Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuzulka88 wrote:Niezapominajka, gratuluję! Dużo zdrówka dla Jasia i dla Ciebie również
Ależ Ci zrobił prezent przed dniem matki
majeczka87, jusella, Zuzulka88, renieczka, eve90, kot_bury, stokrotka2013, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Miałam jeszcze pospac bo w nocy cos kiepsko i mialam dwa dosyc bolesne chyba skurcze brzucha ale po wiadomosci o powiekszeniu naszego grona malo co z lozka nie spałam
Kochana niezapominajko serdecznie gratuluje i zycze wam duzo duzo zdrówka i szybkiego powrotu ze zdrowym silnym synusiem do domku.
Jak bedziesz miala wiecej sily i checi to dawaj znac co u was. Trzymam kciuki
Masz slicznego synusia az mi lezki polecialy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 09:11
majeczka87, niezapominajka, jusella, Zuzulka88, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka. Jasio na pewno szybko dojdzie do siebie i wrócicid razem do domu. Trzymam za was kciuki!!!! Gratuluję synka i zdrówka wam życzę
Pierwsza rozpakowana. Zaczyna mnie to przerażac....niezapominajka, jusella, Zuzulka88, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Ale szybko Ci się to potoczyło wszystko cio? Szoking... W kilka godzin Ci się wszystko rozwiązało. Ale mówią ze drugie to tak szybciej idzie. Dobrze że miał kto Cię zawiesć. Rana się juz goi? Dasz rade funcjonowac? Siedzisz z malcem na IT?
TheForfie, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Dziewczyny aż się rozbudzilam po wiadomości od niezapominajki. Wczoraj zrobiłam listę co do torby szpitala dla mnie i małego.. Ale co z tego jak jeszcze duzo rzeczy dojdzie w poniedziałek/ wtorek. Ale w przyszłym tygodniu zamierzam już być spakowana.
Rano się wystraszyłam bo przylozylam rękę do brzucha i nic- a zawsze wtedy zaczyna się ruszać i dedektor poszedł w ruch, serdusio bije i młody jak na złość zaczął szaleć. Niedobrotka.jusella, niezapominajka, Zuzulka88, kot_bury, stokrotka2013, Agness27 lubią tę wiadomość
-
ania181111 wrote:Dziewczyny jakie kupilyscie pampersy ? Kurczę nie wiem jakie kupić
My mamy jedną paczkę pampersow premium care newborn 1 i jedna paczka dada 1. Takie małe paczki kupiliśmy co by zobaczyć jak mała toleruje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 09:14
jusella, TheForfie, Zuzulka88, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka- gratulację- obyście szybko do domku wyszli do domku i dużo zdrówka dla Janka! No to się zaczęło...
Dzień Dobry
Chyba pierwszy raz w maju witam się wyspana- ale fantastyczne uczucie! Budziłam się kilka razy na siku ale zaraz zasypiałam.
Jeśli o pieluchy chodzi, to ja na razie kupiłam paczkę Pampers Premium Care New Baby (22 szt.) I paczkę Dada 1 (29 szt. ). Teraz te Pampersy są w Tesco po 10,99 za paczkę (aż do 30 czerwca promocja)
Miłego dnia życzęniezapominajka, Zuzulka88, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
niezapominajka wrote:to zaraz po rodzeniu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2c7b6f562cf4.jpg
i wczorajsze
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3aab827e83b7.jpg
Słodziak...!!!!niezapominajka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
majeczka87 wrote:Ale szybko Ci się to potoczyło wszystko cio? Szoking... W kilka godzin Ci się wszystko rozwiązało. Ale mówią ze drugie to tak szybciej idzie. Dobrze że miał kto Cię zawiesć. Rana się juz goi? Dasz rade funcjonowac? Siedzisz z malcem na IT?
Krocze mi nacięli, ale do wczoraj leciałam na diclofenacu 100, od wczoraj mam 50, ale nie jest źle. Złota igła dla pani doktor.jusella, Maka, Zuzulka88, Agness27 lubią tę wiadomość
-
majeczka87 wrote:Ależ jest śliczny Jaś :* Pięniutki tylko go całować i przytulać :*
Dali przytulić na chwilkę po porodzie i przenieśli na IT
Teraz nawet reaguje grymasem na dotyk. Podobno wcześniaki tak mają, a że nie moze krzyczeć bo jest zaintubowany, to tylko się krzywi.
-
a co to za lek? kuuuurcze to malutko możesz z nim być no... Mleczko mozesz mu sciagac? Kochana z kazdym dniem będzie tylko lepiej a jak traficie do domu to juz wogle miod malina;) Jesteś widzisz stworozona do rodzenia dzieci;) ja sie modle żeby sprawnie urodzic i sie nie meczyc po kilkanascie godzin
jusella, TheForfie, Zuzulka88, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Czytasz mu ksiazeczki? Podobno to fajnie dziala jak mamusia czyta wczesniakom;) Tata juz widzial Synka? kiedy do was teraz zjeżdza?Jak dajesz sobie rade z tym wszystkim i z połogiem?
TheForfie, Zuzulka88, eve90, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
-
majeczka87 wrote:a co to za lek? kuuuurcze to malutko możesz z nim być no... Mleczko mozesz mu sciagac? Kochana z kazdym dniem będzie tylko lepiej a jak traficie do domu to juz wogle miod malina;) Jesteś widzisz stworozona do rodzenia dzieci;) ja sie modle żeby sprawnie urodzic i sie nie meczyc po kilkanascie godzin
A diclofenac to przeciwbólowy - w czopkach szybko działa.
Na razie na IT na sali jest czwórka dzieci i wszystkie są w inkubatorach. Mój jest pod lampami cały czas, wyłączają tylko jak ja przychodzę. Więc na czytanie przyjdzie czas. Mam nadzieję, że wkrótce jak już będzie można kangurować.
A tata przyjeżdża dzisiaj wieczorem, więc będzie mi łatwiej. Na razie mój synek jest z ciocią na wsi - plany na długi weekend musiały się zmodyfikować, spędza ten czas beze mnie, ale ma zajęcie, więc nie tęskni. Dla niego na razie to abstrakcja, bo nie widział nawet młodszego brata.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 09:28
majeczka87, kijanka_88, jusella, TheForfie, Zuzulka88, eve90, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Przed chwilą mąż wrócił z pracy "Ty nie śpisz,już"... Mówię, forumowa koleżanka z którą szłam łeb w łeb, dzień za dniem, tydzień za tygodniem już urodziła... Haha aż borok usiadł z wrażenia..
Jeżeli chodzi o spanie to na razie bez problemu. Wczoraj spałam od 16 do 20, położyłam się o 00:30 i z dwoma przerwami na siku spałam do 8:30.majeczka87, jusella, Zuzulka88, eve90, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Mój jeszcze się postanowił zdrzemnąć.
Dobry jest. Jak mu powiem że koleżanka z forum już urodziła to chyba każe mi tą torbę szybciej niz to ustawa przewiduje spakować
niezapominajka, majeczka87, jusella, Zuzulka88, *Słoneczko, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Lipcowe Ciotki!
Jeju, zaczęło się! Niezapominajka... najszczersze gratulacje dla Ciebie i małego :-* Dużo, dużo zdrówka dla obojga, ale szczególnie dla tego małego mężczyzny, niech rośnieŚliczna kruszynka. Mocno ściskamy i wysyłamy internetami tyle ciepła i miłości dla Jasia ile się tylko da
No laski, dzisiaj pijemy i balujemy do rana
A ja pipa grochowa dalej nie mam torby spakowanej, aaaa
Aż se z wrażenia zapomniałam co miałam napisać... Będę edytowac 15 razy
No, chyba dziś pora zaciągnąć mojego starego capa na końcowe zakupy. Wpadnie w panike jak mu powiem, że jedna z Was już nie jest w dwu-paku.
Dalile, Ania, co do chłopów i internetów, to ja z moim odnowiłam znajomość przez fb właśnie, po tym jak wyjechałam z UK. Spotkaliśmy się ponownie po kilku miesiącach fejzbuczenia razem, no a potem to już poszłooo jak po wazelinceGeneralnie przez dobre 2-3 lata tworzyliśmy związek na odległość, rzecz jasna lataliśmy do siebie co chwilę. Jednak przetrwaliśmy bez większych problemów i teraz kisimy się we własnym sosie już ponad 1,5 roku.
Ja tak na niego co chwilę narzekam, że cyc, psizda, parówa itd,ale tak naprawde jestesmy bardzo dobraną i szczęśliwą parą, bardzo go kocham, nie wyobrażam sobie, że tatą mojej dzidzi byłby ktoś inny i nie zamieniłabym go na żadnego innego. No może na młodszego i z włosami na głowie zamiast na plecach, heeeOK, koniec żartasów
Naditta, bo wózki trzeba wietrzyć przed użyciem, więc otwieraj i pokazuj
Pięknej soboty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 09:49
niezapominajka, jusella, aisa, TheForfie, Agaax, Zuzulka88, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość