Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ania181111 wrote:LilouK haha
"klaskać jak u Rubika " padlam
Kurczę slyszlaam ze dzidziuś uczula częstoale nie wiem. .. ponoć lepiej lovele kupić do prania
Ania, płatki mydlane Dzidziuś są najlepsze do prania dla dzieci.
poczytaj:
http://www.srokao.pl/2013/04/analiza-proszki-i-pyny-do-prania.html
i jeszcze o samym Dzidziusiu:
http://www.srokao.pl/2015/08/analiza-dzidzius.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 11:16
ania181111, jusella, _analiza lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Maka wrote:Dziewczyny bo u mnie znowu zastój od 3 dni. Myślicie że kawa rozpuszczalna z mlekiem na czczo to dobry pomysł? Nie będzie młody pokrzywdzony że zamiast sniadanka dostaje kawę?
Mi np pomógł sprawdzony sposób juselli zjeść garść pestek slonecznika przed snem
Mi kawa nie zawsze pomaga.
Ale tez dobra jest na wyproznienie herbata liściasta czerwona phu-er.jusella, _cherryLady lubią tę wiadomość
-
Ja teraz tyje bardzo mało tylko 1 kg na miesiąc więc malooo bo potrafiłam 3 kg przytyć
Niby nie jestem gruba Ale brzuch mam ogromnyyyuda i pupa też niczego sobie i cyc jest duzyyy :p
jusella, Telashe lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
ania181111 wrote:Naditta no właśnie mi szaagierka mówiła o tej lovelli Ale też jakoś średnio chce mi się wierzyć
też bym wolała dzidziusia
dzięki za link
Ale fakt jest taki, że każde dziecko może nietolerować czegoś innego. Trzeba te składniki i chemię potencjalnie uczulające ograniczać. A chyba ciężko znaleźć coś bardziej naturalnego od płatków mydlanych. Ja do kąpieli dziecka też mam zamiar używać tylko szarego mydła, bo jaki to sens prać w płatkach mydlanych, a potem dziecko kąpać w chemicznych płynach...ania181111, jusella, Telashe lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Dzień dobry!
Wczoraj byliśmy na urodzinach tatki, dziś już w domu. Wszędzie dobrze, ale w domku najlepiej.
Najlepsze - o 22 jadłam tort a cukier na czczo miałam lepszy niż zwykleNie mierzyłam po samym torcie, ale przestawiam się na dietę tortową. Biszkopcie, bita śmietano bójcie się! Oczywiście żartuję
Było fajnie, mimo, że w połowie grilla zaczęło padać. Wiecie jak ja im zazdrościłam alkoholu? Cieplej niż mi im było
Dziś na obiad też mamy grilla, bo zabrałam mięsko od mamy
Skończony 30 tc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 12:05
ania181111, Zojka, jusella, nowatorka, Gagaga, stokrotka2013, Kasiulina, majeczka87, aisa, mamuśka1, kot_bury, eve90, kamenkaa, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Naditta wrote:Ale fakt jest taki, że każde dziecko może nietolerować czegoś innego. Trzeba te składniki i chemię potencjalnie uczulające ograniczać. A chyba ciężko znaleźć coś bardziej naturalnego od płatków mydlanych. Ja do kąpieli dziecka też mam zamiar używać tylko szarego mydła, bo jaki to sens prać w płatkach mydlanych, a potem dziecko kąpać w chemicznych płynach...
To fakt
najlepiej w tych płatkach pracMasz rację
Ja do kąpieli do małej kupiłam emoliumbo wszyscy polecają i opinie też ma dobre
Dalie jaki brzusio malutkio jejjj;
ja mam kolosa
widzisz tort Ci służy
jusella lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
martynka870 wrote:Witam,witam..
My wczoraj byliśmy na usg i mała waży prawie 1500 gram. Pupa cały czas na dole,może się w końcu przekręci
Dziewczyny ,które zakupiły koszule do karmienia z italian fashion, przymierzałyście?jesteście zadowolone?
Ja jestemjusella, martynka870, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny
Ja już na szczęscie w domu. Wyszłam na własną prośbę po konsultacjach z położnymi bo myślałam że już nie wytrzymam tam dłużej. Gorzej czułam się w szpitalu niż w domu.
Z małą wszystko w porządku, zatrucia ciążowego, gestozy nie mam całe szczeście:)
Dostałam dwa zastrzyki Celestonu dla małej na rozwój płucek gdyby królewnie się bardzo śpieszyło a dla mnie luteina, nospa, magnez i zostają zastrzyki do końca ciąży z clexane na krzepliwość
Mam problem trochę z wiekiem ciąży- mała do przodu o 3 tygodnie - położna uświadomiła mnie że w takim razie mogę zacząć rodzić nawet za trzy tygodnie.
Po powrocie mam wielką motywację aby się już spakować i nie czekać bo w każdej chwili może wybić godzina zero. Chcę uchronić męża od tego stresu szybkiego kompletowania walizki itp po tym jak popatrzyłam na panów w pośpiechu i zestresowane przyszłe mamusie aby czegoś nie pominąć gdy to facet pakuje walizke
Buczy już w pralce ostatnie pranie dla małej:)
Mam nadzieje że moja królewna wytrzyma jeszcze te 3 tygodnie u mamy w brzuchu:)
Najważniejsze te 3 tygodnie
jusella, stokrotka2013, Maka, majeczka87, LilouK, Telashe, kot_bury, eve90, Agaax, Agness27 lubią tę wiadomość
Spełniona mama z własną firmą www.paperstudio.pl -
Dalile wrote:Zojka, to trochę przerażające, że to już....
Dobrze, że zadbali o płucka a ty nogi skrzyżuj i maleństwa nie wypuszczaj!
Czas tak szybko leci. Proszę i proszę tą moją Zuzannę aby jeszcze posiedziała spokojnie bo to dla jej dobra i że mamusia i tak będzie czekać razem z tatą cierpliwie.
Mi się jeszcze wydawało że spokojnie 2- 3 tygodnie zeby zamknąć torbę ale jednak w razie W nie ma co czekać i się ociągać
jusella lubi tę wiadomość
Spełniona mama z własną firmą www.paperstudio.pl