Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Aisa bezpiecznej podróży!!!
Basia jak tam wysypka?
Ja chce panna cotte! A foremki dopiero dzisiaj zamówiłam więc pewnie dopiero wtorek środa przyjadą do paczkomatu!jusella, Zuzulka88, aisa, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Dobry
Pogoda rzeczywiście paskudna, w nocy spać nie mogłam.. Ale rano jakoś się zwleklam, poszliśmy do kościoła a teraz przy kawce i serniku oglądamy komedię na polsacie
PS. Młodemu ewidentnie nie podoba się w kościele kopie i wierci się jak szalony.. Chyba że tańczy do muzyki.jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Dołączam do klubu kiepskich nocy
Córka obudziła się o 2.20, oczywiście po 10 minutach ona i mąż już spali, a ja się kręciłam do po 5
Masakra. Jak już zasnęłam to o 6.20 obudziło mnie chrapanie męża. No i tyle z mojego spania. Póki co jakoś się trzymam, ale pewnie po południu będzie kiepsko. Do tego jeszcze całe krocze mnie bolało, że z łóżka wstać nie mogłam. Tak mnie kość po lewej stronie boli, że nawet trudno mi nogę podnieść.
-
Witam
Kocie burry super fotki aż mnie natchnelas również na taką sesję i tak naprawdę można ją sobie zrobić z pomocą przyjaciółki, kogos z rodzinki, czy też mężczyzny
Majeczka tak, miałam wynik za wysoki po wypiciu glukozy i dlatego też lekarka kazała wprowadzić dietę i za msc powtórzyć krzywą
Pogoda nas nie rozpieszcza i nic sie nie chce... Trzeba odpoczywać
Dalile może Ty masz jakieś stronki z fajnymi przepisami, bo 3 dni i brakuje mi pomyslow.. No szokjusella, Zuzulka88, aisa lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Szaro-buro i ponuro
Maka, Majeczka- mój młody też wyjątkowo aktywny w kościeleA najbardziej na kazaniu- pewnie mu się nudzi
A dziś w nocy to trzy pobudki miałam, jakąś imprezkę sobie urządził i (dosłownie) szalał jak nigdyZa pierwszym razem się przestraszyłam, bo nie wiedziałam co się dzieje
eve90, jusella, Maka, aisa lubią tę wiadomość
-
Hej mamusie
ja się dziś lenię po wczorajszym maratonie stwierdzam ze się już nie nie nadaje na bieganie po marketach (szukaliśmy paneli i drzwi ) na szczęście kupiliśmy panele ale wróciłam padnieta
Pogoda nie rozpieszcza i sklania aby pozostać w łóżkuale chce mi się coś slodkiego i chyba męża pogonie do sklepu a co
Miłej niedzieliWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 16:47
jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
Hello! Mniejsza wysypka pojedyncze zaczerwienienia więc chyba to uczulenie. Teściowa dzwoniła że dostała na pupie po dwóch stronach jakąś pokrzykwe i też jadła truskawki!! Kurcze chyba coś w nich jest!
Całe szczęście że zchodzi.
A ja według usg dzisiaj zaczynam 3 trymest!!!!Zuzulka88, nowatorka, jusella, renieczka, aisa, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Hejo! Ja dalej u mamy, z mężem jesteśmy na etapie kłótni sms-owych
ale on chyba powoli odpuszcza
Moje panieńskie łóżko nagle okazało się mega niewygodne w nocy i wstałam jakaś połamana. Na dodatek coś bolą mnie żebra. Mała kopie zazwyczaj jak leżę na plecach- chyba nie lubi. Jak chodzę to raczej jej nie czuję.
Ja ostatnio też jadłam truskawki ale nic mi po nich nie jest. Ale fakt- szału w smaku jeszcze nie ma. Chociaż ze śmietaną i z cukrem smakowały mi
Ostatnio też cofnęło mnie po polędwicy- no śmierdziała świnio-kurą i koniec, więcej jej nie ruszam
Miłej niedzieli dziewuszki!Zuzulka88, Maka, aisa, kot_bury, TheForfie lubią tę wiadomość
-
Te truskawki teraz to faktycznie - sama chemia. Jak mam ochotę na truskawy to mrożone kupuję i koktajl robię - dużo truskawek, mało jogurtu i przynajmniej smak to ma
.
W tym roku planuję zamrażarkę kupić i wstawić do piwnicy i pomrozić truskawki, jagody i warzywkaeve90, Zuzulka88, aisa, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny.
Ja dzis prawie caly dzien leze w lozku. Dalej czuje klucie w dole brzucha szczegolnie jak chodze. 04.05 mam kolejna wizyte. Niby nie boli mnie brzuch, wczoraj moze z trzy razy twardnial ale tylko na chwile, maly jest aktywny wiec staram sie nie panikowac. Na kolejna wizyte mam zrobic badania mocz, morfologia I crp I zastanawiam sie czy nie pojechac na nie jutro I sprawdzic czy wszystko ok. Nie uwazacie ze to za wczesnie do wizyty 1,5 tygodnia ?
Czy ktoras z was ma albo miala moze takie klucia ?
Dla wszystkich mamusiek z okolo Wroclawia 7-8.05 Sa fajne targi w hali stulecia.jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Ja zakupiłam sobie owoce i SER ŻÓŁTY! Taka miałam mega ochotę na niego że szok!!!! Jeszcze może jutro poproszę jutro męża albo pojutrze by kupił jakąś dobrą kiełbę bo też bym zjadła
majeczka87, Zuzulka88, kot_bury, Agness27, TheForfie lubią tę wiadomość
-
Nowa moze zadzwon jutro do twojego gina i poradz sie czy to cos czym powinnas sie przejmowac
Kama ale bym zjadla taka kielbase z grila z ketchupem i musztarda !!! I pomyslec ze dzisiaj sie obzarlam jak swinia i juz jestem glodnaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 18:55
Zuzulka88, Karolajjn:), kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość