Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
brzuch stwardnial i sie organizm juz buntuje... predzej to skonczyć i leżec i pachniec.. dobrze ze nie zostawiam tego na ostatnia chwileAgaax, kot_bury, Maka, jusella, TheForfie, Agness27, Zuzulka88, nowatorka, MirelS, eve90, stokrotka2013 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
MirelS u mnie dzisiaj z brzuchem/ jelitami ok. Rano załatwiłam co miałam załatwić i jest narazie wporzadku. Za to... Znowu wymiotuje. Na śniadanie zazyczylam sobie kanapeczki z serem, szynka drobiowa, sałata i ogórkiem.. I szynka mi zaczęła śmierdziec piórami no i to był mój koniec śniadania... Cały dzień przez to boli mnie żołądek..
-
Maka może cos z tym ogórkiem bylo nie tak.. wiesz pryskany a my takie krolewskie teraz zoladki mamy... Mnie mdlosci dzis chwycuily bo wiaminy durna wzielam na pusty zoladek,...
Eve90 mialas zly wynik krzywej?eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Możliwe, ale ewidentnie ta szynka smierdziala piórami kurskimi.. Znaczy tylko ja to czuje.
A tak z innej beczki jest to możliwe żebym od początku ciąży miała zawalone zatoki? Od początku crp jest podwyższone, nie wiedzieć dlaczego. A ranem i wieczorem katar z ropą (przepraszam za opis) czego nigdy nie miałam przed ciąża.. Byłam u internisty ale.. ona tam siedzi bo siedzi. Wiecie może jak bym mogła to sprawdzić czy rzeczywiście to zatoki? -
Agness - i tak zazdroszczę Bunia - tyś rozstępów nie widziała, ja to mam sie czym pochwalić
Kocie cudna kiecka, cudne łącznię, zdjęcie śliczne i szczerze - myślałam, że sesję miałaś fotograficzną
Majeczka - kiedy otwierasz sklep? a poważnie - narobiłaś się Dziewczyno- szacuneczek!
Kurde Maka ja to miałam RTG jak problemy z zatokami były u mnie i potem musiałam mieć punkcję, ale to ponad 20 lat temu było więc teraz może jakieś inne są metody. W każdym razie nie życzę Ci żebyś takowe problemy miała bo to nic przyjemnego. Dużo zdrówka życzę.
Zuzulka88, majeczka87, Agness27, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
majeczka87 jejku a ja sie cieszylam jak mi kolezanka duza reklamowke ciuszkow przyniosla, ile ty tego masz ;o pozazdroscic tych wszystkich slodkosci
Maka ja tez od poczatku ciazy mam katar i co jakis czas bola mnie zatoki, teraz jest troche lepiej, czasami samarkam, ale zatoki na razie odeszlyZuzulka88, majeczka87, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Maka wrote:No ale dziwne bo mnie nic nie boli, tylko ten katar... Nie wiem nawet jak bolą zatoki. Ale ciekawe skąd ta ropa, o co z tym chodzi..
mi sie wydaje ze to nic powaznego
Jak nie uciska ci tak, lekko pobolewa dookola nosa jak dasz glowe na dol to zatoki to raczej nie sa -
Ja mam ewidentnie ropę... Krew w sumie też dość często ale to wiem że się w ciąży zdarza . Już poszukalam dobrego laryngologa w okolicy, w poniedziałek umowie się na wizytę - niech sprawdzi.. Ponoć teraz zamiast RTG sprawdza endoskopem..
jusella lubi tę wiadomość
-
Kot bury śliczny brzuszek i bardzo ladnie w tej sukni wyglądasz:))
Aisa to u Ciebie jak w przyslowiu "kwiecień plecień bo przeplata troche zimy troche lata "
A tak w ogóle to z jakich okolic jesteś??
U nas akurat pomorze a dokładniej Malbork słynie z silnych wiatrów a moje dziecko jak mieszkamy tu 4lata to tylko dwie zimy widziały snieg i to tylko przez pare dni
Mirel a twój M próbował sie odzywac ze nadal jesteś u Mamy?
Maka to super ze z Twoim maluszkiem wszystko dobrze
Majeczka pokaźna kolekcja
Ja sobie ucielam z Cora drzemkę i cala mokra sie obudziłam i idę zaraz sie odświeżyćWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 17:43
jusella, Zuzulka88, aisa, majeczka87, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Maka wrote:MirelS u mnie dzisiaj z brzuchem/ jelitami ok. Rano załatwiłam co miałam załatwić i jest narazie wporzadku. Za to... Znowu wymiotuje. Na śniadanie zazyczylam sobie kanapeczki z serem, szynka drobiowa, sałata i ogórkiem.. I szynka mi zaczęła śmierdziec piórami no i to był mój koniec śniadania... Cały dzień przez to boli mnie żołądek..
