Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Aisa bezpiecznej podróży!!!
Basia jak tam wysypka?
Ja chce panna cotte! A foremki dopiero dzisiaj zamówiłam więc pewnie dopiero wtorek środa przyjadą do paczkomatu!
jusella, Zuzulka88, aisa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Dobry
Pogoda rzeczywiście paskudna, w nocy spać nie mogłam.. Ale rano jakoś się zwleklam, poszliśmy do kościoła a teraz przy kawce i serniku oglądamy komedię na polsacie 
PS. Młodemu ewidentnie nie podoba się w kościele kopie i wierci się jak szalony.. Chyba że tańczy do muzyki.
jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

-
Dołączam do klubu kiepskich nocy
Córka obudziła się o 2.20, oczywiście po 10 minutach ona i mąż już spali, a ja się kręciłam do po 5
Masakra. Jak już zasnęłam to o 6.20 obudziło mnie chrapanie męża. No i tyle z mojego spania. Póki co jakoś się trzymam, ale pewnie po południu będzie kiepsko. Do tego jeszcze całe krocze mnie bolało, że z łóżka wstać nie mogłam. Tak mnie kość po lewej stronie boli, że nawet trudno mi nogę podnieść.
-
Witam

Kocie burry super fotki aż mnie natchnelas również na taką sesję i tak naprawdę można ją sobie zrobić z pomocą przyjaciółki, kogos z rodzinki, czy też mężczyzny
Majeczka tak, miałam wynik za wysoki po wypiciu glukozy i dlatego też lekarka kazała wprowadzić dietę i za msc powtórzyć krzywą
Pogoda nas nie rozpieszcza i nic sie nie chce... Trzeba odpoczywać
Dalile może Ty masz jakieś stronki z fajnymi przepisami, bo 3 dni i brakuje mi pomyslow.. No szok
jusella, Zuzulka88, aisa lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny

Szaro-buro i ponuro
Maka, Majeczka- mój młody też wyjątkowo aktywny w kościele
A najbardziej na kazaniu- pewnie mu się nudzi 
A dziś w nocy to trzy pobudki miałam, jakąś imprezkę sobie urządził i (dosłownie) szalał jak nigdy
Za pierwszym razem się przestraszyłam, bo nie wiedziałam co się dzieje
eve90, jusella, Maka, aisa lubią tę wiadomość

-
Hej mamusie
ja się dziś lenię po wczorajszym maratonie stwierdzam ze się już nie nie nadaje na bieganie po marketach (szukaliśmy paneli i drzwi ) na szczęście kupiliśmy panele ale wróciłam padnieta
Pogoda nie rozpieszcza i sklania aby pozostać w łóżku
ale chce mi się coś slodkiego i chyba męża pogonie do sklepu a co 
Miłej niedzieli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 16:47
jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia
) -
Hello! Mniejsza wysypka pojedyncze zaczerwienienia więc chyba to uczulenie. Teściowa dzwoniła że dostała na pupie po dwóch stronach jakąś pokrzykwe i też jadła truskawki!! Kurcze chyba coś w nich jest!
Całe szczęście że zchodzi.
A ja według usg dzisiaj zaczynam 3 trymest!!!!
Zuzulka88, nowatorka, jusella, nick nieaktualny, aisa, Agness27, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Hejo! Ja dalej u mamy, z mężem jesteśmy na etapie kłótni sms-owych
ale on chyba powoli odpuszcza 
Moje panieńskie łóżko nagle okazało się mega niewygodne w nocy i wstałam jakaś połamana. Na dodatek coś bolą mnie żebra. Mała kopie zazwyczaj jak leżę na plecach- chyba nie lubi. Jak chodzę to raczej jej nie czuję.
Ja ostatnio też jadłam truskawki ale nic mi po nich nie jest. Ale fakt- szału w smaku jeszcze nie ma. Chociaż ze śmietaną i z cukrem smakowały mi
Ostatnio też cofnęło mnie po polędwicy- no śmierdziała świnio-kurą i koniec, więcej jej nie ruszam
Miłej niedzieli dziewuszki!
Zuzulka88, Maka, aisa, nick nieaktualny, TheForfie lubią tę wiadomość

-
Te truskawki teraz to faktycznie - sama chemia. Jak mam ochotę na truskawy to mrożone kupuję i koktajl robię - dużo truskawek, mało jogurtu i przynajmniej smak to ma
.
W tym roku planuję zamrażarkę kupić i wstawić do piwnicy i pomrozić truskawki, jagody i warzywka
eve90, Zuzulka88, aisa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny.
Ja dzis prawie caly dzien leze w lozku. Dalej czuje klucie w dole brzucha szczegolnie jak chodze. 04.05 mam kolejna wizyte. Niby nie boli mnie brzuch, wczoraj moze z trzy razy twardnial ale tylko na chwile, maly jest aktywny wiec staram sie nie panikowac. Na kolejna wizyte mam zrobic badania mocz, morfologia I crp I zastanawiam sie czy nie pojechac na nie jutro I sprawdzic czy wszystko ok. Nie uwazacie ze to za wczesnie do wizyty 1,5 tygodnia ?
Czy ktoras z was ma albo miala moze takie klucia ?
Dla wszystkich mamusiek z okolo Wroclawia 7-8.05 Sa fajne targi w hali stulecia.
jusella, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ja zakupiłam sobie owoce i SER ŻÓŁTY! Taka miałam mega ochotę na niego że szok!!!! Jeszcze może jutro poproszę jutro męża albo pojutrze by kupił jakąś dobrą kiełbę bo też bym zjadła
majeczka87, Zuzulka88, nick nieaktualny, Agness27, TheForfie lubią tę wiadomość
-
Nowa moze zadzwon jutro do twojego gina i poradz sie czy to cos czym powinnas sie przejmowac
Kama ale bym zjadla taka kielbase z grila z ketchupem i musztarda !!! I pomyslec ze dzisiaj sie obzarlam jak swinia i juz jestem glodna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 18:55
Zuzulka88, Karolajjn:), nick nieaktualny, Agness27 lubią tę wiadomość

[/url]
[/url]
[/url
[/url]