Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kolezanki wyjasnily mi ze maja to samo
ze zebra sie rozchodza pod wplywem przesuwania wszystkiego do gory przez macice. I w sumie tak moze byc bo przeciez gdzies to sie musi zmiescic skoro macics byla w podbrzuszu a teraz czuje ja sporo nad pepkiem
))
Co do gorsetu tez sie zastanawiam i waham ciagle... jedni mowia ze ladnie sie sciaga brzuch fizjoterapeuci znowu odradzaja...TheForfie, renieczka, kot_bury, jusella, Agness27 lubią tę wiadomość
Nasza Marcysia jest już z nami
-
Hej dziewczyny
Ja wczoraj większość dnia poza domem, ale powiem wam że tego mi było trzeba
Majeczka, ładny komplecik do łóżeczkaA jeśli chodzi o mojego malucha, to mam nadzieję że jednak zechce się jeszcze odwrócić
Przecież główką w dół też będzie mu wygodnie
Ejrene, no kawał "Maleństwa" nosisz jużMój w poniedziałek ważył ponad kilogram mniej
A jeśli chodzi o magnez to ja biorę regularnie MagneB6 ze względu na nocne problemy z nogami. Oprócz tego od kilku dni smaruję maścią z kasztanowca (chyba Jusella polecała) i faktycznie czuję ulgę
Dalile, mam pytanko. Używasz jakiegoś słodzika (typu stewia)? Zrobiłam sobie dziś kawkę, bo okropna ochota mnie naszła, ale niesłodzona kompletnie mi nie smakowała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 13:32
kot_bury, jusella, Ejrene, majeczka87 lubią tę wiadomość
-
Ok alarm w polowie odwolany
myslalam ze przybylo z 15 cm ale to nie mozkiwe bo stanik sprzec ciazy w obwodzie jest za maly o kilka cm a nie 15
pomijajac miseczki w ktore uochalam moze polowe cyckow haha
Dalie- zazdraszczamjusella, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
Nasza Marcysia jest już z nami
-
nick nieaktualny_analiza wrote:Hej.
Renieczka - ja kupuję bezdyskusyjnie!
Powiem więcej, otulacz bambusowy tez kupuje (tylko odkładam w czasie bo drogie dziadostwo).
Ja się tak waham nad tymi otulaczami i powijakami... z jednej strony wydaje mi się logiczne, że dziecko jest przyzwyczajone do ścisku i je to uspokaja, a z drugiej strony i moja mama, i teściowa twierdzą, że u nich się nie sprawdziło - podobno i ja z siostrą, i mój mąż mocno protestowaliśmy przeciwko ograniczeniom, widocznie skoro raz wyszliśmy na świat i rozprostowaliśmy kończyny, to już się nam nie chciało wracać do ciasnoty...
Ejrene wrote:Cześć
Ja dziś byłam na wizycie. Wszystko ok. Mój synek waży już 2 kgchyba puki co najwięcej na forum.
Gratulacje! Kawaler jak się patrzy
Zeżarłam dziś pół arbuza... a miałam ograniczać cukier...jusella, Zuzulka88, eve90, Ejrene, Agness27, aisa lubią tę wiadomość
-
Cherry Lady miałam Ci właśnie pisać żebyś wyluzowała, bo to normalne, że obwód rośnie - wszystkie wnętrzności podniosły się nam pod cyce. Mi na oko około 5 cm przybyło pod biustem.
Koleżanka nosiła taki gorset i mówiła, że opłacało się pocierpieć w tym, więc i ja zamierzam to ustrojstwo kupić xD jak patrzę na swoje crop-topy z zeszłego roku to mi się łezka w oku kręci jaką miałam talię. Teraz to chyba powystawiam na jakichś vintedach, bo mamuśce i tak nie przystoi później w tym chodzić_cherryLady, TheForfie, Zuzulka88, kot_bury, jusella, nowatorka, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Pozdrowienia z Polski, a konkretniej z Warszawy
Od poniedziałku nic nie nadrabiłam i teraz też nie jestem na bieżąco, od razu się przyznaje.
U mamy czas zasuwa, biegamy po sklepach, po rodzinie i na nic nie mamy czasu.
Jasiek obkupiony, Młoda w sumie też, z nami też nie najgorzej
Jutro wesele, sobota ostatnie zakupy spożywcze i w nocy ruszamy w drogę powrotną żeby w niedziele rano wsiąść na prom.
I od poniedziałku wymiana okien, fuj!
Buziaki mamusie :*MirelS, Zuzulka88, renieczka, kot_bury, Kasiulina, eve90, jusella, Ejrene, majeczka87, nowatorka, September, _analiza, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Ja mam rożek dla zasady i że s z pitami wymagają. I tylko po to... Nasi znajomi użyli aż w szpitalu...
Muse dzisiaj ten organizer zamówić to do łóżeczka będzie wszystkoA potem pomyśleć nad łóżeczkiem
TheForfie, jusella, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Aisa miłego pobytu! pochwal się fotką ze swoją ciążowo-weselną stylówą
Ja tak sobie myślę, że mój mały to też nie bardzo będzie siedział w tych rożkach,bo jest takie ruchliwe dziecię to pewnie będzie się wiercił w tym jak i u mnie w brzuchuale coś bambusowego naprawdę warto kupić do przykrycia, bo kupiłam dwie małe pieluszki bambusowe i są mega milusie w dotyku
nawet te polecane muślinowe przy nich wymiękają wg. mnie
Ile się czeka na dostawę z gemini ?Zuzulka88, kot_bury, jusella, kama005, Agness27, aisa lubią tę wiadomość
-
Dobry! U mnie za 3 h z hakiem wizyta. Mierzyc raczej nie będzie tylko looknie na podwozie i wyniki, bo za tydzień mam Usg III trymestru.
Dzisiaj podziekowalam mężowi za prezent - zdziwiony był fest "proszę... Ale... Jaki prezent? "MirelS, renieczka, jusella, Zuzulka88, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Witam witam,
U nas dzisiaj rano przywitał nas śniegNa szczęście już swieci słoneczko
Dzisiaj kupiliśmy dla synka lozeczko, białe, w sumie takie zwykle, z szufladąi jestem zadowolona ze kolejna ważna rzecz jest odchaczona, dodatkowo zaopatrzylismy się w rozek, teraz leze i myślę o niebieskich migdalach
Dziewczyny tak pisalyscie o napadach glodu, ja też je miewam baaardzo często, a już slodycza to tak mi się chcewtedy wsuwam gorzka czekoladę z lidla.. Ale marzę o jakimś mega słodkim deserku
majeczka87, jusella, Zuzulka88, Agness27, aisa lubią tę wiadomość
-
witam wszystkie
u nas 10 tyg do konca, juz nie moge sie doczekac bo coraz ciezej co kolwiek zrobic ,nie wspomne juz ze chodzenie po sklepach to tez juz dla mnie nie lada wyzwanie, no i do pracy tez wiekszy len
jusella, TheForfie, Zuzulka88, Agness27, aisa lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
LilouK, ona2012, MirelS, Dalile, nowatorka, jusella, eve90, stokrotka2013, kama005, kot_bury, TheForfie, Zuzulka88, Agness27, aisa lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]