Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyniezapominajka wrote:dziewczyny uprzejmie donoszę, że urodziłam
Janek pojawił się na świecie w 32tc+2d (25.05.2016) o godz 21:03, miał 2030g i 47cm.
Obecnie jest na intensywnej terapii, bo jest niewydolny oddechowo, ma infekcję i żółtaczkę patologiczną
Chyba jestem pierwszą lipcówką która urodziła w maju
Oczywiście nie muszą dodawać, że nie miałam nawet torby spakowanej...
Ogromne gratulacje . Duzy jest wiec na pewno dobrze sobie poradzi . Zdrówkaniezapominajka, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Ja teściowej nie mam- odeszła trzy lata temu, rak płuc. Ale mieszkam z teściem- też jest ciekawie
Niezapominajka- gratulacje! Jestem w szoku, że już powoli nasze dzieci lipcowe przychodzą na światjusella, niezapominajka, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Ja powiem tylko że u mnie tak samo jak u nowej! też synus mieszkanie opłacał, dawał na papierosy i piwko... Po ślubie jak wynosił ostatni karton ze swoimi rzeczami to myśleliśmy że na pogotowie ją trzeba zawieźć tak beczala że aż się zanosila - niezły miałam w sumie ubaw z tego. Dzieci od początku zaniedbywala, każdy radził sobie sam przez co u męża dopiero w wieku 15 lat "powychodzily" wszystkie choroby a tu taki cyrk.. Straciła sponsora i czarna rozpacz. Staram się ją unikać bo działa mi na nerwy.
-
Ja juz tez zakonczylam cykl odwiedzin i bardzo mi z tym dobrze teraz to ja ewentualnie chodze jak mam ochote i kiedy mam ochote. Maka ciesze sie ze nie jestem sama moja po slubie to takie akcje robila ze przez policje ją szukalismy ale cicho sza bo o tym tez moj maz nie pamieta i o tym sie nir mowi. Nie wiem czy smiac sie czy plakac.
jusella, kot_bury, TheForfie lubią tę wiadomość
-
Tak racja ale ich bylo bardzo duzo i ciezko je zapomniec choc bardzo sie staram i ogolnie staram sie zachowywac normalnie a wzamian oczekuje tylko tego by moj maz wiedzial co jest dla niego najwazniejsze bo nie da sie kazdemu robic dobrze...teraz bedziemy mieli dziecko wiec ono tej uwagi bedzie potrzebować jeszcze wiecej nic ja.
Oj ponarzekalam dzisiaj ale cos mnie dzisiaj to bardzo meczy wiec przepraszam za zasmiecanie i juz sie poprawiamjusella, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
Niezapominajka serdeczne gratulacje. Niech synuś grzeje dupkę i szybciutko "dojrzewa".
No i się zaczęło czyli...
Dołączam do zmobilizowanych do pakowania torby. Mam nadzieję, że do końca przyszłego tygodnia to ogarnę.
A my byliśmy na wizycie. Córka jest córką. Waży ok 2100 i idzie na 4 z przodu
Oczywiście pozycja bez zmian. Siedzi jak Basza turecki, pośladkowo i lekarz mówi ze raczej mam się nie nastawiać na poród SN. Dostałam nawet skierowanie na cc u niego, ale raczej będę rodzić u siebie, bo 100 km do szpitala nie będę jechać.
No i w końcu obejrzeliśmy tego x-landera. Tatusiek zachwycony, wiec decyzja zapadła. Niebawem będziemy go zamawiać.
Ale dziś emocji
Milego wieczoru laskiZuzulka88, jusella, mamuśka1, aisa, Agaax, niezapominajka, eve90, Naditta, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się ponownie
Mój stary musiał się solidnie przestrachać, że mogę się wcześniej rozpakować, bo zatargał mnie na zakupy, co się raczej nieczęsto zdarza w sobotę. Dodatkowo dziś zaczyna się długi weekend tutaj i wszyscy ludzie cisną na sklepy. Ba, nawet kazał mi sam od siebie cyckonosze do karmienia mierzyć... dwa razy! I czekał cierpliwie, bez fuczenia, dyszenia i wścieku na facjacie wśród miliona ludzi w sklepieNo toż to szok!!!
Tak więc wróciłam bogatsza o 4 cyckonosze, 10 par babcinych majtasów i torbę dla dziecia Yummy Mummy, którą B sam wybrał, jak to typowy chłop, widząc ją na kimś innym. Jest przeurocza, kużwa, tylko wściekle różowa w środku, "bardzo chłopięca", ale co tamLiczą się chęci!
Ha, nawet sam zaproponował, że jutro wrócimy na szoping, bo wciąż przecież potrzebuję kilku rzeczy jak kapcie, szlafrok i kosmetyki do szpitala
jusella, Zuzulka88, renieczka, aisa, Agaax, niezapominajka, Naditta, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Lilouk no to się Twój Mężczyzna spisał.
Mój już wczoraj się wystrachał a dziś jak powiedziałam o Niezapominajce to już w ogóle. A, że go nie ma na miejscu to wysłał dziś przelew i mam sobie iść na relaksujący masaż i stópki zrobić i fryzjera zaliczyćalbo co tam sobie wybiorę. Jak na zamówienie gabinet odnowy otworzyli 2 domy dalej i muszę obczaić co tam mają.
LilouK, Zuzulka88, niezapominajka, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny