Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Naditta wrote:Dokładnie jak pisze Dalile. Z tego co pamiętam kolor może wskazywać na niedotlenienie np.
Dziewczyny, miałam iść z mężem na obiad/kolację gdzieś do restauracji. A ja zwyczajnie nie mam siły... Niedawno wróciliśmy do domu po praktycznie całym dniu na mieście, w korkach itd i padam na twarz. A powód do świętowania duży, bo rocznica ślubu była w zeszłym tygodniu
Teraz mam wyrzuty sumienia, że taka nieporadna jestem...
Zamówcie coś i jak mówi Justella poświętujcie razem w domu
Ja 7 lipca mam 10 rocznicę "bycia razem" z moim łobuzem. Kupiłam mu niezwykły prezent. Fasolkę, która rośnie z wyrytym napisem I love you - dostał taką samę 10 lat wcześniej
Idzie u mnie na burzę. Ciągle grzmi, błyska i ciemno, ale jeszcze nie pada.jusella, renieczka, majeczka87, Zuzulka88, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI ja się dotoczylam spowrotem do domu po zakupach.
Trochę pochodzilam i nogi jak balerony. W kostkach szczególnie mi puchną.
Ale upolowałam w biedrze Lovelle 3l po 20 zł. Wzięłam do białego i do kolorów
Pojechałam tez do szkółki roślin i kupiłam wiciokrzew na balkon. Jak mi się rozrosnie i zakwitnie to i zapach sąsiada petunii zamaskuje i samego sąsiada tez
U mnie w szpitalu proszą o nie malowanie paznokci. U stóp juz nie maluję, bo i nie dosiegne w sumieA u rąk to do końca czerwca będę malować. W razie co to można przecież szybko zmyć.
Zjadłam kolację i chyba to szczyt mojej aktywności ma dziś. Jutro mam wizytę i mam nadzieję, że Marysia pokaże mamie i tacie buźkę
Miłego wieczoru i spokojnego weekenduWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 20:55
jusella, Zuzulka88, aisa, kot_bury lubią tę wiadomość
-
ja zawsze uwazalam ze piatki 13 tego są szczesliwe;p
dzis niestety moj piatek nie jest zbyt szczesliwy. ot bez tragedii ale jak mozna mieć dzien z kumulacją niepowodzen to go wlasnie mam;/ ;p
dziewczyny te twardnienia brzucha to sa te wlasnie skurcze Brextona?
Podobno tak a ja tyle w nieswiadomosci zylam;p
Daile na stronce burze dzis mozna obserwowac burze gdzie sa w jakiej czestotliwosci i dokad zmierzaja;)
reniczka ja tez nie maluje;) pomaluje na niedziele na sesje i potem zmywam i znow będą brzydkie;p
renieczka, jusella, Zuzulka88, eve90, Agness27 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Masz rację Jusella, chyba na tym się skończy. Albo przełożymy to na jutro/pojutrze, bo dzisiaj ciągle coś wychodzi po drodze i prawdopodobnie będziemy musieli jeszcze skoczyć za miasto na chwilę, a ja wolałabym wszystko tak na spokojnie...
U nas minęło 3 lata od ślubu, nawet nie wiem kiedy!
A razem jesteśmy jakieś 7 lat, bo nawet nie wiem dokładnie kiedy to sie zaczęło
Renieczka, wiciokrzew dobry wybór, pachnie cudnie i na pewno zamaskuje zapachy od sąsiada! Jest jeszcze jaśminowiec, też piękny zapach
Tak mi się przypomniał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 19:20
majeczka87, renieczka, jusella, Zuzulka88, eve90 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Zuzulka88 wrote:Gdzieś czytałam, że właśnie w trakcie porodu dobrze mieć paznokcie niemalowane.
A jeśli chodzi o wodę z miodem na zgagę - działało przez godzinę, później niestety zgaga u mnie wróciła
a mleko surowe?
-
nick nieaktualny
-
ja mialam sie nudzic ale poszlam obraz wyszywac i tak niewiem kiedy mi zleciał czas od 13 do 19.. jak 15 minut zlecialo a to tyle czasu przeciez;p
Zuzulka88, jusella lubią tę wiadomość
-
renieczka wrote:Majeczka co za sesja? :>
Studia czy może będą piękne fotki z brzuszkiem?
sesja zdjeciowa;) znalazlam na gruponie za 139 zltroche sie staram nie napalać ale mam nadzieje ze choć dla nas bedzie pamiątka;) bo jak brzuch wygladal pewnie uleci z pamieci;) bo raczej taki " po" nie zostanie co nie? hehhe
Zuzulka88, jusella, renieczka, eve90 lubią tę wiadomość
-
Moim jedynym zajęciem dzisiaj było zrobienie zakupów na gemini. Po nocnych i porannych męczarniach cały dzień byłam bez życia. Maści zamówiłam wszystkie 3 w małych tubkach, bo nie mogłam się zdecydować,będziemy próbować.
Karolajjn jak masz z biegunką problemy to też kicha..., może węgiel by pomógł?
Ja miałam 23maja rocznicę i do tej pory nie była "poświęcona", wieczorami to ja nie do życia jestem.
Majeczka jak masz twardnienia to może to i te skurcze, a może za bardzo szalejesz po mieście
Ja jeszcze do pazurków dostaję, ale nie malowałam, bo całą ciążę drażnią mnie zapachy lakierów jak i zmywaczy. Może na czerwiec się do sandałków skuszę i pomaluję na świeżym powietrzu
majeczka87, jusella, Zuzulka88, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Albo wymieszaj sodę oczyszczoną z wodą (papkę gęstą trzeba zrobić) i nałóż na plamę na kilka minut i potem wypierz. Ale to nie zawsze działa bo zależy jaki materiał. Można też spróbować namoczyć na noc w maślance.
majeczka87, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Majeczka, mleko też działa tylko przez chwilę niestety
Pokaż co wyszywasz
Na mnie też obraz czeka, ale tysiące innych zajęć mam i jakoś nie mogę się do niego zabrać - może jak mały będzie grzeczny to da mamie skończyć przez zimę
jusella, majeczka87 lubią tę wiadomość
-
Zuzulka Matkę Bożą Karmiacą
bardzo trudno bylo mi zdobyc wzór a czulam ze musze ją wyszyć mimo ze tak duzy obac jest mega dla mnie wyzwaniem. ale znalazłam -ba , kobietka mi skany za free wyslala:) obieclam sobie ze daje sobie rok na wyszycie, zaczelam w lipcu no i teraz w lipcu rodze? przypadek? nie sądze;)
\juz go zaczelas? jaki jaki? pochwal sie;) wyszywaj bo nie wiemy czy bedzie czas na siku nie mowiac o takim relaksiku;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 20:19
renieczka, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość