widzę duża zmianę w jego ruchach.

Jakie macie plany na tą niedzielę?
    Mam nadzieję, że pogoda w Polsce się poprawi na długi weekend...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 09:58

jusella, aisa, Zuzulka88, Agness27 lubią tę wiadomość

17.07.2016

mhsve6yd8ca1xiv9.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czuje jak mała się wypycha ale jakby ja wiem głową gdzieś wyżej... Ja nie wiem jak ona jest ułożona. Zobaczymy jutro <3 Już nie mogę się doczekać.

W nocy obudziłam się z mega bólem jakby podbrzusza, ale zanim spanikowałam doszłam do tego że to ból tylko z prawej strony jakby gniotła mi perfidnie jajnik! Poobracałam się w łóżku i chyba ją zrzuciłam z tego jajnika bo ból odpuścił :)

Wczoraj nam jedno auto nie odpaliło i dzisiaj mam ambitny plan przydzielony pojechać po kable rozruchowe. Jej! Tylko może niech się najpierw skończy Orlen Warsaw Maraton bo trochę nie mam jak wyjechać!!! Wyjazd na ulicę mam zablokowany.

jusella, nowatorka, Maka, Zuzulka88, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • jusella Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój plan na dziś - przygotować obiad razem z Pierworodnym - dziś pizza a poza tym strajkuję ze względu na pogodę i leżę...

aisa, stokrotka2013, eve90, Zuzulka88, Agness27 lubią tę wiadomość

• majeczka87 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskawko jak tam?

f2wlanlihx9vcryh.png
    Adaś skarbuś ;) 56 cm szczęścia 3580 g miłości <3
    Urodziłem się 12 lipca 2016
‹‹ 850 851 852 853 854 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