X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • MirelS Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej! Ja dopiero obudziłam się do życia. Cały dzień leżałam jakaś nieprzytomna. Nawet próbowałam Was czytać, ale mnie oczy bolały od tego oO. Wstawałam tylko na jedzonko i siku. Mąż wczoraj zawitał i się pogodziliśmy. Ehh..zacznie zawsze swoje teksty i przymilania i nie umiem się zbyt długo złościć ;/

Nowa nadal Cię tak kłuje? może zadzwoń do gin.? bo Ty z tym pessarem chodzisz to może Ci się coś przesunęło?

Eve współczuję :( Dalile pisała, że ta dieta nie jest taka zła to może ona Ci poradzi jakieś fajne stronki z przepisami? ;) albo zerknij na wątek cukrzycowy.

Mnie naszło na pizze i zwlekłam się z łóżka, pomalowałam, wystroiłam w koszulę rozmiar 42 (haha! żegnajcie czasy 36-38 :D a tu ZONK - w naszej ulubionej restauracji nie było miejsca ,buuu ;(

Zuzulka88, eve90, Karolajjn:), julietta139, aisa, majeczka87, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość

• Karolajjn:) Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowatorka mam tak samo ... Obzarlam się tak że nie mogłam oddychać , 4 kawały familijnej pizzy :p ledwo do domu dojechalam i się położyłam i dopchalam się ciastem :d i dalej ssie w żołądku hahaha . Jak tak dalej pójdzie to zamiast +6 będę miała z +16

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 20:05

jusella, eve90, nowatorka, MirelS, Zuzulka88, kot_bury, Agness27, TheForfie lubią tę wiadomość

vbrjclq.png[/url]
  • Asit Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do wieczora mialam doslownie lato :D piekna pogoda a na wieczor snieg hehehhe

jusella, Zuzulka88, aisa, kot_bury, TheForfie lubią tę wiadomość

Synek William <3 rg5043r8y3ikdze3.png[/url]
    rg502rindfsy9xvy.png[/url]
    rg50wn15p5voaroc.png[/urlrg50kqi19n1awyxr.png[/url]
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się zawzielam. Na kolanach Umylam podłogę w salonie i przedpokoju :)

jusella, eve90, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się też objadłam pizzą domową. Masakra. Mam jeszcze ochotę na piwo bezalkoholowe, ale już mi się chyba nie zmieści.

Karolajjn:), jusella, eve90, nowatorka, Zuzulka88, aisa, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • jusella Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też dziś domową pizzą się raczę ze szpinakiem i masą przeróżnych dodatków - nie mogłam się zdecydować z czym chcę to zrobiłam ze wszystkim. I od 4 godzin jem :/.

eve90, nowatorka, Maka, Zuzulka88, aisa, Agness27 lubią tę wiadomość

• Dalile Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ oczywiście podzielę się linkami z dietą ale nie dziś bo na komórce siedzę.

eve90 lubi tę wiadomość

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • eve90 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok bede wdzieczna Dalile :)

P.s. Dziewczyny wy tak o pitcy.. A ja dziś od rana dla mojego majacze jak marze o zwykłej margaricie z ciagnacym serkiem... :P

Karolajjn:), Zuzulka88, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość

atdc9vvj1ddua2x5.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny to widze ze dzidzie dzisiaj grupowa impreze jedzeniowa sobie zrobily... A ja teraz za to place. Bol brzucha i kibelek :/
    A moja cora sobie siedzi z czkaweczka w miedzy czasie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 21:25

Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • MirelS Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja już też po pizzowym obżarstwie :D zamówiliśmy do domu ostatecznie i pierwszy raz w życiu zjadłam 3 kawałki familijnej pizzy. Mąż miał radochę, ale mu mówię, że ten trzeci kawałeczek to już dla dzidziusia - nie dla mnie :D

