Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mirels, ja tak mam i to często. Nie wiem od czego to zależy, ale przed ciaza miałam tak na kacu zawsze, a teraz mam jak się nie wyśpie albo pogoda się zmienia. Np dzisiaj u mamy czyszczę wszystko co położy na stole
jusella, MirelS, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Oj Naditta jak ja Ci zazdroszczę. Tak bym sobie posiedziała i żeby toś mi jedzonko podtykał... albo jakaś duża impreza rodzinna by się przydała, albo wesele... i tak siedzieć, i jeść i niech tylko żarełko donoszą...
Karolajjn:), MirelS, kot_bury, Maka, eve90, TheForfie, Agness27, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Jusella, nawet nie wiesz ile czekałam na te chwile
mówiłam do męża wczoraj, że w końcu ktoś o mnie zadba. Tym bardziej, że ciąża, to i mama i teściowa mnie rozpieszczają
jusella, kot_bury, Maka, eve90, Agness27, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
To mnie dziewczyny pocieszyłyście, najwyraźniej tak już na tym etapie ciąży musi byc, bo dzidki z nas wysysają wszystko
Naditta ciesz się chwiląja się tak co kilka dni u mamy stołuje, bo mam blisko
Ty przyjezdna z daleka to pewnie mama jak koło jajka lata
jusella, Naditta, kot_bury, Maka, eve90, TheForfie, Agness27, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Aha i Karolajn musisz koniecznie zaopatrzyć się w magnez, nawet jeśli to tylko małe się rozpycha. Ginka mi mówiła, że te tabletkowe to i tak niewielka dawka, nie zaszkodzi a może pomóc czy zapobiec twardnieniom i skurczom
jusella, kot_bury, Maka, Karolajjn:), TheForfie, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja mam dzisiaj spadek formy
Boli mnie w okolicach miednicy. Tak jakby krocze, sama nie wiem jak to opisać. Żadna pozycja nie przynosi ulgi. W piątek wizyta wiec zwrócę lekarzowi na to uwagę.
Mi brzuch mniej się napina jak zaczęłam magnez brać. Wcześniej brałam jak mi się przypomniało. Teraz biorę 2 razy dziennie i nie powiem jest lepiej. Ale zdążąi się taki jakby twardy brzuch jak męczą mnie wzdęcia np. Nie ma wtedy skurczy, ale jest to mega dyskomfort.
Dziewczyny w smyku internetowym jest sporo promocji na ubranka i kocyki m.in. Kupiłam dla córeczki dwa w ramach poprawy humoru. Cykne zdjęcia jak odbiorę, bo na stronce juz ich nie ma.
Naditta korzystaj ile się da z tego rozpieszczania
Miłego wieczorujusella, kot_bury, Agness27, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Zjadłam jeszcze śledzia i to nie było to, co by moją chcicę zaspokoiło... chyba najlepiej zrobię jak spać pójdę... oby usnąć jak najszybciej, a jutro kupię parę rzeczy i koreczki sobie zrobię i będę się zatykać
eve90, TheForfie, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Ja jem tylko ciut więcej niż przed ciążą. Parę dni tylko miałam takich że co nie zdążyło uciec to zezarlam...
Dziewczyny mężu skończył malować! Alleluja!jusella, eve90, kot_bury, _analiza, TheForfie, Agness27, Zuzulka88, aisa lubią tę wiadomość
-
jusella wrote:Była Tatuśkowa mama i przywiozła mi kawał ciacha - kocham tą kobietę!!![/QUOT
Mi wczoraj Teściu przywiozl ciasto z truskawkami bo tesciowa piekla i sie zajadalysmy z CoraWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 13:00
jusella, eve90, Dalile, majeczka87, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Wzięłam nospe na te moje bóle- odpukać jest trochę lepiej.
Co do jedzenia jeszcze: oczywiście jadłabym cały czas tylko u mnie to wiecie: królewskie podniebienie byle czego nie zjeMusi być ładnie podane, pięknie wyglądające, mega smaczne
Jakakolwiek kanapka mnie nie zadowoli
jusella, Dalile, majeczka87, _analiza, Agness27, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Karolajjn:) wrote:Od jutra mam zamiar w końcu zadbać o odpoczynek . Ale już z Twoją szyjką jest wszystko w porządku ? Oszczędzaj się również kochana , i dbaj o siebie przede wszystkim ! :-*
Odpoczynek to podstawa w takich sytuacjach
Jak dużo leże to jest ok, zawsze po kontroli ma powyżej 3 cm, ale jak już tylko za dużo pochodzę (bo ile można leżeć) to spada poniżej 3 cm... także prawdopodobnie pozostaje mi leżenie do końca ciąży,no ale co poradzić zdrowie malucha najważniejsze
Życzę dużo zdrówka! -
Co fo jedzenia to ma m dni że Chodzę glodna a mam dni kiedy wszystko mnie odrzuca i jem dla zasady. Moja mama to mi tak gotuje że dba o moje zdrowie ale zawsze coś słodkiego jest
kot_bury, Dalile, jusella, Agness27, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Renieczka koniecznie powiedz! Jesli to nie mija najlepiej sie skonsultuj czy ci sie spojenie rozchodzi.
Ja dziś dwa razy jedzeniowy szok. Raz-lodowka rodziców pusta. Sam nabiał na pierwsze śniadanie to ryzyko. Dwa - w tym tyg prawie nie jadłam miesa. Wiec jutro na obiad stejk. A co. Czyste zelazo.jusella, renieczka, Agness27, kot_bury, eve90 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki,mam termin na 30 lipca i też mi twardnieje brzuch,ale jak poczytałam o magnezie, pomimo tego że biorę go w zestawie,to chyba za mała dawka.
Zażywam więc dodatkowo i jest jakby lepiej.
Mam jeszcze pytanie, czy wasze dzieciaczki tak strasznie harcują w brzuszku? Mój to chyba nie śpino jedynie jak na usg pojechałam to spał i nie dało się go dokładnie zbadać
trochę się martwię bo się naczytałam że zbyt ruchliwe też nie dobrze
i jeszcze pytanko przy okazji,czy kupujecie inhalatory dla swoich maluszków i jakiej firmy?
moje koleżanki mają i sobie chwalą że pomagają przy przeziębieniachTheForfie, Agness27, kot_bury, eve90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
Ale do dupy dzień. U mnie pada bez przerwyJeszcze się wczoraj z chłopem poklocilam i chodzę dziś jak bomba
Wczoraj przejrzałam ubranka dla malutkiej i mam tego chyba wystarczająco. Dokupię jeszcze ze 3 pajace nowe do szpitala i jakiś komplecik na wyjście i to wszystko.
Dziewczyny kupujecie rożki do otulania? Ja zrezygnowałam z tego zakupu, za to wybrałam malutkiej kocyk bambusowy taki większy i będę ją nim otulac.TheForfie, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Podlinkowuje dzisiaj mojemy karuzelki do łóżeczka a ten mi mówi tak " mi to wsio ryba co będzie grało przy łóżeczku - wybierz coś co będzie łądne" Wot takie wybieranie z mężem
renieczka, jusella, TheForfie, Agness27, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość