Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jas się po prostu pośpieszył i daje mamie teraz czas na dokończenie przyjęcia w domku, ciuszki, brakujące zakupy itd.

Jak już wszystko będzie gotowe to i on się pojawi na włościach.
Zuzulka88, Maka, niezapominajka, jusella, TheForfie, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
Niezapominajka, śliczny ten Wasz Janek
Dzielny chłopczyk, szybko dojdzie do siebie i będzie łobuzował już w domku 
Jusella, jak znajdziesz szlafrok to daj namiary, bo ja to się też do tego zabrać nie mogę
niezapominajka, jusella, TheForfie, Agness27 lubią tę wiadomość

-
Niezapominajka ! Dużo zdrówka dla Twojego Małego Wielkiego Mężczyzny i dla Ciebie oczywiście ! Wszystko będzie dobrze

Ściskam Wam mocno !
Mezowi powiedzialam o tym,ze jedna z nas rozpakowana to mi kazal torbe pakowac i we wtorek jedziemy po reszte wyprawki
34 tydzien u mnie za chwile... Bierzemy sir za ogarnianie kacika dla Malej
Milego Dnia !
jusella, Zuzulka88, TheForfie, niezapominajka, nick nieaktualny, Agness27 lubią tę wiadomość

-
Gratuluję bombelka

straszysz mnie bo ja albo fiksuje albo nie wiem bo też dziś troszkę bezowego sluzu widzę albo mam omammy
zawsze był bardzo zolty ... nie wiemmm
niezapominajka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
Niezapominajka, gratulacje!! Dużo zdrowia dla Was! Jasio na pewno szybko nadrobi zaległości i juz wkrótce będziecie razem w domu

Taka Twoja uroda widać rodzić za wcześnie i expressem
Choć Jaś mógł poczekać jeszcze trochę i urodzić się w podobnym czasie co starszy brat, ale widać miał inny plan
Zuzulka88, TheForfie, niezapominajka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka gratulacje ! Jaś piękny !

Ja na balkonie montowalam styropianowego szpaka, napewno krakowskie przeklete golebie itp odstraszał
Juz coraz blizej
Zuzulka88, jusella, niezapominajka lubią tę wiadomość
Spełniona mama z własną firmą www.paperstudio.pl -
Pojechalam ale 130 km do babci domu gdzie teraz jest domek letniskowy, bylo warto siedze na tarasiku mamuska gotuje
Szykuje sie mily dzien ....
No i ma tort... Ja nie moge ale jeden raz :p
Do lodzi nie jade no way
nowatorka, Maka, Zuzulka88, goodwill, jusella lubią tę wiadomość
Kijanka

Synek przecudowny ! mam nadzieje ze szybko was wypuszcza do domku