Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Udalo sie
Dziewczyny jestem taka szczęśliwa!!! Chce wszystkim wygadać, a obiecałam sobie powiedziec rodzicom dopiero w wigilię...wiosnaachtoty, Agafia83, gabi544, Selja, Marciiik, bulkaasia lubią tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
Cześć Dziewczyny! Dopisuję się do wątku Jestem jeszcze przed wizytą u lekarza, wg daty miesiączki mam termin na 24 lipca 2017.
Póki co kończę 5. tydzień i mam nadzieję, że kolejne tygodnie będą upływały w spokojnej i bezpiecznej atmosferze.
lottinka wrote:Udalo sie
Dziewczyny jestem taka szczęśliwa!!! Chce wszystkim wygadać, a obiecałam sobie powiedziec rodzicom dopiero w wigilię...
Gratuluję!! My też dopiero w Wigilię planujemy oznajmić tę nowinę Sporo czasu jeszcze przed namiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 14:03
wiosnaachtoty, gabi544, Selja lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, ja mało pisze, ale czytam w czwartek bylam na pierwszej wizycie, to był 7+1, wiek idealny co do miesiaczki i był czlowieczek 2cm z serduszkiem pięknie pikającym. Podziwiam Was,że na jakieś zakupy chodzicie... Ja nie mam totalnie siły na nic,a w domu córcia 2,5 letnia...łatwo nie jest ona już wie i jak np włącza muzyczke to pyta czy dzidzia słyszy
Marciiik, Zoja, bulkaasia lubią tę wiadomość
Córeczka 06.05.2014
Synek 03.07.2017 -
Ja też już bym chciała mówić wszystkim, ale jakoś tak pomyśleliśmy że nie rozsądnie by to było przed usłyszeniem serducha. teraz to się ciągle martwię, czy w ogólne będzie co ogłaszać rodzinie... eh palnijcie mnie w głowe, ale że objawy mi słabną to mam złe przeczucia.
Wczoraj się zwolnił termin do ginekologa na czwartek tego samego co byłam teraz, więc stwierdziłam, że nie wytrzymam dwa tygodnie i zarezerwowałam. Przynajmniej zobaczę, czy przez tydzień pęcherzyk urósł i się zarodek pojawił czy nie...rosax3, Agafia83, sisi lubią tę wiadomość
-
kamika23 wrote:sisi jajnikami się nie martw mnie też pobolewały, a jednak pęcherzyk w macicy jest więc to chyba nie ma nic do rzeczy
a czy kogoś boli czasami w okolicy żeber ? nie mam pojęcia o co chodzi ale pod lewym żebrem mnie czasami mega zakłuje kilka razy
A już myślałam że tylko ja taka dziwna.
Mnie kluja od tygodnia i kompletnie nie wiem z jakiego powodu. I też pod lewym żebrem.Tomuś 06.12.2017r, 37t6d, 2400g szczęścia, SN.
Bartuś 08.09.2019r, 38t2d, 3430g szczęścia, SN.
12.2016 [*] pamiętam Aniołku. -
sisi wrote:Pamiętaj, że jak beta przekroczy 1000 to zaczyna wolniej przyrastać
sisi lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Co do bulu jajnikow to wam powiem ze przy moich dwoch pozamacicznych nie mialam zadnego.
Lekarz przy pierwszej (8tc) widzac na usg ze krwawie z jajnowodu naciskal uciskal badal przez odbyt to byl meega zdziwiony ze nic mnie nie boli tak samo jak w drugiej naciskal wiercil po tej stronie tym patykiem z usg i tez nic a nic nie bolalo. Tylko przy drugiej 8 dpo wyladowalam w szpitalu z silnym bolem po lewej stronie. Bolalo od 9 do 16 beta byla ujemna. A juz 12 dpo byl pozytywny test. Prawdopodobnie bol spowodowany byl zagniezdzeniem.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ja tez postanowilam ze w wigilie.
Ale wie juz siostra, mama, ukochana ciotka ktora jest dla mnie jak druga mama i jej dwie corki, najwspanialsze kuzynki.
Zostal tata i babcia z mojej rodziny i dziadek. Z reszta rodziny to marny kontakt, sama nie chce, jakos ich nie trawie.. Kazdy na wyzszym poziomie niby a gowno co ma. A ze strony meza nie wie nikt! I mam nadzieje ze sie nie dowiedza tak szybko a dopiero po brzuchu. (jego rodzina zawsze zle mi zyczy, a tesciowa przy pierwszej ciazy po synku powiedziala "ty nie wiesz co to kondomy i antykoncepcja? Nie potrzebujesz drugiego dziecka" i za kazdej straty bardzo sie cieszy. Co innego zona deugiego syna.. Ona jak z drugim zaszla i okazalo sie ue cp to tesciowa az plakala a jak jej sie w koncu udalo to Cale miasto i wioska zostalo poruszone ze Taniusia w ciazy ;/ bu. Noe lubie ich!
07.11.2012 Julian
kamika23 wrote:monkle to mamy obie zagadkę do rozwiązania... próbowałam nawet wyszukać w necie, ale niestety o takich bólach piszą kobiety które są już po 20 tygodniu najczęściej więc nic nie znalazłam
07.11.2012 Julian
kamika23 wrote:Ja też już bym chciała mówić wszystkim, ale jakoś tak pomyśleliśmy że nie rozsądnie by to było przed usłyszeniem serducha. teraz to się ciągle martwię, czy w ogólne będzie co ogłaszać rodzinie... eh palnijcie mnie w głowe, ale że objawy mi słabną to mam złe przeczucia.
Wczoraj się zwolnił termin do ginekologa na czwartek tego samego co byłam teraz, więc stwierdziłam, że nie wytrzymam dwa tygodnie i zarezerwowałam. Przynajmniej zobaczę, czy przez tydzień pęcherzyk urósł i się zarodek pojawił czy nie... -
sisi wrote:Pamiętaj, że jak beta przekroczy 1000 to zaczyna wolniej przyrastać
Wg kalkulatorka w porządku... Ale się zestresowałam i kłuje mnie w podbrzuszu...
lottinka wrote:Udalo sie
Dziewczyny jestem taka szczęśliwa!!! Chce wszystkim wygadać, a obiecałam sobie powiedziec rodzicom dopiero w wigilię...
Ja też powiem rodzicom w wigilięWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 14:42
30.11.2016 Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmieniają datę swojego przyjścia
na świat -
kamika23 wrote:Ja też już bym chciała mówić wszystkim, ale jakoś tak pomyśleliśmy że nie rozsądnie by to było przed usłyszeniem serducha. teraz to się ciągle martwię, czy w ogólne będzie co ogłaszać rodzinie... eh palnijcie mnie w głowe, ale że objawy mi słabną to mam złe przeczucia.
Mądrze gadasz:) Polejcie jej... (jakiegoś kompociku czy coś)30.11.2016 Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmieniają datę swojego przyjścia
na świat -
Rosa nie wiem czy serce... troche za nisko jest ten ból ulokowany, ale może aż tam promieniuje ? nie wiem
Oj bardzo nie fajnie masz z teściową Ja współczuje każdej kobiecie/facetowi, którzy tak źle trafiają. Moja teściowa jest tak cudowną kobietą, że nikt mi wierzyć nie chce
Asik a na jakim etapie jesteś ? Jakie masz bety ? Kiedy USG ? Tyle się tu dzieje, że jeśli pisałaś to sorki ale mogłam przegapić ;(
Agafia ładna beta Kurde przez Was mnie korci żeby zrobić betę, ale w sumie co mi da to że 4 wynik będę miała ? Przy pustym jaju płodowym beta chyba też rośnie w normie prawda ? Także chyba już mi się bardziej opyla na to USG w czwartek iść , tym bardziej że wizyty za darmo...
-
Witam sie i ja ,dzisiejszy dzien zaczal sie kiepsko....w nocy snilam ciagle cos a w pewnym momencie zaczelam snic ze mam orgazm ( pierwszy raz w zyciu,uwierzcie niespotykane uczucie snic w ten sposob) i takiego skurczu dostalam ze sie wybudzilam,bylam taka zdezorientowana,juz nie wiedzialam czy ten bol to tez sen? Podbrzusze,macica pewnie...juz myslalam zeby isc po nospe ale taka slaba bylam...jakos odpuscilo i zasnelam,rano pierwsze co to sobie te sytuacje przypomnialam,ide do ubikacji a tam znow sporo brazowych uplawow ,z jakas nitka krwi jeszcze...powiem Wam ze jestem podlamana,mam uczucie ze cos bardzo niedobrego dzisiaj sie nad ranem stalo,tak bardzo chcialabym zeby serduszko nadal bilo a usg w czwartek.....i teraz pytanie,ktoras z Was miala prawdziwy orgazm w ciazy ( nie wysniony no bo chyba sama bym sobie go nie sprawila przez sen nie?) i jak bylo pozniej,jakis bol,skurcz cokolwiek?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 15:02
-
Ja mialam tez wysniony byl bardzo realny
A w ciazy z synem mialam bo wspolzylismy cala ciaze i nic mi nie bylo. Teraz mamy zakaz wiec sie trzymamy by nie wspolrzyciza776 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Ide w poniedzialek z rana jednak do gin. Do wtorku za daleko haha a tak serio to we wtorek nie mam czasu. A przyznam ze wolalabym wtorek..
07.11.2012 Julian
W poprzedniej ciąży wszystko miało być ok. Nie krwawiłam, nie plamiłam...była nawet fasoleczka, tylko serduszka do 9 tygodnia nie było...
Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
monika1991 wrote:Mnie czasem też coś zakłuje tak jakby w macicy ale ogólnie nic nie czuje w ciągu dnia co mnie trochę zastanawia. Nawet piersi już prawie nie bolą chociaż na początku bolały bardzo...
Może już przywykałaś do tego ciążenia piersi..
Lottinka suwaczek super:)30.11.2016 Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmieniają datę swojego przyjścia
na świat