Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
angella908 wrote:Asit skąd masz karuzele do łóżeczka świetna jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 17:08
Agness27 lubi tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Hej my po wizycie. 1,7kg wszystko ok, glowka na dole, nogami kopie mame w bok a raczka na szyjce. Niestety nie widzielismy buzki bo sie odwrocila tylem
Ejrene, Milcia, Asia_30, renieczka, majeczka87, MirelS, jusella, eve90, _analiza, Agaax, stokrotka2013, Smile, kama005, Wiola90, kot_bury, TheForfie, Zuzulka88, aisa lubią tę wiadomość
-
nowatorka wrote:Hej my po wizycie. 1,7kg wszystko ok, glowka na dole, nogami kopie mame w bok a raczka na szyjce. Niestety nie widzielismy buzki bo sie odwrocila tylem
Agness27 lubi tę wiadomość
-
witam mamusie,
W kalendarzu do końca ciąży pozostało mi 65 dni. Nie mogę się już doczekać przyjścia na świat synka ale też coraz częściej zaczynam myśleć o porodzie i dlatego też chyba w poniedziałek podjadę do szpitala gdzie zamierzam rodzić. Co poniedziałek organizuje on taki pokaz oddziału, mówi co i jak i daje informację co trzeba ze sobą mieć. A w związku z tym że jeszcze tam nigdy nie byłam to warto wiedzieć gdzie trzeba się zgłosić. Na pewno ja i mąż będziemy się pewniej czuć z taką wiedzą jak się zacznie
W maju robię ostatnie zakupy wyprawkowe i nie zamierzam nic zostawiać na czerwiec bo już różnie może być no chyba, że jakieś gadżety.
Co do rożków to ja nie kupowałam tylko dostałam z pościelą i siostra mi też dała swoje więc jeśli nawet nie będę go używać to nie stracę.
Gratuluje wam dziś udanych wizyt ale macie duże te dzieci przy was mój synek to chyba drobinka. 30 tc i 1500g
Asit bardzo fajna karuzela.
jusella, MirelS, kot_bury, Zuzulka88, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Asia_30 wrote:Nowatorka a mowil lekarz cos ze duza? Moja 29+2 miala 1640 czyli podobne sa wagowo
za miesiac bedzie mogl nam podac szacowana wage przy porodzie
a i od poczatku ciazy mam 6 kg do przodu. jeszcze pytalam o ten rumien zakazny to mowil zeby tego unikac jak sie da bo jest grozne. i ze mozna go zlapac nawet jak sie juz kiedys przechodzilo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 17:55
Asia_30, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Asit super ta karuzelka
ja czekam na czerwiec z takimi gadżecikami.
Nowatorka Tobie się też widzę kluseczka szykujejuż by Cię pewnie złapał ten rumień do tej pory, to możesz być chyba spokojna
Jak tak czytam, że wszystkie z wagą: +5-10-12 kg to się zastanawiam jak to zrobiła dziewczyna ode mnie z okolicy tyjąc w ciąży ok. 50 kg- urodziła jakoś na dniach...Jak się można było tak zapuścić to ja nie wiem.
jusella, eve90, kot_bury, TheForfie, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Wróciłam od endokrynologa i wszystko oki
za tydzień gin i już nie mogę się doczekać aż zobaczę Łobuza mojego.
Kurde dziś trochę poszalałam i przytachałam do domu 4 kg arbuzatak się na mnie w sklepie patrzył,że nie mogłam się opanować musiałam go zabrać do domu... dobrze, że plecak miałam
eve90, MirelS, nowa!, Dalile, majeczka87, kama005, kot_bury, TheForfie, Zuzulka88, Agness27, aisa lubią tę wiadomość
-
Mirel 50kg !?
no to musiala chyba jesc codziennie mcdonalda
Z tym rumieniem to najgorsze ze w rodzinie mojego nie wiadomo kto jeszcze mogl to paskudztwo zlapac a to moze nie dawac objawow az do wystapienia rumienia ktory sie pojawia na samym koncu jak juz sie ta chorobe przeszlo. Takze narazie unikam jeszcze spotkanWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 18:43
TheForfie lubi tę wiadomość
-
Ojjj Jusella to dałaś czadu z tym 4kg
ja dziś nie powstrzymalam się i kupiłam świeżą pachnącą i jeszcze chrupiąca drozdzowke z makiem.. też na mnie tak patrzyła ze jak tu było jej nie zabrać
50kg :o jestem w szoku...jusella, majeczka87, kot_bury, TheForfie, Zuzulka88, Agness27, aisa lubią tę wiadomość
-
No ona podobno bardzo dużo jadła właśnie...ja tam nie wiem
ledwo się unosiła tak jej było ciężko i cesarkę miała jakoś szybciej. Wiem to od jej sąsiadki, bo jej na świecie to nie widziałam już kilka miesięcy, teraz wiem czemu.
Nowatorka to tam się strzeż jeszcze rodzinki.
Jusella, że miałaś siłę tachać takiego arbuzaaa, ja ostatnio połówkę kupiłam, mniamjusella lubi tę wiadomość
-
nowatorka wrote:mowil ze waga ok
za miesiac bedzie mogl nam podac szacowana wage przy porodzie
a i od poczatku ciazy mam 6 kg do przodu. jeszcze pytalam o ten rumien zakazny to mowil zeby tego unikac jak sie da bo jest grozne. i ze mozna go zlapac nawet jak sie juz kiedys przechodzilo.
Hej dziewczyny, widze waga podobna mojego Antka. w 30tc miał 1680g. jutro idę też na usg prenatalne te III i ciekawe ile "przytył"przez tydzień
no i mam nadzieje, że pokaże buźkę wkoncu na 3d/4d/.... bo zawsze odwrócony buźką do kręgosłupa...
a ja na chwilę obecną 9,5kg do przodu
3majcie dziewczyny kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 19:47
eve90, nowatorka, Dalile, _analiza, majeczka87, jusella, kot_bury, Zuzulka88, Agness27 lubią tę wiadomość
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g;