Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny Gratuluje wszystkim nowym mamusiom , tym co widziały swoje dzieciaczki i wizyty były udane .
Pozostałym dużo cierpliwości i zdrowia .
Ja od wczoraj ciągle w łóżku i nie umiem ie pozbierać taka jestem śpiąca , wcześniej też ale nie aż tak .
O ciąży wie już mąż , mama , siostra i przyjaciółka która również sie starała i udało jej się miesiąc wcześniej .Teściom powiemy w mikołaja , mamy juz nutelle z napisem dzidziuś którą im damy Będzie śmiesznie .Ale wcześniej czyli 30.11 pierwsza wizyta , mam nadzieje że będzie serduszko . Wtedy chętnie też dopiszę się na pierwszą stronę
kas50 Trzymam kciuki , odpoczywaj i sie nie stresuj . CałuskiInska, aisa, Agaax lubią tę wiadomość
-
dziewczyny, czy którąś z Was męczy brak apetytu?
kurczę, nic mi nie smakuje, łażę po sklepie, po każdym dziale i nic, cofa mi się na myśl o każdej potrawie.. już nie wiem, co jeść..
a jak coś zjem, to i tak za chwilę jestem głodna, jakbym miesiąc nie jadła..
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Ja już po wizycie widziałam moją fasoleke
Gin powiedział że wszystko ok
Kolejna wizyta za 4 tyg ;(
Od 3 dni też mnie męczy senność mogłabym spać całymi dniaminowatorka, Nanatasza, _analiza, Talusia, aisa, mamuśka1, mamuśka1, Agaax, Inska lubią tę wiadomość
-
Byłam dzisiaj u nowego Ginekologa. Facet fantastyczny - nie ten osioł co ostatnio!!!! Fasolka mierzy dokładnie 1,5cm, a serduszko bije 145razy na minutę !! mowił, że idealie jak na ten dzień ciąży. wyliczył 7tydz 6 dzień. co do tego płynu co mam w macicy co ostatnio ten inny lekarz stwierdził, że macica powiększona bez żadnych wyjaśnień - okazało się, że mam krwiaka nie wie skąd - tak czasami bywa..... dał mi luteine 2x dziennie co 12h. osłuchał mi płuca, wagę, ciśnienie, zrobil prawdziwy wywiad... co gdzie kto kiedy chorował itp.... no pierwszy raz w życiu miałam zbadane piersi przez ginekologa (aż dziwnie hahah) - i powiedział, że pewnie cycki już tak nie bolą jak ostatnio - i faktycznie tak jest - jeszcze 2 tyg temu nie mogłam się dotknąć - a teraz powiększone ale nie takie bolące....... co do glukozy 99 - mam na spokojnie zrobić test obciążeniowy i zadzwonić do niego z wynikami - i absolutnie nie czytać wyników w internecie!!! zabronił mi hehehe (powiedziałam mu, że jestem panikara - internatuka i sama się nakręcam heheh) - lekarz idealny... mówię Wam!!! ma u siebie od razu położną - babka super.... a babek do niego na wizytęęęę.... chyba milionyy .... także trochę się uspokoiłam... co do krwiaka mówi, że jest dość daleko od fasoli i jest ku ujścia macicy i myśli, że albo wypłynie sam albo się wchłoniee.... mam nadzieję, że bedzie ok. kolejna wizyta 16.12.2015 i mam zrobić znów toksoplazmozę, morfologię, cukier, mocz, PTA, żółtaczka typ C, CMV, różyczka, TSH... a i dziewczyny.... pozwólcie mi zostać z Wami - sama sobie wyliczyłam, że termin 1 lipca, ale gin zasugerował 30.06 - ale to prawie lipiec co nie 3mam kciuki za nas wszystkie
Nanatasza, nowatorka, Talusia, aisa, mamuśka1, Agaax, Edka, namea, kot_bury lubią tę wiadomość
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
Witajcie Po 5 miesiącach starań po poronieniu dzisiaj w dniu spodziewanej miesiączki ujrzałam dwie kreski. Nie wiem czy więcej we mnie radości czy obaw... Nie chce, żeby skończyło się tak jak wcześniej. Nie chcę też od razu lecieć do lekarza. Wstrzymam się tydzien/połtora i zobacze jak sytuacja się rozwinie. Poprzednia ciąża skończyła się bardzo szybko...
mamuśka1, Inska, kot_bury lubią tę wiadomość
06.2015 - poronienie
-
Koniecznie daj znać co Ci powiedział lekarz! I czy już coś widać na usg. Trzymam kciuki Ja z wizytą jeszcze się wstrzymam bo jak poprzednim razem byłam tydz po terminie miesiączki to nic jeszcze nie było widać. A dzisiaj dopiero powinnam dostać @. Jak nic się nie wydarzy to mam wizte umowiona na 30listopada i do tego czasu chyba się wstrzymam
Talusia lubi tę wiadomość
06.2015 - poronienie
-
Dziewczynki ja juz po wizycie!
Z fasolka wszystko ok, piekne usg mam w pamiętniku, takze zapraszam do oglądania:)
Serduszko cudnie biło i widzialam iskierke! piekne uczucie. Termin porodu mi sie zmienkl na 10 lipca 2016.
A co do lekarza,to facet super:-) naprawde jesli jesteście z trójmiasta polecam! Wysłuchał mnie,odpowiedział na pytania moje. Wszystko ok! mily,baa nawet włączył muzyczne uspakajca:-)
Mega mega zaskoczona,i zostaje u tego lekarza.
Dostałam luteine jeszcze 2x pod jezyk.
Jestem szczęśliwa!!Wiola90, nowatorka, _analiza, aisa, Nanatasza, mamuśka1, Agaax, Englein lubią tę wiadomość