Ja nadal nie umiem rozpoznać czkawki :(

jusella, Zuzulka88, kot_bury, Agness27, TheForfie lubią tę wiadomość

• kama005 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czkawka to takie regularne coś. Jkaby Ci cos delikatnie w brzuchu podskakiwało :)

Moja ma dzisiaj chyba focha! No rusza sie od niechcenia.. ehhh

Ja zjałam dzisiaj owocki, śledzika na raz w śmeietanie, a teraz zajadam się popcornem. To się może źle skończyć :D

Piszecie o tych piwach bezalkoholowych a ja nawet po bezalkoholowym się dziwnie czułam i stwierdziłam że nigdy więcej :P

jusella, Maka, Zuzulka88, aisa, kot_bury lubią tę wiadomość

1usapiqvhk164civ.png
  • Karolajjn:) Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tak , ja też za to już płacę w kibelku ... :P
    a teraz uciekam pod kołderkę z mlekiem z czosnkiem bo coś mnie zaczyna chyba łamać :(
    Dobranoc Dziewczyny ! Kolorowych snów i samych przespanych bez pobudek nocy ! :*

Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość

vbrjclq.png[/url]
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eve90 wrote:
    Ok bede wdzieczna Dalile :)

P.s. Dziewczyny wy tak o pitcy.. A ja dziś od rana dla mojego majacze jak marze o zwykłej margaricie z ciagnacym serkiem... :P

http://slodziutkamama.blogspot.com/2014/09/mini-pizze-na-spodzie-z-maki-orkiszowej.html

Zuzulka88, Agness27, kot_bury, eve90 lubią tę wiadomość

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czkawka to takie leciutkie pykanie regularne w 1 miejscu. U mnie jest to duzo slabsze od kopniakow, czasami ledwo wyczuwalne. Trwa jakies pare min.
    Co do piwa bezalkoholowego to lubie i tez czasem pije ;)

jusella, Zuzulka88, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • jusella Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie odrzuciło od piwa, w lodówce chyba 6 różnych mam i tylko jak widzę jakieś nowe to kupuję... (oczywiście bezalkoholowe). Wcześniej uwielbiałam piwko.

Zuzulka88, kot_bury, TheForfie, eve90 lubią tę wiadomość

• Zuzulka88 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff... A ja niedawno skończyłam piec bułeczki grahamki, bo mój M nagle sobie przypomniał, że nie ma na jutro do pracy. Zjadłam jedną na kolację i znowu mam zgagę, a tak mi smakowała :/ Oszaleję :(
    Spokojnej nocki :*

kot_bury, eve90 lubią tę wiadomość

860ij44jnlwgi45u.png
  • Naditta Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 00:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że dzisiaj dzień pod znakiem pizzy. Więc żeby nie odstawać, powiem Wam, że ja też jadłam :D. Prawdziwą, włoską, przepyszną! A potem zapiłam piwem bezalkoholowym. Niedziela udana :)
    I jeszcze do tego dodam, że była prawdziwa dwójka, więc waga od razu pokazuje kilogram mniej, więc +5 kg, a nie +6 mam.

jusella, kot_bury, nowatorka, TheForfie, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

17.07.2016

mhsve6yd8ca1xiv9.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja pizza jeszcze o 3 w nocy mi się odbijała :/ Na szczęście jakoś mnie zgaga ominęła.
    Dziś już lepiej z moim dołem. Mniej mnie boli, przynajmniej od rana.

jusella, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • jusella Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)
    Milcia to oby ból całkiem odpuścił!
    Wczoraj tak się objadłam pizzą, że nie zmieściła mi się wieczorna porcja owoców i obudziłam się strasznie głodna, zeżarłam jabłko zw skórką i czuję tą skórkę na żołądku... fuj

• kama005 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie tak mega plecy bolały że jak pies i papuga mnie obudziły po 6 tak już było po spaniu. Na prawym boku źle, na lewym źle, na plecach źle!

Ja się zaraz ogarniam i jedziemy na USG.

1usapiqvhk164civ.png
‹‹ 852 853 854 855 856 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