Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ale pewnie w Polsce tej firmy nie ma ? ;/
haha dobre z tym wykopaniem, wręcz przeciwnie, ona się cieszy jak synek jest i jest niezadowolona nawet jak ja do mamy jadę. Chce pewnie syna przy sobie mieć ;] byle swój dom w końcu mieć, bo wariactwo ;/ -
Właśnie jakieś takie miałam do nich wczoraj negatywne podejście... Moczylam w wodzie jak nigdy na tą chemię i zjadłam mało... chyba intuicja.. Wiec zobaczymy jak jutro. Dziękuję za info uspokoilo mnie to
jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Witam się znowu po całym dniu na nogach.
Jestem wyczerpana. Zaraz uciekam do łóżka. Mój synus bardzo spokojny wczoraj i dzisiaj, chyba dlatego, że ja ciągle w biegu. Wasze dzieci też tak mają, że są spokojne kiedy Wy ciągle na nogach?
Któraś z Was pisała o aftach. Ja po wakacjach nie dość że swędzące uczulenie wszędzie, to jeszcze afty po bokach języka.
17.07.2016
-
U mojej ruchy sie zmienily ostatnio.ma mniej miejsca i ruchy sa mniej gwaltowne i jest duzo wypychania tyleczka i wyciagania sie i od czasu do czasu kopniak no i czkaweczka i te dziwne trzesienia tez ma czasami
jusella, izulala, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Nowatorka, ja też to zauważyłam. Miejsca coraz mniej, więc ruchy jakby ograniczone i często czuje w tych samych miejscach, chyba już młody w ustatkowanej pozycji. Ale potrafi też kopnąć porządnie, wczoraj miałam pierwsze takie kopy, które aż bolały. No i czuje też, jaki jest silny i że ma kości,
jusella, Maka, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Naditta no dokladnie tak samo u nas. Czuje w tych samych miejscach, zwlaszcza na prawym boku sie usadowila nie wiem jaka partia ciala wiec lezenie na prawym boku skutkuje kopaniem. Druga jej czesc czuje nizej na srodku. No i tez kopniaki potrafia zabolec
jusella, Agness27, Maka, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Ja znowu śniadanko i spowrotem do sypialni, żeby rodzicieli nie budzić. Na szczęście jutro już wracam do domu.
Powiem wam, że takaa rozłąka dobrze mężom robi, doceniają nas. Mój dawno nie był taki słodziaszny i zakochany a teraz tylko "Dzium już jutro się widzimy", "Strasznie tęsknię itd.". A przed wyjazdem awantura i już chciałam zostawać u mamy
Pogoda pod psem od wieczora. Jak u was?kijanka_88, renieczka, renieczka, jusella, izulala, aisa, Naditta, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry.
U nas tez pogoda byle jaka.
A noc tez do dupy. Po wczorajszych wycieczkach, niewygodnym siedzeniu i nieregularnych posiłkach boli mnie brzuch i jelitacoś czuje, że się będę dziś cały dzień męczyć
Udanej końcówki weekendu.Zuzulka88 lubi tę wiadomość
-
Naditta wrote:Witam się znowu po całym dniu na nogach.
Jestem wyczerpana. Zaraz uciekam do łóżka. Mój synus bardzo spokojny wczoraj i dzisiaj, chyba dlatego, że ja ciągle w biegu. Wasze dzieci też tak mają, że są spokojne kiedy Wy ciągle na nogach?
Któraś z Was pisała o aftach. Ja po wakacjach nie dość że swędzące uczulenie wszędzie, to jeszcze afty po bokach języka.
Mi koleżanka mowila ze im my dluzej się nachodzimy to dziecko sobie śpi w brzuchu bo my je kolyszemy
A wieczorem jak chcemy pospać i odpoczac to wtedy dzieci sie budzą i dają czadu w brzuchu
Cos w tym jestjusella, eve90, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry - witam się cieplutko
U mnie pogoda paskudna, zimno, pochmurno - mam nadzieję, że nie przywieje chłodów i śniegów z Norwegii (wczoraj Tatusiek mówił, że śnieg pada i biało).
Mój mały Łobuz kocha szaleć jak jak odpoczywam, a już najbardziej wtedy kiedy chce iść spać - jakieś inne plany wtedy ma. Chociaż jak coś robię to też mu to nie przeszkadza - generalnie cały czas się wierci, kręci i kuksańce matce sprzedaje - temperamentny chłopak
.
Faktycznie jakaś czarna seria z tymi chłopami - ja się wczoraj z Tatuśkiem przez telefon o coś pożarłam ale już nie pamiętam o co - wiem tylko, że mnie wkurzył na maksa. I teraz próbuję sobie przypomnieć o co poszło i czy mam byś sfochowana czy nie
Miłego dnia wszystkim życzę i żeby słoneczko w końcu wyszło i cieplej się zrobiło bo jak taka reszta dnia będzie to ja strajkuję i spod kołdry nosa nie wyściubiamWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 09:00
kama005, aisa, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
U mnie na pogodę nie można narzekać, miało cały weekend padać a tu nawet słońce się zza chmur przebija. I super, bo czeka nas kolejny aktywny dzień.
Wczoraj nie mogłam zasnąć, bo źle się czułam tzn ciężko na żołądku mi było. Skusilam się na rybę z frytkami, podobno jedna z najlepszych w mieście, musiałam spróbować... Mój brzuch się zbuntował, bo odzwyczaiłam się od takiego ciężkiego jedzenia. I musiałam swoje odcierpieć, ale jakoś udało mi się zasnąć.
A mały oczywiście zaczął się kręcić jak tylko chwilę odpoczęłam. Ostatnio to tylko jakby się przeciąga, mój brzuch faluje. Wypycha się. Raz na jakiś czas szybki kop, który boli. Widzę duża zmianę w jego ruchach.
Jakie macie plany na tą niedzielę?
Mam nadzieję, że pogoda w Polsce się poprawi na długi weekend...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 09:58
jusella, aisa, Zuzulka88, Agness27 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Ja czuje jak mała się wypycha ale jakby ja wiem głową gdzieś wyżej... Ja nie wiem jak ona jest ułożona. Zobaczymy jutro
Już nie mogę się doczekać.
W nocy obudziłam się z mega bólem jakby podbrzusza, ale zanim spanikowałam doszłam do tego że to ból tylko z prawej strony jakby gniotła mi perfidnie jajnik! Poobracałam się w łóżku i chyba ją zrzuciłam z tego jajnika bo ból odpuścił
Wczoraj nam jedno auto nie odpaliło i dzisiaj mam ambitny plan przydzielony pojechać po kable rozruchowe. Jej! Tylko może niech się najpierw skończy Orlen Warsaw Maraton bo trochę nie mam jak wyjechać!!! Wyjazd na ulicę mam zablokowany.jusella, nowatorka, Maka, Zuzulka88, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość