Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny rozmawiam wlansie ze swiezo upieczona mama 2 tyg malca.. czas zdjac rozowe okulary ze bycie mama to piekne przezycie;p to hardkor na kółkach pod kazdym wzgledem;p
eve90, Agness27, kot_bury, renieczka, Ejrene, jusella, figaa lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Lilo czy ja się zawsze muszę opluć czytając Twoje posty?
płyn do płukania po płatkach mydlanych to trochę bez sensu moim zdaniem. To już chyba lepiej "wypośrodkować" sprawę i kupić sam płyn do prania jak ja
Wgl widzę, że coraz więcej nas ma problemy z napinaniem brzucha, a ja zauważyłam u siebie tę tendencję zwłaszcza wieczorem, pogłębia sprawę wypinanie się już całkiem dużych bejbisków w brzuchu pewnie.Agness27, kot_bury, jusella, figaa lubią tę wiadomość
-
Wiecie ja to się nastawilam właśnie na najgorsze A nie na "cudowne " macierzyństwo
Nie wiem jak Wy ale ja będę sama tylko mój facet na początek będzie ze mną a tak to sama
Każdy daleko i ma swoje sprawy więc będzie ciekawie u nas
Wiecie że mi się brzuch opuścił jużjusella lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
ania181111 wrote:Wiecie ja to się nastawilam właśnie na najgorsze A nie na "cudowne " macierzyństwo
Nie wiem jak Wy ale ja będę sama tylko mój facet na początek będzie ze mną a tak to sama
Każdy daleko i ma swoje sprawy więc będzie ciekawie u nas
Wiecie że mi się brzuch opuścił już
oo a nie za szybko to? myslalam ze dwa tyg przed porodem sie opuszcza..ania181111, kot_bury lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
majeczka87 wrote:oo a nie za szybko to? myslalam ze dwa tyg przed porodem sie opuszcza..
!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 16:17
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
majeczka87 wrote:dzieki Olcia, artykuł daje do myslenia no.. w Tomme Tipie miesci sie okolo 30 pieluszek z tego co czytam tak? wiec tak naprawde starczy go na dość krotko,... na okolo tydz.. dwa tyg... Kurcze no .. zeby te wklady kosztowaly po 10 zl...
wszytskie młode mamy w około zgodnie twierdza, że dopóki dziecko jest karmione tylko piersią, to nie ma problemu smrodku
jusella lubi tę wiadomość
-
Może się opuszczać nawet 4-6 tygodni przed porodem, bez nerwów.
Też się trochę nastawiam, że może być różnie z maleństwem, a nie zawsze tak różowo, ale nasze matki też pewnie różowo nie miały (bo i czasy były słabsze i dostęp do informacji mniejszy), a jakoś przeżyłam i mam się nieźle. Ja jestem w o tyle dobrej sytuacji, że od lipca mam męża dwa miesiące w domu, to pomoże. Chociaż różnie może być... żeby się nie okazało, że dwoje dzieci w domu... No ale co mam zrobić, będę kochać jak swoje.
Ja właśnie sie rozglądam za jakimś wiadrem czy pojemnikiem na pieluchy wielorazowe i chyba skończę na jakimś najprostszym za 15zl.ania181111, aisa, Agness27, kot_bury, jusella, majeczka87, figaa lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72733.png
Wojtuś jest z nami od 02.07.2016r. Nasze największe szczęście!