Popieram Majeczke może to od ogórka bo ogólnie jest ciężki na żołądek..
A ze skorka czy bez jadłaś?
Spróbuj może jabłko zjeść ni zawsze pomagali na bole brzuszne i do tego gorzka herbata najlepiej zwykla.
Ja np tez uwielbiam ogórki ale wiem ze jak bym teraz zjadła to zaraz dlugo będzie zgaga meczyc dlatego dzis do obiadu miałam surówkę z kiszonych ogórkówWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 17:49
jusella, Zuzulka88, majeczka87, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Maka a próbowałaś inhalacje??
Mojej córce moment id inhalacji zeszly zielone smarki z noska i od razu lepiej sie czula.
Wiem ze w ciąży nasz organizm bardzo marnieje bo dzidzius wszystkie lepsze witaminy zabiera..
Ja dlugo np miałam krew w nosie przy wydmuchuwaniu i ostatnio zaczelam pic kakao ale te prawdziwe nie slodzone typu puchatek i jak narazie czysto.
Teraz tez robię inhalacje bo walczę z katarem i nie chce się bardziej rozłożyć..
Trzymam kciuki za poprawę.
Maka, Zuzulka88, aisa, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Moje dzisiejsze zakupy
Koszulki do karmienia do szpitala i po
Staniki do karmienia
Koszule nocne. Biala na porod, potem do wywalenia
Roznosci
Maka, Zuzulka88, jusella, aisa, majeczka87, renieczka, Agness27, Pauli11, Agaax, MirelS, stokrotka2013, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
A ja bym chyba z 4 koszule do karmienia musiała mieć, nie? Skoro conajmniej 5 dni będę w szpitalu leżeć. Dzisiaj zaczęłam się inhalowac.. Zobaczymy czy zejdzie.
Możliwe że od ogórka (bez skórki) chociaż nawet wczoraj jadłam i nic mi nie było.Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Majeczka, niezła kolekcja ciuszków
Agness, południowo-wschodnia Szwecja obecnie, całkiem niedaleko do morza mam. Tej zimy niewiele śniegu było, ale 4 lata temu sypało ostro i było sporo odśnieżania.
Zdrówka dla Ciebie!
Nowatorka, dzisiejsze zakupy widać że udane
Z zatokami na szczęście nigdy nie miałam problemu. Oby u Ciebie szybko to minęło.majeczka87, Maka, jusella, Agness27, Zuzulka88, nowatorka, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej.
Ale szalejecie dziewczynyi zakupów i kulinarne i remontowo - przygotowawcze
Brawo
My dziś większość dnia spędziliśmy na targach dziecięcych. Pojechaliśmy tam obejrzeć wózek. Jak się okazało na miejscu (100 km od domu) wózka nie obejrzymy bo są tylko marki sprzedawców uczestniczacych w targach. Czyli dalej nie wiem jaki jest ten x-lander
Ale żeby nie było, wydaliśmy trochę kasy i zakupiliśmy parę rzeczy bo były fajne promocje. To kupiliśmy
A to sprzedawcy rozdawali na pokazach i warsztatach.
Ogólnie pierwszy raz byłam na takich targach i byłam zaskoczona ilością gadżetów i próbek jakie tam były rozdawane.
Dzień udany, warsztaty pożyteczne, ale teraz jestem wypruta z sił i leżę i nic nie robię
Miłego wieczorumajeczka87, kama005, aisa, Agness27, Zuzulka88, nowatorka, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Mysle ze 3 koszule wystarczą w zuplenosci... jak nie to meza nakieruj gdzie ma pojsc po jaki rozmiar i szybko dokupi. albo tamte wypierze na cito i dowiezie.
hehe nie macie pojecia jak jestem szczesliwa ze juz koncze;p jak ktos mi powie ze prasowanie tych malutkich ubranek jest wspaniale to przyznam racje ale przed 10 sztuką
Maka niewiem jak jest z endoskopem.. mojemu mezowi robili rentgen. Ale jak masz mozliwosc to pewnie idz do larynogologa i sprawdz;)jusella, Agness27, Zuzulka88, eve90 lubią tę wiadomość
-
Ja zacznę pranie i prasowanie jak przyjdzie komoda. Może w poniedziałek? Oby!!!
Właśnie zrobiłam mega burdel w łazience i z niej wyszłam. Ale po części ogarnęłam to co chciałam tylko teraz muszę resztę ogarnąć. Wanienka nam zajmuje mega dużo miejsca stojąc na podłodzechyba jednak wrócę do opcji trzymania jej w wannie
majeczka87, jusella, Agness27, Zuzulka88, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość