Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezapominajka gratulacje ... ja sobie na chwile przysnełam po porannych szaleństwach a tu takie informacje
Otworzyłaś worek z dzieciaczkami
Mały na pewno dojdzie do siebie szybciutko, duży piękny chłopak
Ja też musze donieść mojemu M że się zaczełoa on nocka za nocką
niezapominajka, Zuzulka88, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
Kijanka
-
a widzicie wiec sie nie lenic tylko pakować bo nie znacie dnia ani godziny;p ja od kilku tyg spakowana i tylko kilka rzeczy musze dorzucic ale to juz nie to samo ze ni mam nic;p
niezapominajka, jusella, Zuzulka88, eve90, Agness27 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Ja juz napisałąm M sms-a ;P że pierwsza z NAs rozpakowana
Ja wczoraj zaczełąm pakować torbę ale wyszła mi jedna mała, dla mnie i dla Małej w jednej zapakowana, tylko pampersy osobno do ręki... muszę jeszcze jeszcze posprawdzać z jakąś listą wyprawkową czy wszystko mam...
Dziewczyny z okolicy Łodzi moja rodzina chce mnie dzisiaj koniecznie wyciągnąć do jakiejś wielkiej hali pod Łodzią - port >? łódź>? przystań >? nie wiem coś z wodą.. ale w 36 tyg nie widzi mi się to zupełnie.. czy ktoś wie co to jest bo piją jak by tam za darmo rozdawali...jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Kijanka
-
Mi by się nawet nie chciało. Lubię gdzieś wyjść ale wolę gdzieś blisko albo w obrębie swojego miasta
Jakoś tak bezpieczniej się cuzję że w razie czego wsiadamy w auto i jedziemy do szpitala albo najpierw po torbę a potem do szpitala albo jakoś tak
Jakkolwiek. 200km już bym się bała jechać.
jusella, TheForfie, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Lilouk widać po Twoich postach, że bardzo kochasz swojego chłopa
.
Ja wczoraj ekspresowo torbę spakowałami teraz czeka. Jeszcze tylko szlafrok jakiś cienki by mi się przydał - jutro na allegro poszukam.
LilouK, niezapominajka, Zuzulka88, eve90, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka, wielkie gratulacje! Oby maluszek jak najszybciej doszedł do siebie. Ty piszesz, że już jesteś w domu a mały pewnie jeszcze został w szpitalu? Ściskam :*
Dałaś nam chyba do myślenia. Mi na pewno. Ciągle wszystko przeglądam, a część rzeczy najchętniej zostawiłabym na "po porodzie". A ten poród może być w każdej chwili! Nie ma żartów. Mój mąż jest przerażony, jak mu odpowiedziałam że pierwsza lipcowka się rozpakowała, to chyba dotarło do niego, że w każdej chwili może się to samo nam zdarzyć. Wcześniej to jakoś na luzie do tego podchodził. Ale oby mały chciał jeszcze kilka tyg posiedzieć w brzuchu
niezapominajka, jusella, Zuzulka88, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Naditta wrote:Niezapominajka, wielkie gratulacje! Oby maluszek jak najszybciej doszedł do siebie. Ty piszesz, że już jesteś w domu a mały pewnie jeszcze został w szpitalu? Ściskam :*
Dałaś nam chyba do myślenia. Mi na pewno. Ciągle wszystko przeglądam, a część rzeczy najchętniej zostawiłabym na "po porodzie". A ten poród może być w każdej chwili! Nie ma żartów. Mój mąż jest przerażony, jak mu odpowiedziałam że pierwsza lipcowka się rozpakowała, to chyba dotarło do niego, że w każdej chwili może się to samo nam zdarzyć. Wcześniej to jakoś na luzie do tego podchodził. Ale oby mały chciał jeszcze kilka tyg posiedzieć w brzuchu
Ja wiedziałam, że ten 36tc, o którym wszyscy mówią, zeby spakować torbę to dla mnie stanowczo za późno, bo pierworodnego rodziłam w 35tc. I prawdę powiedziawszy miałam to zrobić w tym, najdalej w następnym tygodniu, na spokojnie po wyjeździe męża, ale jak widać zaskoczenie to moje drugie imię. A ostatnio rozmawiając z koleżanką powiedziałam jej, że boję się tego oczekiwania na pierwsze zwiastuny porodu, i że wolałabym tak jak z Mateuszem zostać zaskoczona trochę wcześniej. Ale nie aż tak wcześnie !!!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 10:29
jusella, Naditta, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
-
niezapominajka wrote:dziewczyny uprzejmie donoszę, że urodziłam
Janek pojawił się na świecie w 32tc+2d (25.05.2016) o godz 21:03, miał 2030g i 47cm.
Obecnie jest na intensywnej terapii, bo jest niewydolny oddechowo, ma infekcję i żółtaczkę patologiczną
Chyba jestem pierwszą lipcówką która urodziła w maju
Oczywiście nie muszą dodawać, że nie miałam nawet torby spakowanej...
Gratuluje i życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla synka :*niezapominajka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Maka ja też nie przepadam za szlafrokami, piżamami, koszulami najlepiej mi się śpi w koszulce Tatuśka i gatkach
, ale położna na SR dała takie argumenty jeśli chodzi o manie szlafroka, że mnie przekonała. Dokładnie nie pamiętam co mówiła, ale mnie przekonała
niezapominajka, Zuzulka88, Karolajjn:), eve90, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
-
niezapominajka wrote:Dziękujemy za gratulacje i kciuki
I ja się przyłączę. Gratulacje wielkie!
Ale Ci się sprinter trafił
Nie obejrzysz się jak już będziecie razem w domku. Ale mieliście z tatą Jasia niespodziankęniezapominajka, TheForfie, Zuzulka88, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
majeczka87 wrote:kijanka ja niewiem... ale jak sie czujesz.. ja sie np nie nadaje na podroze takie teraz;p
Ja jutro jadę do dziadka na grób, bo stwierdziłam, że nie wiem kiedy później będzie możliwość, bo już z małą trzeba będzie jechać.
Kupiłam nawet śliczny znicz... i uwaga!!
Z UWAGI NA BRZUCH DOSTAŁAM DRUGI, MAŁY ZNICZ GRATIS!!
Przebijcie toAgaax, Naditta, Kasiulina, Zuzulka88, Maka, niezapominajka, jusella, kama005, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość