Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jas się po prostu pośpieszył i daje mamie teraz czas na dokończenie przyjęcia w domku, ciuszki, brakujące zakupy itd.
Jak już wszystko będzie gotowe to i on się pojawi na włościach.Zuzulka88, Maka, niezapominajka, jusella, TheForfie, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka, śliczny ten Wasz Janek
Dzielny chłopczyk, szybko dojdzie do siebie i będzie łobuzował już w domku
Jusella, jak znajdziesz szlafrok to daj namiary, bo ja to się też do tego zabrać nie mogęniezapominajka, jusella, TheForfie, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka ! Dużo zdrówka dla Twojego Małego Wielkiego Mężczyzny i dla Ciebie oczywiście ! Wszystko będzie dobrze
Ściskam Wam mocno !
Mezowi powiedzialam o tym,ze jedna z nas rozpakowana to mi kazal torbe pakowac i we wtorek jedziemy po reszte wyprawki
34 tydzien u mnie za chwile... Bierzemy sir za ogarnianie kacika dla Malej
Milego Dnia !jusella, Zuzulka88, TheForfie, niezapominajka, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka, gratulacje!! Dużo zdrowia dla Was! Jasio na pewno szybko nadrobi zaległości i juz wkrótce będziecie razem w domu
Taka Twoja uroda widać rodzić za wcześnie i expressemChoć Jaś mógł poczekać jeszcze trochę i urodzić się w podobnym czasie co starszy brat, ale widać miał inny plan
Zuzulka88, TheForfie, niezapominajka, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka gratulacje ! Jaś piękny !
Ja na balkonie montowalam styropianowego szpaka, napewno krakowskie przeklete golebie itp odstraszał
Juz coraz blizejZuzulka88, jusella, niezapominajka lubią tę wiadomość
Spełniona mama z własną firmą www.paperstudio.pl -
Pojechalam ale 130 km do babci domu gdzie teraz jest domek letniskowy, bylo warto siedze na tarasiku mamuska gotuje
Szykuje sie mily dzien ....
No i ma tort... Ja nie moge ale jeden raz :p
Do lodzi nie jade no waynowatorka, Maka, Zuzulka88, goodwill, jusella lubią tę wiadomość
Kijanka