Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kas50 wrote:Ja chyba oszaleje...zaaplikowalam 1tabletke luteiny, plamienie ciut się nasililo, tzn.widzę pna papierze toal.śluz zabarwiony na różowo, gdzieniegdzie nitki czerwonej krwi:-( nie wiem czy po badaniu mi się coś podraznilo? Lekarz zakładał wziernik, usg, paluchy...ehhh...jestem zalamana
Hej. Ja pamiętam że w pierwszej ciąży plamiłam raz po badaniu ginekologicznym a raz po cytologii, ale były to plamienia jednodniowe i potem całkowicie zniknęły. -
Ja przed każdą miesiączką 3-4 dni plamiłam. Byłam z tym u ginekologa przed ciążą, ale nic niepokojącego nie zauważył na USG. Balam się że te plamienia mogą mi utrudniać zajście w ciążę. Ale w cyklu kiedy zobaczyłam 2 kreski na teście plamienia nie pojawiły się. Wczoraj na wizycie lekarz na wszelki wypadek przepisał mi luteinę 50 i kazał brać 2 razy dziennie narazie przez 4 tygodnie.Mam nadzieje że w ciąży już się nie pojawią.
-
Witam Was Lipcówki chciałabym dołączyć do Waszego grona
wg kalendarza belly termin na 25 lipca dzień przed imieninami
Ja też jestem z lipca i cieszę się ze dzieciątka będą prezentem na urodziny
Oldżi jak tam ??Inska, Ejrene, aisa, _analiza, MartaT, nowatorka lubią tę wiadomość
-
Witajcie Dziewczyny, mogę dołączyć do Waszego grona?
Mój termin to 14.07.2016. Jak Wasze samopoczucie? Kiedy zamierzacie powiedzieć o ciąży rodzinie, a może już to zrobiłyście?i nie chodzi mi tu o męża:)
Pozdrawiam:)Inska, aisa, Edka, MartaT, nowatorka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie Dziewczyny!
Podczytuje Was od pewnego czasu i chciałam dołączyć Kasia, 28 lat, pierwsza ciąża, w 1 cs.
jestem prawdopodobnie w 6 tyg ciąży według OM (6 tydzien, 2 dzien), w zeszłym tygodniu (12.11) zrobiłam betahcg wynik 6300 i cały czas się waham czy iść już do ginekologa? Myślicie że jest już szansa na serduszko?aisa, nowatorka, namea lubią tę wiadomość
-
Ja pierwszą betę zrobiłam we wtorek, drugą w czwartek + progesteron i w piątek byłam z wynikami u lekarza.Zrobił mi usg i założył już kartę przebiegu ciąży.Serduszka pewnie jeszcze nie będzie ale możesz się wybrać do gina, na pewno nie zaszkodzi.Mi kazał przyjść za 2 tygodnie.
Edka lubi tę wiadomość
-
Sanna wrote:Witam Was Lipcówki chciałabym dołączyć do Waszego grona
wg kalendarza belly termin na 25 lipca dzień przed imieninami
Sanna lubi tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
Nutka-koloru wrote:Kas50 może być po badaniu tez tak miałam i lekarz sam mi powiedział że po badaniu może wystąpić plamienie
-
kasiak87 wrote:Witajcie Dziewczyny!
Podczytuje Was od pewnego czasu i chciałam dołączyć Kasia, 28 lat, pierwsza ciąża, w 1 cs.
jestem prawdopodobnie w 6 tyg ciąży według OM (6 tydzien, 2 dzien), w zeszłym tygodniu (12.11) zrobiłam betahcg wynik 6300 i cały czas się waham czy iść już do ginekologa? Myślicie że jest już szansa na serduszko?
U mnie w 6 tyg i 3 dniu było widać serduszko
-
kas50 wrote:Umowilam się na jutro do swojej ginki. Plamienie trochę się nasililo, wypadł mini skrzep, mam dużą nadzerke, może być podrazniona po dzisiejszym badaniu?
Może być podrażniona badaniem. Ale lepiej to sprawdzić. Jutro napewno wszystko wyjaśni. A jak plamisz? Jaki kolor plamienia? No i czy boli Cię brzuch? -
kasiak87 wrote:Witajcie Dziewczyny!
jestem prawdopodobnie w 6 tyg ciąży według OM (6 tydzien, 2 dzien), w zeszłym tygodniu (12.11) zrobiłam betahcg wynik 6300 i cały czas się waham czy iść już do ginekologa? Myślicie że jest już szansa na serduszko?
Cześć Kasiu! Ale śliczna beta! Gratulacje!
Wszędzie piszą, że serduszko to tak od 6-7 tygodnia także może już bedzie widać i słychać
-
Dziewczyny maluch ma niecałe 6mm i piękne małe serduszko. Weszliśmy oboje więc M tez widział. Uczucie nie do opisania.
Gin powiedzial ze to 6 tydzień 3 dzieńEdka, aisa, September, Karolina_karolina, Inska, Ejrene, Sanna, Englein, MartaT, Wiola90, nowatorka, namea lubią tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Smile wrote:Witajcie Dziewczyny, mogę dołączyć do Waszego grona?
Mój termin to 14.07.2016. Jak Wasze samopoczucie? Kiedy zamierzacie powiedzieć o ciąży rodzinie, a może już to zrobiłyście?i nie chodzi mi tu o męża:)
Pozdrawiam:)Inska lubi tę wiadomość
-
Smile wrote:Kiedy zamierzacie powiedzieć o ciąży rodzinie, a może już to zrobiłyście?i nie chodzi mi tu o męża:)
Pozdrawiam:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 17:36