Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ta beta to uzaleznia Wam powiem, tak jak sikance.
Niby u mnie jest ladny przyrost ale jeszcze mnie korci w poniedzialek zrobic, bo ciagle sie zastanawiam czy dalej pięknie rosnie, czy nie maleje, czy jest dobra jak na moj tc itp itd...Nicka789 lubi tę wiadomość
-
Anga1989 wrote:a jeszcze teraz mi się przypomniało. Płukanie gardła z wodą i solą
przyszła mama lubi tę wiadomość
30.11.2016 Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmieniają datę swojego przyjścia
na świat -
Anga1989 wrote:Ta beta to uzaleznia Wam powiem, tak jak sikance.
Niby u mnie jest ladny przyrost ale jeszcze mnie korci w poniedzialek zrobic, bo ciagle sie zastanawiam czy dalej pięknie rosnie, czy nie maleje, czy jest dobra jak na moj tc itp itd...
Tez jeszcze pewnie zrobie -
Fatim wrote:U mnie według belly jest 4tc6d a według mnie dzień więcej zaraz spojrzę w kalendarzu i Ci powiem jaki miałam wynik
Szkoda ze nie masz udostepnionego kalendarza -
Dooti wrote:Dziewczyny ja niestety mam dziś imprezę firmową na której wcale nie muszę być, jednak wiem że byłoby to miłe widziane. Wcale nie mam ochoty na nią pójść ale chyba się zmuszę. Oczywiście impreza jest %...ja oczywiście nic nie będę piła, ale jednak pytań w stylu: A Ty czemu nic nie pijesz, nie uniknę. Chyba to mnie najbardziej zniechęca, bo póki co nie chcę w pracy nic nikomu mówić...
Dlatego ja stalam sie rodzinnym 'driverem' samochodem jestem i nie moge raz tylko moj narzeczony zle sie czul i nie chcial pic na urdzinach, no i ja tez nie moglam wiec sciemnilam, ze cos tam mnie bolalo, nafaszerowalam sie lekami i nie chce z alkoholem mieszacAgafia83 lubi tę wiadomość
36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330 -
Leoparde wrote:Boziu, jakiego ja mam stresa przed jutrzejszą wizytą, aż mi ręce drżą i żołądek zaczyna boleć..
18.11.2015 Aniołek - W -
Rosax - niestety kleszcz. Żadne z nas mu nie wyjmowało, ale na wakacjach pojawił mu się rumień wędrujący. Biegalismy od lekarza do lekarza, przeszedł antybiotykoterapie, robiliśmy juz raz badania ale po kilku dawkach antybiotyku wyniki mogły być fałszywe. Zostaliśmy skierowani do przychodni chorób zakaźnych, ale tam wielki specjalista powiedział ze mamy przyjść dopiero jak pojawią się problemy z chodzeniem albo sercem. Teraz powtarzamy badania na własną rękę, żeby nie obudzić się po czasie...
Dziewczyny, dziękuję za wsparcie!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 18:26
-
Leoparde wrote:Boziu, jakiego ja mam stresa przed jutrzejszą wizytą, aż mi ręce drżą i żołądek zaczyna boleć..
Powiedzcie mi kiedy lekarz założy mi kartę ciąży ? Dziś byłam u lekarza, który wziął zastępstwo za mojego lekarza i jakoś nawet nie przyszło mi głowy żeby go zapytaćLeoparde lubi tę wiadomość