Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj chyba trochę przedobrzyłam... Pomylam sobie okna, odkurzyłam regały, i coś mnie w podbrzuszu kuje, także już odpuszczam na dzisiaj i odpoczywam.
Mam pięknie czyste okna, pod warunkiem że nie świeci słońce powychodziły mi takie maziaje że szok. Jutro powtórka, ale już z pomocą męża.lady_pink lubi tę wiadomość
-
Leoparde wrote:Ja dzisiaj chyba trochę przedobrzyłam... Pomylam sobie okna, odkurzyłam regały, i coś mnie w podbrzuszu kuje, także już odpuszczam na dzisiaj i odpoczywam.
Mam pięknie czyste okna, pod warunkiem że nie świeci słońce powychodziły mi takie maziaje że szok. Jutro powtórka, ale już z pomocą męża.
-
Dzieki dziewczyny za wsparcie!
U mnie to byla pierwsza ciaza, a staralismy sie o nia tylko 2 cykle.
Do nastepnych staran musze unormowac tarczyce, podczas staran bylam na euthyroxie, mimo to zaszlam z wynikiem okolo 4 (TSH).
Trzymajcie sie, pozdrawiam![link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
madzialenka84 wrote:Dzieki dziewczyny za wsparcie!
U mnie to byla pierwsza ciaza, a staralismy sie o nia tylko 2 cykle.
Do nastepnych staran musze unormowac tarczyce, podczas staran bylam na euthyroxie, mimo to zaszlam z wynikiem okolo 4 (TSH).
Trzymajcie sie, pozdrawiam!
No to szybko zbijesz TSH i nawet sie nie obejrzysz a bedziesz nosic malenstwo :* zycze Ci tego z calego serca
-
Hej. Dziewczyny ja dziś powtórzyłam bete. Pierwsza 26 a dziś 41 przyrost po 48h to 57%. Pojechałam na pogotowie, stwierdzili że na oddział nie ma podstaw aby mnie przyjąć bo nie krwawie. Lekarka potwierdziła że mam progesteron ładny bo 22 więc to rokuje, niby gdyby był 5 to koniec. Kazała odpoczywać a w poniedziałek powtórzyć bete i wynik powinien być minimum 100. Jestem przerażona. Na wizytę do ginekologa umówiłam się na środę. Bardzo się boje. Co o tym sądzicie?
Aniołek 7t3d (*) -
Aguuuś wrote:Hej. Dziewczyny ja dziś powtórzyłam bete. Pierwsza 26 a dziś 41 przyrost po 48h to 57%. Pojechałam na pogotowie, stwierdzili że na oddział nie ma podstaw aby mnie przyjąć bo nie krwawie. Lekarka potwierdziła że mam progesteron ładny bo 22 więc to rokuje, niby gdyby był 5 to koniec. Kazała odpoczywać a w poniedziałek powtórzyć bete i wynik powinien być minimum 100. Jestem przerażona. Na wizytę do ginekologa umówiłam się na środę. Bardzo się boje. Co o tym sądzicie?
Grunt żebyś się nie denerwowała. Powiedz mi ktory dpo robiłaś bete? może jeszcze podskoczy w górę?Aguuuś lubi tę wiadomość
-
Szlak mnie trafi z tym kaszlem. Dusi mnie w gardle caly czas, juz plukalam gardlo cytryna z woda i wzielam 2x po lyzce syrop z cebuli i nie przechodzi Boje sie,ze malenstwu szkodze
-
Aguuuś wrote:Beta 26 to byl 17 dpo a dziś 41 to 19 dpo.
kurczę nie wiem co Ci poradzić Na pewno odpoczywaj, leż w łóżku tak jak Ci lekarka powiedziała a betę może w poniedzialek i w środę powtórz. A w środę do gin leć. Ale dużo wypoczywaj...Aguuuś lubi tę wiadomość
-
Anga1989 wrote:kurczę nie wiem co Ci poradzić Na pewno odpoczywaj, leż w łóżku tak jak Ci lekarka powiedziała a betę może w poniedzialek i w środę powtórz. A w środę do gin leć. Ale dużo wypoczywaj...
Oby beta ruszyła i w poniedziałek była już ładna. Tak chciałam zajść w ciążę a jak się udało to mogę ją stracić.
Aniołek 7t3d (*) -
Nicka789 wrote:Szlak mnie trafi z tym kaszlem. Dusi mnie w gardle caly czas, juz plukalam gardlo cytryna z woda i wzielam 2x po lyzce syrop z cebuli i nie przechodzi Boje sie,ze malenstwu szkodze
a jeszcze teraz mi się przypomniało. Płukanie gardła z wodą i solą
-
Aguuuś wrote:Oby beta ruszyła i w poniedziałek była już ładna. Tak chciałam zajść w ciążę a jak się udało to mogę ją stracić.
najważniejsze to nie denerwuj się, chociaż wiem że łatwo się mówi nerwy tu nic nie pomogą... myśl teraz o maleństwie i być może beta skoczy w poniedziałek w góręAguuuś lubi tę wiadomość