Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Smile wrote:Witajcie Dziewczyny, mogę dołączyć do Waszego grona?
Mój termin to 14.07.2016. Jak Wasze samopoczucie? Kiedy zamierzacie powiedzieć o ciąży rodzinie, a może już to zrobiłyście?i nie chodzi mi tu o męża:)
Pozdrawiam:)
My jesteśmy dopiero w 4 tygodniu także póki co, wiedzą tylko ci, którzy wiedzieli o in vitro: najbliższa rodzina i przyjaciele. A reszta znajomych i rodziny, jeśli wytrzymamy, chcemy żeby się dowiedziała dopiero jak rozpoczniemy 2 trymestr. -
Inska wrote:Jasminka, ale fajowo, że jesteśmy dwie z Zielonej Wyspy, zawsze raźniej!
Ja jestem w Dublinie. Dopiero wgryzam się w ten system. Wczoraj poszłam do swojej GP po receptę na Lutinus (ja jestem po IVF). Dała mi tylko na jeden tydzień małpa, że niby ona nie wie, co to za lek i boi się tak w ciemno przepisywać. Muszę prosić mojego lekarza z Białegostoku o list potwierdzający, że muszę ten lek przyjmować - kabaret Ale ogólnie póki co nienajgorzej: dostałam "welcome pack" z ulotkami co jeść, czego nie pić, nie palić, na co się zaszczepić i takie tam.
A Ty gdzie jesteś?
Ja kawalek dalej...Anglia -
Inska, ja też w Dublinie. Wysłałam Ci zaproszenie
Jutro mam pierwszą wizytę, stresujące to jak nie wiem...
Zwłaszcza ze podziębiłam się troszkę i mi opryszczka wyskoczyła Czytałam kiedyś, ze to może być bardzo niezbezpieczne we wczesnej ciązy...07.02.2014 Syn [*] -
U mnie tylko moja mama wie, niestety ciąża po stracie jest już inna, myślę sobie, ze jesli wszystko będzie dobrze to dopiero w drugim trymestrze bedziemy dzielić sie nowiną..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 18:21
07.02.2014 Syn [*] -
Noo przebrnelam..tu normalnie trzeba czytac i pisac na bierzaco, bo pozniej tyle zaleglosci, ze szok:)
Ja nadal mecze sie z moim przeziebieniem (od piatku). Nie wspomne ile wyoilam syropu z cebuli, ile zjadlam czosnku i miodu. Kaszel nie daje mi zyc, kolejna noc z glowy.
Wczoraj wybralam sie do trzech aptek...w jednej polecili mi ...pastylki na gardlo z miodem...cos w stylu cukierkow halls . Reszta polecila skonsultowac sie z lekarzem lub polozna.
W zwiazku z tym, zamowilam na ebayu pastylki prenalen, dla kobiet w ciazy. Z Polski oczywiscie.
A dziś, po kolejnej nieprzespanej, kaszlacej nocy, i bolu glowy....kupilam w polskim sklepie syrop herbapect junior. Kolezanka polozna mowi, ze mozna. Na razie wzielam jedna dawke.
A po calym dniu walki z bolem glowy w pracy...posmarowalam skronie amolem. Dobrze,ze do smarowania dozwol8ny. Zawsze jakas ulga
jak u Was samopoczucie?
Czy jest ktos, kogo wlasciwie brzuch nie boli?? Bo moze to u mnie cos siedzieje,bo ja tylko z raz , dwa razy na dzie5cos czuje, przewaznie rano, jakbym byla przed okresem. Tylko biuzt rozmiar wiekszy i coraz bardziej wrazliwy na dotyk. -
jasminka wrote:U mnie tylko moja mama wie, niestety ciąża po stracie jest już inna, myślę sobie, ze jesli wszystko będzie dobrze to dopiero w drugim trymestrze bedziemy dzielić sie nowiną..
-
Englein wrote:Noo przebrnelam..tu normalnie trzeba czytac i pisac na bierzaco, bo pozniej tyle zaleglosci, ze szok:)
Ja nadal mecze sie z moim przeziebieniem (od piatku). Nie wspomne ile wyoilam syropu z cebuli, ile zjadlam czosnku i miodu. Kaszel nie daje mi zyc, kolejna noc z glowy.
Wczoraj wybralam sie do trzech aptek...w jednej polecili mi ...pastylki na gardlo z miodem...cos w stylu cukierkow halls . Reszta polecila skonsultowac sie z lekarzem lub polozna.
W zwiazku z tym, zamowilam na ebayu pastylki prenalen, dla kobiet w ciazy. Z Polski oczywiscie.
A dziś, po kolejnej nieprzespanej, kaszlacej nocy, i bolu glowy....kupilam w polskim sklepie syrop herbapect junior. Kolezanka polozna mowi, ze mozna. Na razie wzielam jedna dawke.
A po calym dniu walki z bolem glowy w pracy...posmarowalam skronie amolem. Dobrze,ze do smarowania dozwol8ny. Zawsze jakas ulga
jak u Was samopoczucie?
Czy jest ktos, kogo wlasciwie brzuch nie boli?? Bo moze to u mnie cos siedzieje,bo ja tylko z raz , dwa razy na dzie5cos czuje, przewaznie rano, jakbym byla przed okresem. Tylko biuzt rozmiar wiekszy i coraz bardziej wrazliwy na dotyk.
Tak się składa, że ja od dzisiaj też się męczę z kaszlem. Na razie pije herbatę z miodem i cytryną. Jak sie nie poprawi za 2-3 dni to wybiorę się do apteki po jakiś syrop:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 18:38
-
jasminka wrote:U mnie tylko moja mama wie, niestety ciąża po stracie jest już inna, myślę sobie, ze jesli wszystko będzie dobrze to dopiero w drugim trymestrze bedziemy dzielić sie nowiną..
angella908 lubi tę wiadomość
-
Englein wrote:Noo przebrnelam..tu normalnie trzeba czytac i pisac na bierzaco, bo pozniej tyle zaleglosci, ze szok:)
jak u Was samopoczucie?
Czy jest ktos, kogo wlasciwie brzuch nie boli?? Bo moze to u mnie cos siedzieje,bo ja tylko z raz , dwa razy na dzie5cos czuje, przewaznie rano, jakbym byla przed okresem. Tylko biuzt rozmiar wiekszy i coraz bardziej wrazliwy na dotyk.
Hej, ja sie meczylam tak samo i dzisiaj poszlam drugi razdo lekarza i przepisala mi syrop prawoslazowy bo juz mialam swiszczenie w oskrzelach takze uwazaj. W kazdym razie ja sie genralnie leczylam tym samym co Ty piszesz no i powoli wychodze na prosta. Ten prenalen syrop i krople do nosa to mi za bardzo nie pomogly, ale moze Tobie cos dadza
No i zdecydowanie leze w lozku...
ZDROWIA -
Milcia piękna beta!
Witam nowe dziewczyny, zadomawiajcie sie u nas
Kaszlącym życzę zdrowia, a czekającym na wizytę cierpliwości.
Widok serduszka jest nie do opisania!
Lecę sie radować i odpoczywać.
Do jutra!!Englein, nowatorka, Inska lubią tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
nick nieaktualnyGratuluję nowo przybyłym Coraz nas więcej i jak miło
kasiak87 napisz na kiedy masz termin
Ja na zwolnieniu nie mam czasu na razie się nudzić Ale luz psychiczny od pracy był mi potrzebny, wraz ze zwolnieniem jakoś łagodniej mi wszystko się objawia, no i na pewno mniej stresuInska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny